reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
oj dziewczynki sny nieciekawe:no: mam nadzieję że nie wrócą już!

odnośnie filmów ja uwielbiam thirllery:tak:
Piła:-) Oko:tak: Efekt Motyla też:tak:
Oszukać przeznaczenie również choć czasem zbyt drastyczne:sorry:
Lorcia, "Piła" to jest dopiero drastyczny film :szok:. Ja oglądałam tylko pierwszą część, następnych nie ryzykowałam. A na pierwszej wytrwałam tylko dlatego, że bylam ciekawa jaki będzie koniec;-).

reklama
Witajcie . Poczytalam ale nie jestem w stanie kazdej odpisac.
Wspolczuje tym dziewczynom ktorym maluchy daja w kosc
Co do chlopow to ja przemilcze. Moj tez mysli ze ja w domu leze. Mial jedna noc zajmowac sie Wojtkiem ale nietety nie slyszal jak ten sie obudzil.
Co do centyli nie wazne na ktorym jest dziecko wazne zeby mniej wiecej caly czas bylo na tym samym. Jak jest na 25 tzn ze jest drobniejsze , mniejsze niz inne dzieci w tym wieku jak na 50 to znaczy ze jest przecietne a jak na 90 to ze jest wieksze niz przecietne dzieci. Jednak tak jak wczesniej pisalam nie wazne jktory centyl oby mniej wiecej za kazdym razem bylo na tym samym.
Pozdrawiam wszystkie i zmykam pewnie wejde jeszcze poczytac ale jakby co to do poniedzialku. Milego weekendu,.

Witajcie Mamusie!
Bartut dzisiaj wstał o 7, zjadł, pobawił się i teraz ucina sobie drzemkę, Ł jeszcze nie wstał, a matka-polka już na nogach, zrobiłam pranie i wypiłam kawę, zaraz lece pod prysznic bo nie mogę patrzec na moją głowę :no:

Miłego dnia!

My wstalismy o 6.30 Marysia dalej sie bawi,ale musi mnie miec na oku czasami jak sie czyms zainteresuje,ze nie zauwaza mojej nieobecnosci,ale to tylko czasami:tak:pogoda za oknem okropna,a ja chcialam isc na spacer no zobacze jeszcze,zycze milego dnia wszystkim nam:-D

Witam
Ahh ale wczoraj popisałyście, odnośnie horrorów to hmm tylko z m oglądam, zazwyczaj w środy na TVN :-). Co do filmu Efekt Motyla ( super film- godny polecenia) a wczoraj zaczęłam oglądać Oszukac przeznaczenie ale doszłam do wniosku,że jak wszyscy spią to i ja dołączę do grona spiących...i po 22 połozylam się i wstalismy wszyscy po 7, Nadia przed 5 dostała pic i spala do rana( od jakiegoś czasu oszukuję ją i nie daje jesc w nocy).
Teraz biorę się za prasowanie zasłon, zmieniam posciel - zawsze jest cos do roboty - poza tym dzisiaj mam imprezkę na 19 ( parapetówka) .

Ja już wstawiłam ziemniaki na kopytka, ogarnęłam kuchnie- ale tak sobie myślę, że chyba bardziej się przyłożę do tego sprzątania- póki chłopy moje śpią ;-)

U nas też pogoda do du.... pochmurno, pewnie zimno :baffled:

Kasiau witaj w klubie niewyspanych :tak: Też obejżałam film (w międzyczasie było karmienie o 22) Jasiek wyspał się w dzień i o 23.30 zrobił pobudkę i tak do 3.30 raz w wózku, raz przy cycu, raz w łóżeczku :wściekła/y: no szlag mnie trafiał w końcu ok 4 zaniosłam go m bo nie dawałam rady i tylko to mnie uratowało spalam do 7.30 (już dawno nie spałam pełnych 4 godzin :tak: a przez tę choroę i katar to sen jak zbawienie dla mnie) potem zakupy na rynku, wyjęłam pierś indyczą na obiad, m sprząta przed domem a ja z zawalonym nosem :eek: siedzę sobie z cioteczkami :tak:

reklama
a mi się śniło,że miałam w domu wielki basen i już miałam do niego wskoczyć ale Eryka mnie obudziła:wściekła/y:

Filip strasznie ryczy na te zęby i ma rozwolnienie i wczoraj wieczorem myślałam,że wyjdę z siebie:wściekła/y: bo nosiłam go na rękach ze 4h i szczykło mi coś w plecach,boli jak cholera:nerd:

co do filmów to ja strasznych już od paru lat nie oglądam,boję się ale kiedy byłam w ciązy obejrzałam HOSTEL z m. i to był dla mnie najgorszy z horrorów,normalnie masakra:szok:

Do góry