Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A Marysia mnie dzis tak wyprowadzila z rownowagi że jej dalam 2 x klapsa w tyłek i to nie mowię dość solidnego a ona mi patrzy w oczy i mówi : nie boli mnie, nie boli.... Normlanie nienawidzę dawać klapsów ale mam swoją cierliwość i nie ejstem idealna i naprawde pare razy mi sie wyrwalo. Oczywiście potem becze w łazience i to odpokutowywuje swoimi wyrzutami sumienia ale jeśli ona pięćdziesiaty raz wyskakuje z lozeczka, zapala światło i trzaska drzwiami specjalnie zeby zwrocić uwagę to najwiętszego by ruszyło. Znacie może jakies metody na nieformowalne dzieci. Kąt nie działa bo ona się smieje i wychodzi z niego i nie jestem w stanie jej tam wstawiać 100 razy bo ona dokonale wie ze musze sie zająć mały i jest czasami złosliwa. Kurde wiem że jej cieżko ale ma czasem takie dni żejeszcze szczegolnie teraz jak mam te problemy z Misiem..... Kurde a zarzekalam się ze nigdy nie dam klapsa mojemu dziecku. Jestem beznadziejna.....

ponieważ jak juz wybrałam to nie było na nim ceny i metki i babka powiedziała że dzisiaj mi go nie sprzeda
jutro bede musiała znów gonic przez pół krakowa
a i tak sie wkurzyłam, bo chciałam kupic mu jakies fajny garniturek a są same cieńkie, a przeciez juz zimno jest i wybrałam mu taki z polarka- nie podoba mi sie ale tak to jest jak na ostatnią chwilę się załatwia
ale ze mnie matka wyrodna

jest bardzo pogodny mimo tego że ząbki mu dokuczają .
A szczególnie jak trzeba gdzies wyjsc. prosze nic, starasze że jak sie nie ubierze to zostanie w domu - nic, ostatnio wyszłam i ją zostawiłam z męzem to bnył taki ryk ze spod klatki słyszalam i oczywiście zamiast iśc to ja sie po nią wrociłam...
. Sama byłam w szoku, ale widać czas mi ucieka przez palce. 
.