reklama
joan-na
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich 5-miesięczniaków
.
Dziś byliśmy z małym na rehabilitacji...i teraz wygląda jak nie z tego świata. Brzuszek i nóżki ma oklejone niebieskimi paseczkami...wygląda jakby miał jakąś konstrukcję na nóżkach. Najbardziej się boję, żeby się przez to nie poodparzał...bo ma te plasterki też na pupie. A mozemy je zdjąć dopiero za 4 dni. I jak ja mam mu tą pupę myć i smarować
Najważniejsze, że są postępy, chociaż jeszcze daleko nam do idełu.
Spokojnej nocki życzę
. Ja się jeszcze nie kłądę, bo mały i tak niedługo obudzie się na papu.

Dziś byliśmy z małym na rehabilitacji...i teraz wygląda jak nie z tego świata. Brzuszek i nóżki ma oklejone niebieskimi paseczkami...wygląda jakby miał jakąś konstrukcję na nóżkach. Najbardziej się boję, żeby się przez to nie poodparzał...bo ma te plasterki też na pupie. A mozemy je zdjąć dopiero za 4 dni. I jak ja mam mu tą pupę myć i smarować

Spokojnej nocki życzę

Ja też chcę spróbować dawać Stasiowi kaszkę na noc, może znów zacznie przesypiać całe noce. Ale to jeszcze za jakies 2-3 tygodnie. Najpierw warzywka.
My mamy szczepienie w drugiej połowie grudnia.
Dziś pierwszy raz kąpaliśmy Stasia w dużej wannie. Był zachwycony. Jak tak dalej będzie, to za kilka dni będzie wspólna kąpiel chłopców. O ile Wojciaszek nie zrobi fali i mi Stasia nie zatopi.;-)
My mamy szczepienie w drugiej połowie grudnia.
Dziś pierwszy raz kąpaliśmy Stasia w dużej wannie. Był zachwycony. Jak tak dalej będzie, to za kilka dni będzie wspólna kąpiel chłopców. O ile Wojciaszek nie zrobi fali i mi Stasia nie zatopi.;-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Joanna ciesze się że u Was do przodu!
Magdziarko ja też miałam sobie zrobic coś dla siebie (czyt. pomalowac paznokcie) ale jakoś mi sie nie chce
Magdziarko ja też miałam sobie zrobic coś dla siebie (czyt. pomalowac paznokcie) ale jakoś mi sie nie chce

mata-kow
mama do kwadratu :)
Limba ależ Ty okrutna dla męża jesteś ;-)

Joan-na oby Krzysiu szybciutko poradził sobie z napięciem
są efekty, więc teraz będzie już z górki 
my zrezygnwaliśmy z rehabilitacji, bo chyba na wyrost nas babka skierowała, bo Dobrusia szybko rosła i początkowo była troszkę w tyle, ale kilku innych pediatrów nie widziało potrzeby rehabilitacji (nawet w szpitalu), a malutka nadgoniła braki i jak na swoje rozmiary to jest całkiem zwinna
no i po asymetrii ani sladu :-)
My na szczepienie za tydzień jakoś idziemy.
Ja też mam zamiar się wziąć za siebie, bo ostatnio się nieco zaniedbałam
ale jak siedzę w domu to mi się nie chce nic robić
w planach mam wizytę u fryzjera, żeby w końcu na spokojnie obciąć włosy (malutka już większa, więc spokojnie poczeka na mamę ;-)), no i chcę wykupic karnet na rollmasaż (większa motywacja, żeby chodzić, bo nie zmarnuje kaski ;-) no i u nas rollmasaż w karnecie 10zł/godzina, więc jak za pół darmo
)
a ja w ramach relaksu szydełkuję, tzn.uczę się
no i kupiłam na allegro taniutko całą masę kordonków, więc musze je wykorzystać ;-)

Joan-na oby Krzysiu szybciutko poradził sobie z napięciem

my zrezygnwaliśmy z rehabilitacji, bo chyba na wyrost nas babka skierowała, bo Dobrusia szybko rosła i początkowo była troszkę w tyle, ale kilku innych pediatrów nie widziało potrzeby rehabilitacji (nawet w szpitalu), a malutka nadgoniła braki i jak na swoje rozmiary to jest całkiem zwinna

