reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Lilianka witaj- fajnie że wszystko ok u Was!
mam nadzieje ze szybciutko Nadia sie przestawi i bedzie wcinac zupki ;-)
MAGDZIARKO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA NAUCZYCIELA!!!!!!!!!!!
mam nadzieje ze szybciutko Nadia sie przestawi i bedzie wcinac zupki ;-)
MAGDZIARKO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA NAUCZYCIELA!!!!!!!!!!!
Madziu
i najlepsze życzenia w tym szczególnym dniu!!!
a z tym jedzeniem to wogóle widze ze nieły raban!!!
Nasza Zuzia je wszytko co się jej podsunie bez wyjątku a na wadze ani rusz nie chce przybrać. Jutro znów jedziemy na kolejne wyniki
a w środe szczepienie i kolejne
usg tych bioderek!!! Ta cholerna poduszka Frejki po nocach mi się już sni!!! W dodatku Zuzia próbuje sie dzwigać i (
) dosć sprawnie jej to idzie ale przy zgieciu w pasnie ta cholerna paduszka gniecie jej żoładek i po chwili mamy mleczną fontanne!
normalnie trafia mnie jak widze jak mala chce coś nowego zrobic a ta poduszka ją krepuje. Nie wspominając że przez nia Zuzia jeszcze nie umie sie nawet na brzuch przewrócić!

a z tym jedzeniem to wogóle widze ze nieły raban!!!
Nasza Zuzia je wszytko co się jej podsunie bez wyjątku a na wadze ani rusz nie chce przybrać. Jutro znów jedziemy na kolejne wyniki

10 września powiedziano - "miesiąc, dysplazja jest niewielka niemal na granicach normy powinna szybciutko się cofnąć" wiec 10 października kolejne usg i " no, niewielka poprawa , zalecam jeszcze miesiąc i do kontroli zobaczymy jak dalej sie to bedzie rozwijało"
trafia mnie na samą mysl! Teraz jedziemy na usg do innego specjalisty dla porównania i pojedziemy do innego ortopedy , bo mała po za poduszką była ćwiczona przez fizjoterapełtkę i prawie 24 h na dobe w tym paskudztwie tkwi! Nie moge już patrzeć jak ona sie meczy!

trafia mnie na samą mysl! Teraz jedziemy na usg do innego specjalisty dla porównania i pojedziemy do innego ortopedy , bo mała po za poduszką była ćwiczona przez fizjoterapełtkę i prawie 24 h na dobe w tym paskudztwie tkwi! Nie moge już patrzeć jak ona sie meczy!
J
Jola244
Gość
MAGDZIARKO wszystkiego naj naj lepszego

.
Jej dziewczyny jak mi za wami tęskno :-( .
Dziewczyny man pytanie od kiedy można dawać tą kaszkę sinlak bardzo proszę o odpowiedz ;-)

Dziewczyny man pytanie od kiedy można dawać tą kaszkę sinlak bardzo proszę o odpowiedz ;-)
pabla27
Fanka BB :)
Cześć, jestem lipcówką a mamy dzieciaczki z tego samego dnia:-)MAGDZIARKO wszystkiego naj naj lepszego.
Mój pediatra już teraz powiedział, że mamy dawać ten sinlac raz dziennie, najlepiej w południe. Jesteśmy na bebilonie pepti, dlatego też taka kaszka. Więc to chyba zależy od tego jak lekarz zaleci. pozdrawiam
reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Urszula współczuję tobie i małej. Ta poduszka to faktycznie paskudztwo.
Podziel się: