reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie
Moja Nadia miewa sie dobrze - jest raczej spokojna, w zasadzie spi w nocy, mało płacze ale jest jeden problem - nie chce jesc Nutramigenu - odwidział jej sie smak, zupek także nie chce jesc :(.

Lilianka witaj- fajnie że wszystko ok u Was!
mam nadzieje ze szybciutko Nadia sie przestawi i bedzie wcinac zupki ;-)

MAGDZIARKO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA NAUCZYCIELA!!!!!!!!!!!

Madziu i najlepsze życzenia w tym szczególnym dniu!!!

a z tym jedzeniem to wogóle widze ze nieły raban!!!
Nasza Zuzia je wszytko co się jej podsunie bez wyjątku a na wadze ani rusz nie chce przybrać. Jutro znów jedziemy na kolejne wyniki:baffled: a w środe szczepienie i kolejne :wściekła/y:usg tych bioderek!!! Ta cholerna poduszka Frejki po nocach mi się już sni!!! W dodatku Zuzia próbuje sie dzwigać i ( :szok:) dosć sprawnie jej to idzie ale przy zgieciu w pasnie ta cholerna paduszka gniecie jej żoładek i po chwili mamy mleczną fontanne!:crazy: normalnie trafia mnie jak widze jak mala chce coś nowego zrobic a ta poduszka ją krepuje. Nie wspominając że przez nia Zuzia jeszcze nie umie sie nawet na brzuch przewrócić!

10 września powiedziano - "miesiąc, dysplazja jest niewielka niemal na granicach normy powinna szybciutko się cofnąć" wiec 10 października kolejne usg i " no, niewielka poprawa , zalecam jeszcze miesiąc i do kontroli zobaczymy jak dalej sie to bedzie rozwijało":wściekła/y:
trafia mnie na samą mysl! Teraz jedziemy na usg do innego specjalisty dla porównania i pojedziemy do innego ortopedy , bo mała po za poduszką była ćwiczona przez fizjoterapełtkę i prawie 24 h na dobe w tym paskudztwie tkwi! Nie moge już patrzeć jak ona sie meczy!

MAGDZIARKO wszystkiego naj naj lepszego:tak::tak::tak::tak:.
Jej dziewczyny jak mi za wami tęskno :-( .
Dziewczyny man pytanie od kiedy można dawać tą kaszkę sinlak bardzo proszę o odpowiedz ;-)

Magdziarko najlepsze życzenia!!:-):-)

Ula mam nadzieję że malutka szybko pozbędzie się tego dziadostwa:baffled: trzymam kciuki by było dobrze!!!!!

Jolu Sinlac jest od 5 miesiąca:tak: a jak życie ci płynie i Mikołajowi?

MAGDZIARKO wszystkiego naj naj lepszego:tak::tak::tak::tak:.
Jej dziewczyny jak mi za wami tęskno :-( .
Dziewczyny man pytanie od kiedy można dawać tą kaszkę sinlak bardzo proszę o odpowiedz ;-)
Cześć, jestem lipcówką a mamy dzieciaczki z tego samego dnia:-)
Mój pediatra już teraz powiedział, że mamy dawać ten sinlac raz dziennie, najlepiej w południe. Jesteśmy na bebilonie pepti, dlatego też taka kaszka. Więc to chyba zależy od tego jak lekarz zaleci. pozdrawiam

reklama
Do góry