My na szczepienie za tydzień jakoś idziemy.
Ja też mam zamiar się wziąć za siebie, bo ostatnio się nieco zaniedbałam

a ja w ramach relaksu szydełkuję, tzn.uczę się

Idę spać bo do rana się zasiedze:-) A jestem sama bo mąż w delegacji i jutro musze być na wysokich obrotach...Olka do szkoły ze szkoły potem mamy basen i tańce - więc maraton i nie chcę być padnięta.
pa dziewczynki
pa dziewczynki
Głuszku - Tynke sypnlo po Bebilonie, lekarz uwaza, ze to nie mleko, ktore podalam. Raczej podejrzewa "dobre serce rodzenstwa". Kiedys juz wyjmowalam mleczna bulke z buzi Tyni. Wiec moze Twoja Marysia te cos dala "polizac" a Ty nie widzialas? Poobserwuj zachowania Marysi. A badania swoja droga - zrob.
szczerze mowiąc nie wpadlam na to .... chmmm no niewątpliwie jest to jakas opcja
Dziewczyny mam pytanie jeśli chodzi o ząbki
obejrzałam dziąsłaz przodu i mała jak ma dwie jedynki na dole to widać od przodu takie białe paski. A na górnym dziąśle podobne paski widać tam gdzie kły (tzn. trójki). Czy to możliwe, że teraz nam trójki wyjdąbo tam gdzie jedynki i dwójki to nic nie widać
a ząbki ewidentnie idą, bo mała śpi krótko, cyca chce co chwilę, no i marudzi prawie na okrągło, a teraz żeby usnęla to dopiero po panadolu się udało
Kurde trójki to malo realne bo one ida dopiero po 4, marysi wychodziły jak miala1,5 roczku ale tak jak pisaly dziewczyny wszystko jest możliwe...
Ja byłam dziś na kontroli z dziećmi(starszymi), Gabryś zdrowy za to madzia dalej ma zmiany w oskrzelach alergiczne. Tylko niby co teraz pyli, nie wiem sama. Oby tylko przeszło wszysko domisioi. W poniedziałek na kontrol ide z Madzią i z Domisiem.
A plesnie??? teraz pełno tego cholerstwa
Kasiu ja tez daje Mikołajowi mleko z kleikiem i spi całą noc bez budzenia sie już tak od 2,5 tygodnia.
Masz racje Darunia wspaniały wynalazek![]()
no i u nas ten wynalazek nie dziala...
A w ogóle Michał mi sie już 4 razy budzil przez ten tylek, zrobił teraz kupe, cale szzczescie mial akurat sciągnieta pieluche wiec mu nie podrażniło. widze mimimalna poprawe po tych masciach, moze to pójdzie w dobrym kierunku. Jesć nie chciał wiec czekam az usnie i dam mu na śpiocha i ide spać bo tej nocy wstawalimy do niego z mezem na zmiane co godzina byl wrzask, chyba jak sika to go to piecze okropnie, cały dzień leżal z tylkeim na wierzchu, na zmianę krochmal, masci, lampa.... oj cięzka noc mnie czeka a mąż na nocke poszedł... kiedy ten koszmar sie skończy...
reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Głuszku dzielna jestes i dasz rade a po tych masciach na pewno wszystko ladnie minie. Aaa nie zmienialas czasem chusteszek do tylka? Mojego Wojtka uczulaja happy z aloesem . Jednak watpie zeby sam aloes go uczulal bo teraz mamy pampersa sensitive i tu tez jest aloes i goie uczula.Cos inego musialo byc w tamtych chusteczkach. Co do alergenow to wlasnie plesnie i roztocza teraz kroluja.
U ans nocka taka sobie alejestem w miare wyspana poszłam wczoraj spac ok 21 i usnelam w sekundzie a mialam You can dance ogladacNie obejrzalam nawet W-11
U ans nocka taka sobie alejestem w miare wyspana poszłam wczoraj spac ok 21 i usnelam w sekundzie a mialam You can dance ogladacNie obejrzalam nawet W-11
Podziel się: