mata-kow
mama do kwadratu :)
Hej mamusie
Mamoot powodzenia w pracy
m i gratulacje dla Stasia na pół roczku
Darunia dla Bartusia też gratulacje (spóźnione trochę
)
no i dla Mikołaja Joli też 
Azile zdrówka dla Madzi
Aniknulka mam nadzieję, że u Jasia to nic poważnego, a lekarka dokłądnie go zbada
Kołysanka śliczna, tak samo jak Jasio ;-)
Joan-na Dobrusia też źe znosi wszelkiego rodzaju wypady
u teściów bylismy w piątek, w sobotę i dopiero w niedzielę mała była w miarę normalna, ale i tak koło południa była juz marudna 
widzę, że weekend zaganiany ;-) spotkania, wyjścia, imprezy
u nas znów się wszystko psuje... mała marudna, nic jej nie pasuje... pewnie niedługo wyjdzie jakiś ząbek... spi kiepsko, dzisiaj obudziła sie po 11 na jedzenie i do 2 nie spała. Na męża sie wkurzyłam, bo to ja 24 godziny na dobę jesem przy małej, usypiam (a znów małej odwidział się sposób usypianiai jest duzo płączu), on godzine się pobawi i wykapie. Jak w nocy z małą walczyłam, żeby usnęła to on spał
, aż się wkurzyłam, położyłam małą do łóżeczka, żeby brykała, a ja poszłam do drugiego pokoju spać (tzn. leżeć, bo mała płąkała i tak więc nie spałam). Jakiego focha zarzucił, że musi mała usypiać
Prawie codzinnie mała od pierwszego nocnego karmienia spi z nami, a to oznacza, że ja śpię w dziwnej pozycji, na boku, drętwieją mi ręce, kark... i jak ja mam sie wyspać
dzisiaj przenoszę łóżeczko do jej pokoiku (jeszcze oczywiście nieskończony, tak jak milion innych rzeczy w domu 

) ale mam już dość
Mamoot powodzenia w pracy

Darunia dla Bartusia też gratulacje (spóźnione trochę

Azile zdrówka dla Madzi

Aniknulka mam nadzieję, że u Jasia to nic poważnego, a lekarka dokłądnie go zbada

Joan-na Dobrusia też źe znosi wszelkiego rodzaju wypady

widzę, że weekend zaganiany ;-) spotkania, wyjścia, imprezy

u nas znów się wszystko psuje... mała marudna, nic jej nie pasuje... pewnie niedługo wyjdzie jakiś ząbek... spi kiepsko, dzisiaj obudziła sie po 11 na jedzenie i do 2 nie spała. Na męża sie wkurzyłam, bo to ja 24 godziny na dobę jesem przy małej, usypiam (a znów małej odwidział się sposób usypianiai jest duzo płączu), on godzine się pobawi i wykapie. Jak w nocy z małą walczyłam, żeby usnęła to on spał