reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Madziu Naj, naj z okazji Twojego Święta!
Darunia gratuacje pierwszego Bartusiowego ząbka :-D
a m się nie przejmuj wyszumi się i wróci do normy (to takie duuuże dzieci):tak:
Lorcia, Mata możemy podać sobie rączki z tym niewyspaniem :tak:
ja też chodzę na rzęsach mały budził się 8 razy od 12 do 6 zdążyłam zasnąć już stawiał mnie na nogi no i 8 pieluch do wymiany - ciągle siusiał :szok: jak na razie ząbków nie widać ale ciągle ssie paluchy i strasznie się ślini poza tym marudny jak stado krów :wściekła/y::baffled::wściekła/y:

Bartek mi sie obudził ponad godzinę temu i jest jazda na maxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już nie mam siły- chyba ząbkuje dalej, albo brzuszek go boli od mleka sztucznego...
taka jestem zmęczona a przed nami cała noc...:dry:

Daruuunia gratuluje zabka!!! :tak: mam nadzieje, ze mały zasnac i problemy brzuszkowe szybko sie skonczyły!

u nas lepiej... mała zasnela przed 20, a wstała dopiero o 4:30:-), pozniej spała jeszcze do 6:30:tak: mam nadzieje, ze dzis juz nie bedzie tak płakac jak wczoraj...

Darunia gratuluję ząbka. Mam nadzieję, że reszta nocki minęła spokojnie.

Asiowo to nocka rzekłabym udana:tak::tak::tak: Oby tylko w dzień była pogodna i radosna

A moja nocka do szczególnie udanych nie należy:-( Całą noc wstawałam jak nie do Kuby to do Kacpra. Chyba się na mnie uwzięli dzisiaj;-) Popijam kawkę i mam oczy na zapałkach

Jak wstawałam do małej o 4:30 to próbowałam sobie przypomniec o ktorej wczesniej wstawałam ale nie umiałam se przypomniec, wiec chyba nie wstawałam:-p
Pogoda cos u nas kiepska, ale mam nadzieje, ze uda nam sie dzis wyrwac na spacerek, a pozniej jedziemy złozyc zyczenia urodzinowe bratu... przyznam sie - mój brat blizniak ma dzis urodziny:-D

Asiowo dołączam się do życzeń :-)

Darunia mam nadzieje, że noc już dobrze minęła :tak:

Magdziarko Ty jak zwykle zabiegana :-D

Jak ja bym chciała tak w nocy pospać :sorry2: mała ostatnio budzi się co 2 godziny i często kwęka przez sen :baffled: mam nadzieję, że to przez zęby i że niedługo jej przejdzie :-p
My dzisiaj na szczepienie na 14, zobaczymy co mądra p. doktor powie :dry: pewnie znów będzie mi kazała małą odchudzać, nie karmić na żądanie itp. ciekawe jak to robic przy ząbkującym dziecku :rofl2:

reklama
Asiowo Wszystkiego naj!!!!!!!!!!!!

A mi się udało Domisia położyć spać w łóżeczku bez kołysania.
MAdziu to dzięki tej książce którą mi przesłałaś. Buziaczki wielkie dla ciebie:tak::tak::tak:. Jak dobrze mieć przyjaciół na BB:-):-):-).

Noc też była troszke lepsze bo nie wsadzałam cycy za każdym płaczem lub wiercemie. Mam zamiar tej nocy nie spać już z Domisiem, nie wiem cy wyjdzie, ale będę się starać.

Do góry