reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
u mnie już chłopaki śpią wykończone dzisiejszym dzionkiem:sorry:
Byłam z Karolem na testach pokarmowych i jestem w szoku najbardziej moje dziecie jest uczulone na jabłko:szok: potem długo długo nic i kurczak:sorry: a na mleko nie zareagował:szok: jajo też:szok: w 4.12 kolejne testy jakieś tam inne by upewnić się co do jajek i mleka:sorry: a i na konserwanty jakieś tam.....ogólnie dzień wyczerpujący....później zakupy w markecie:eek: dawno tyle luda nie widziałam.....no ale na tydzień mam spokój z zakupami:-)

ja również kwiatów się pozbyłam ale na razie z Karola pokoju...ale coś czuję że będę musiała obdarować nimi rodzinkę:-:)baffled:

reklama
U mnie Marysia tez juz spi ja sobie odpoczywam na bb,dzien bardzo mialam zajety rano zalatwialam sprawy ze znajoma oczywiscie jej sprawy,ale musialam jej pomoc potem jakis facet zupelnie obcy poprosil mnie zebym jemu tez cos zalatwila potem kosmetyczka,brwi regulowalam poszlam z kolezanka ona pilnowala Maryni a potem ja jej Kacperka i ona mogla isc na regulacje inaczej nie ma szans bo salon po stromych schodkach i wdrapac sie nie mozna,poszlysmy do parku na rundke i zaczelo padac,kupilysmy skladniki i mialysmy ala zapiekanki na obiad zakonczone czekoladowym ciastem uff,niunia marudzila przed snem ze 2godziny w tym czasie sprzatalam bo w niedziele mama moja przyjezdza i tak dzionki mi zlatuja;-)

Dzięki dziewczyny!

Marlena to miałas dzień- szalony! Obyś w nocy odpoczęła!:tak:

Bart już wykąpany, Ł go karmi i ogląda mecz ;-) sałatka z brokuł przepyszna, rogalików już prawie nie ma ;-) zaraz lecę pod prysznic, a pozniej filmik- ''oszukac przeznaczenie 3 '' na tvn- fajny ten film.
Mamoot jak Wy wytrzymujecie bez telewizora- u nas od rana do nocy gra :sorry:

witam się i ja w końcu...:tak:
Dziś cały dzien poza domem, zawiozła męża do pracy, bo chciałam auto i pojechałam do moich dziadków:tak: tam poszłysmy na spacer pod las..., zjadłam obiad i pojechałam do mojej mamy...:tak: z bratem pogadałam, posiedziałam z mamą i pojechałam po męża i wrocilismy o 19:tak: Mała nie umiała kupki od kilku dni zrobic:zawstydzona/y: po marchewce... , ale pomogłam jej troszke termomentrem:zawstydzona/y: no i przed kapaniem w koncu sie udało... ufff, a te perfumy:-p Mała odrazu humorek odzyskała:tak: Dzis znowu dostała troszke kaszki, zobaczymy jak bedzie spac..., bo wczoraj obudziła sie na piciu ok 1 i pozniej spała do 6:tak: wiec chyba moja mała w nocy była głodna..., zobaczymy jak bedzie dzis:tak: Uciekam, bo brzuszek mnie boli strasznie, cos mi sie wydaje, ze @ w koncu nadejdzie..., nogi tez mi zaraz odpadną, nie mowiac o kregosłupie, po prostu padam!!! Dobranoc mamusie:tak:

Chociaż musze sie pochwalic że Ł mi kupił radio do kuchni kilka dni temu, lubię słuchac muzyki, wiadomości jak robię obiad, czy pije kawę :tak: także już telewizor non stop nie chodzi ;-):-)

Witajcie. Mój maly pospał sobie dziś do 8. Tylko, że przez to padł nasz cały plan dnia :-(. Maly był marudny, nie mógł zasnąć pomimo, że był zmęczony. To ja już wolę, żeby wstawał o 7...mnie ta godzinka snu rano niewiele da, a on przynajmniej wie ci i jak, i o której porze...i jest dużo spokojniejszy.

Patyk, ja też miałam dziś straszny sen...i to o Krzysiu:-(. A ostatnia od czasu porodu nic złego mi się nie śniło. Co innego w czasie ciąży- koszmar za koszmarem.

Magdziarko, 25 centyl to chyba nie najgorzej. Najważniejsze, żeby Antoś rozwijał się harmonijnie i nie skakał z centyla na centyl;-), tylko cały czas był w tej samej okolicy siatki centylowej. Jestem w szoku, że on śpi w ciągu dnia aż 3 godziny :szok:. Mój mały, niezależnie od sytuacju śpi w dzień 40 min...nie ważne, czy sam w łóżeczku, czy ze mną w łóżku, w wózku na spacerze, czy w foteliku w samochodzie. Ale z drugiej strony wszystkie drzemki ma wreszcie równe i jest nareszcie bardziej przewidywalny...można coś zaplanować.:tak:

Ja również uwielbiam muzykę wręcz z M jesteśmy jej fanatykami:-) radio u nas gra za dnia czasem jakaś płytka a tak to wieczorami oboje z M słuchawki na uszy i każde słucha czegoś innego:-D
Tv jest głównie na wieczory jak jakiś dobry film bądź program leci a za dnia Karol ogląda bajki :tak:

Daruunia u mnie od rana chodzi i telewizor i komp i radio gra jak jestem w kuchni.
Co do filmu to oglądałam wszystkie 3 części i najbardziej podobałam mi się 2
ale ogólnie jestem fanką tego filmu - cóż - dziwne upodobania mam chyba

reklama
Daruunia u mnie od rana chodzi i telewizor i komp i radio gra jak jestem w kuchni.
Co do filmu to oglądałam wszystkie 3 części i najbardziej podobałam mi się 2
ale ogólnie jestem fanką tego filmu - cóż - dziwne upodobania mam chyba

U mnie to samo tv, radio i komp ;-)
I też lubie ten film/filmy i uwielbiam ''efekt motyla'' mogłabym co tydzień je oglądac :tak:

Do góry