Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)a ja muszę się pochwalić - moja siostra właśnie dziś urodziła córeczkę 3940 i 60 cm długa:-):-):-)

widziałam wcześniej tylko kilka tych zdjęć a w takiej ilości powalają na kolana 

fajnie masz 

do tego budzi się co chwilę więc kolejna nieprzespana nocka
dobrze, że na śpiocha łapie mi smoczka, bo musiałabym leżeć z cyckiem przy niej (cwaniara jak tylko ciut się rozbudzi pluje smoczkiem na czym świat stoi
)
. Nie wiem, co robię źle. Jak jest senny, wkładam go do łóżeczka. Widać, że chce spać, chwilkę się tłucze a potem zaczyna płakać. Biorę na ręce, uspokajam, odkładam. Po 2- 3 razach tak się rozpłakuje, że nawet na rękach nie chce sie uspokoić. Ucisza się dopiero, jak wychodzimy z jego pokoiku i wie, że nie będę więcej próbowała go usypiać. A przez ten płacz tak się rozbudza, że już nie chce spać i bawimy się na kocyku. A potem dopiero przy jedzeniu okazuje się, że jest zmęczony i zasypia. Macie pomysł, jak pomóc mu się uspokoić? karuzelka nie pomaga, nucenie kołysanki też nie.
. Ostatnio generalnie, od kiedy używamy papmers 4, dawno nic nie uciekło z pieluszki. Jestem z nich bardzo zadowolona.
a to zęby dają jej czadu, bo ledwo zabieram się za przystawienie, a już płacz, krzyk i prężenie
po wielkiej batalii przyssała się ( karmiłam na stojąco, kołysząc się na boki, jakby ktoś obcy to widział, pomyslałby, że głupia
), no ale inego sposobu nie było a głodna jak diabli, tylko ssanie ból jej sprawia i tylko na śpiocha się udaje, a potzrbę ssania ma niesamowitą, bo jak załapie smoka, to nie wypuszcza przez kilka godzin i co chwilę ciamka 
Dokladnie tak . U nas ja jestem bardzo konsekwentna i jezli mowie ze nie to nie karty tez stosuje i najlepsza to zakaz ogladania bajek.. Najczesciej jest to 1-2 dni ale zdarzylo sie i tydzien. Ja jestm nieugieta a moj maz sie nie wtrca Tzn jezli ja czegos zakarze to on to popiera Nie ma tak ze ja mowie nie a on tak. IO Nasz Kinga juz wie ze nic nie wskora u drugiego rodzica.No i widzisz brak konsekwencji . Mała urządziła scenę i osiągnęła to czego chciała. Ja wiem, że to tak łatwo pisać...ale mój Olek kiedyś też próbował przeciągnąć strunę ale ja byłam nieugięta.
oczywiście były chyba z trzy pobudki ale nawet nie wiem o której
grunt że jestem nawet wyspana
zawsze pkt.7.30 idziemy a raczej biegniemy do przedszkola
a później już spokojnie na zakupy i do domku
tylko konsekwencją coś wskórasz
mam nadzieję że coś ładnego znajdziesz

a kaszlące dziecko też niestety mam w domu i to od dwóch miesięcy
w poniedziałek wizyta już u alergologa
u mojego Karola na kaszel pomaga tylko syrop z cebuli
i cieszę się że Mikołaj ci zdrowo rośnie:-) kawał chłopa z niego

bobasy cudne:-)