reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!
fajnie u Was wyglądą karmienie- a raczej przerwy :sorry2:
Bartek je co 3 godziny, w nocy nawet co 2, nieraz zdaza sie co 4 ale to rzadko :dry:
Dzisaj byliśmy na spacerzea, zamrzłam jak nie wiem, az mnie gardło bolało i całe ręce miałam lodowate- brak rękawiczek :sorry2: musze sobie kupic bo po tym remocie dużo rzeczy mi sie zapodziało :baffled:
Bartkowi dzisiaj kupiłam fajne rękawiczki... a stroju na chrzciny dalej nie ma :dry: zaraz Ł obudze (śpi po nocy) i niech jedzie, moze znalezli cenę :crazy:
Na dodatek wody juz nie mam w domu i wariuje :no: uzależniłam sie od wody w czaso ciąży i teraz piję ok.4 litry dziennie :szok: zrobiłam sobie herbaty-o,5 litra moze pomoze na chwilę :nerd:

reklama
Wróciłam od lekarza...:-( Fabianek ma obustronne zapalenie płuc!!!!!!!!!! Kurcze tydzien temu bylam z nim i miał tylko czerwone gardło, wiec dawalam przepisane syropki, robilam inhalację. Od dwoch dni zaczał inaczej kaszlec, pomyslałam, że moze od ogrzewania w mieszkaniu a tu dzisiaj taka wiadomosc!:no:Nie mam sily, zal mi mi bidulka... cholerne przedszkole !!!!

A Nadia wariuje, dziąsła ma rozpulchnione, a zębów brak :baffled:smiesznie usta sciska w rurkę jakby jej cos w buzi przeszkadzalo

Lilianko zdrówka Fabiankowi :tak: a swoją drogą zapalenie płuc nie robi się z dnia na dzień... może tydzień temu lekarz nie wybadał zapalenia oskrzeli :dry: oby szybko wyzdrowiał i Nadii wyskoczył ząbek, albo chociaż przestał dokuczać na czas choroby braciszka :tak:

Lilianko duzo zdrówka dla Fabianka!!! Mam nadzieje że szybciutko wyzdrowieje! A Nadii żeby szybciutko i bezboleśnie wyszedł ząbek ;-)

Ł juz kupił ubranko, właśnie wrzuciłam do pralki, a teraz poszedł na nauki przed chrztem i po świecę.
Ale jutro bede miała sprzątania :baffled: miała zaczac dzisiaj ale Ł spał długo po nocy a ja siedziałam cicho w kuchni i robiłam obiad- a za sprzątanie sie nie wzięłam :dry: jutro jeszcze fryzjer koszmetyczka... ehhh kiedy ja posprzątam??? jeszcze na basen miałam isc ale to sobie odpuszczę :tak:

Lilianko duzo zdrówka dla Fabianka!!! Mam nadzieje że szybciutko wyzdrowieje! A Nadii żeby szybciutko i bezboleśnie wyszedł ząbek ;-)

Ł juz kupił ubranko, właśnie wrzuciłam do pralki, a teraz poszedł na nauki przed chrztem i po świecę.
:tak:
aa co to za nauki My na zadne nioe chodzilismuy
Zobaczcie same
Szczepionka zabiła niemowlę? - Najpopularniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 17.10.2008
Lilianko zdrowka dla Fabianka..

Dziewczyny, czy któraś z Was daje swojemu maluszkowi Vigantol? Jak dajecie, jedną kroplę czy dwie. Pamiętam, że gdzieś już o tym pisałyście, ale nie mogę znaleźć :zawstydzona/y: Ja jak dotąd dawałam Vita D kapsułki. Ale M dziś był w kilku aptekach i nie ma; w hurtowniach też brak. A mi jutro się kończy.

Magdalenkakol u nas są nauki przed chrztem dl rodziców i chrzestnych. Ksiądz tam mówi o rodzinie, wychowywaniu itp.

Joan-na my dajemy 2 kropelki vigantolu, ale na początku dawaliśmy 1. Zobacz na opakowaniu tej vit,d w kapsułkach ile kapsułka ma jednostek vit. d i przeczytaj na ulotce vigantolu w ilu kroplach jest taka dawka co dawałas wcześniej :tak:

u nas mała dalej marudzi niesamowicie przy jedzeniu i ma problemy ze spaniem :baffled: jej kiedy jej ten ząb wyjdzie, bo już wymiękam :sorry2:

reklama
Wiecie co, muszę z Fabiankiem wybrać sie do alergologa, ja coś czuje, ze to nie jest koniecznie zapalenie płuc, oczywiscie daje mu antybiotyk i robie inhalacje. Miał także stawiane bańki - ale u mnie w rodzinie był podobny przypadek - syn mojej cioci jako dziecko ciągle chorował na z/p i oczywiscie co sie okazało po czasie, ze to alergik :baffled: hmm dostalam namiary na dobrego alergologa w Łodzi. A co tam mi szkodzi .
Nadunia zasnęla i mam spokój, moj mąż w drodze do domciu, był w Bielsku - B.

Magdalenkakol - przeczytalam ten art, matko kochana jakie nieszczęscie - Stryków ,15 km ode mnie...od Zgierza :baffled:

Do góry