Dzień Dobry:-)
Miałam dziś fatalną noc
dosłownie wyglądam jak zommbi
młody przez kaszel nie spał w ogóle:-( bidulek co tylko przysnął to zaraz zaczynał kaszleć a teraz w ogóle i katar i kaszel zaginął
choć i tak pocieszam się tym że ta infekcja jest słabsza od poprzedniej więc jest szansa że antybiotyk nie będzie potrzebny
Mata współczuję i beznadziejnej pracy i studiów! trzymam kciuki by wszystko jakoś się poukładało!!!
i zdrówka dla ciebie i Dobrusi!!!!!
Głuszku twoja Marysia jak mój Karol
niestety czasem bez klapsa ani rusz...u mnie działa kąt i zakaz bajek
i czasem po prostu obrażam się na niego oj wtedy za mną chodzi i ciągle mnie całuje
najgorsze jest to że strasznie się rozgadał jak mu coś zabraniam to on na to ma milion argumentów bym tylko mu pozwoliła
i zawsze musi mieć ostatnie zdanie jeśli nie to jest wręcz histeria
mam nadzieję że to tylko chwilowe
bynajmniej trzeba być stanowczym i nie popuszczać bo inaczej wykorzysta sytuacje na maxa
Aniknulka ale jaja z tym sklepem
za neutral negatywa dostać
radziłabym przez allegro coś wskurać
Patyczku mam nadzieję że ci się Arturek naprawi
głowa do góry!!!!
z pieluszek korzystam z 4 pampers i kupiłam biedronkowe DADA są dobre i tanie choć ciut twardsze wypełnienie mają niż pampers i mają elastyczne zapinki
Miałam dziś fatalną noc

Mata współczuję i beznadziejnej pracy i studiów! trzymam kciuki by wszystko jakoś się poukładało!!!

Głuszku twoja Marysia jak mój Karol

najgorsze jest to że strasznie się rozgadał jak mu coś zabraniam to on na to ma milion argumentów bym tylko mu pozwoliła

Aniknulka ale jaja z tym sklepem

Patyczku mam nadzieję że ci się Arturek naprawi

z pieluszek korzystam z 4 pampers i kupiłam biedronkowe DADA są dobre i tanie choć ciut twardsze wypełnienie mają niż pampers i mają elastyczne zapinki