reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Asiowo Wszystkiego Najlepszego!!!! :happy:

U mnie nocka minęła superowo - bo nie wiem czy wiecie ale od urodzenia Nadunii mamy dyżury z moim mężem.
Dzisiaj on miał dyzużur hehe:-):laugh2: - Nadia wczoraj zasnęła po.21 i obudziła się przed 6, troszke marudziła w nocy. Też mysle, ze to zabki idą, oczywiscie nic nie je, tylko pije. Obudziła sie po 8 i znów teraz zasnęła.

U nas pogoda do banii... nie mam na nic ochoty. Fabian w przedszkolu - w zasadzie porzadek mam, pranko wyprasowane. Poserfuje po necie, a nóz znajde cos fajnego na allegro :rofl2:

Marta gratuluję ząbka:-)
A ja niedawno wróciłam z przedszkola Kacper dostał gorączki 39,5. Nie wiem to chyba jakiś wirus bo narazie nic mu więcej nie jest. Dałam mu syrop na zbicie gorączki i zobaczę jak będzie wyglądał popołudniu. Ale chyba wybiorę się z nim do lekarza jak M wróci z pracy.
No i ze spacerku nici. Już wiem jak Kuba da mi popalić. Bo tak to na spacerze spał do 2 godz. a w domu śpi bardzo krótko.

Kasiu życzę szybkiego powrotu do zdrowia Twojej mamie.

Mata Gratuluje ząbka :blink: hmm tak wyszło jakby Tobie wychodziły - oczywiscie gratuluje Maluszkowi :-):rofl2:
Mam mam dobrze, dzisiaj mój M powiedział, że zasponsoruje mi zabiegi w gabinecie kosmetycznym :tak: teraz szukam dobrego gabinetu !!!

Hej laseczki!
więc
Martusia gratulujemy zębolka:-D
Asiowo wszytkiego naj naj naj:-)
Kasiu wytrwałości , dla mamy szybkiego powrotu do zdrowia .

U nas dziś od rana akcja łapania siuśków. ;-)Te woreczki dla niemowlaków (zwłaszcza dla dziewczynek) to totalne nieporozumienie:-D ale udało się i wlaśnie lece po wyniki. Aż się boje:baffled:

Dziekuje slicznie za zyczonka:tak:

Kasiu... trzymaj sie dzielnie! zdrówka dla mamy!

Mata... gratuluje ząbka u Dobrusi:tak: U nas to wyglada jakby miał zaraz wyleźć, a nie umiał:tak:

reklama
Do góry