J
Jola244
Gość
u mnie też były zielone i maziste i bardzo fujjjj

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wykończona na maxa 
zjadł tylko 120ml a zawsze na wieczór opróżnia 210-250ml i spi do 7-8 rano, pewnie dzisiaj będą pobudki w nocy
a już się przyzwyczaiłam do tego że cała noc śpi (nie licząc gdy mu smok wypada czy cóś
) no ale trudno, życie ;-) i tak nie jest źle u mnie- dlatego podzwiam mamy które jeszcze w nocy karmią z 3-4 razy 
i wybaczcie ale drugi raz nei dam rady odpowiedzieć każdej z Was.
Nocki różne czasami raz się obudzi czasami dwa. Ale napije się herbatki albo mleczka i idzie spać. Więc mogę powiedzieć że wysypiam się w porównianiu do tego co było wcześniej.
. Ale nie chcę na razie za bardzo go chwalić...może jeszcze mu się odwidzi i nie będzie chciał spać w dzień u siebie. Daruuunia, nie wiem gdzie pracujesz i w jakim charakterze. Pewnie wiesz o przepisie mówiącym, że matka małego dziecka do 4 roku życia ma prawo odmówić pracy w ramach nadgodzin oraz poza właściwym miejscem pracy "Do czasu ukończenia przez dziecko 4 roku życia, pracodawca nie może bez zgody pracownika zatrudnić go w godzinach nadliczbowych, w porze nocnej, czy też delegować poza stałe miejsce pracy.Kasaiu 10 godzin to bardzo dużo, jak ja wrócę do pracy (narazie planuje po wakacjach) to też na 8 plus dojazd 2 godz. i czasem praca 12 godzin, a że to służba to patrzac na mojego Ł 8 godzin to by było super jakby wracał planowo- nieraz wrócił do domu po 20-stu godzinach i tego właśnie się boję, jak wrócę do pracy to nie bedzie zmiłuj
.
i się złościł.