Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak poszlismy Bylo cudnie jak wychodzilismy Jak wracalismy niestety byl juz wiaterek a teraz juz niebo zachmurzonedaruuunia3 pisze:Magdlaenkakol mam nadzijeję, że pogoda się u Was poprawiła i poszliście na spacerek!![]()
, ale nie mam kiedy wybrac się na spacer- cały czas sprzątam
jakąś taką wenę dostałam na sprzątanie i chce ja jak najbardziej wykorzystac!!!! Zaraz bede miała obiad i Ł wyśle na spacer z Bartem- niech pooddychają chłopaki powietrzem ;-)
Oj , dziewczynki , powolutku widzę że mamusie wracają do pracy - mnie to czeka za 2 tygodnie ale ja to już idę na 8 godzin plus 2 godziny na dojazd czyli w sumie 10![]()
Daruunia ja też dzisiaj myślałam o Głuszku.
Dziewczynki u nas jest piękna pogoda i świeci słoneczko , chyba się wybiorę na spacerek.

dzis tylko 1 pobudka na cycy o 4
zawsze miałam problemy z uszami, ale myslałam, ze juz mi to minęło, a tu prosze... ale łudze sie, ze przejdzie samo
Przez te przeziębienie nic mi się nie chce 
poza tym może staraj się zakładać opaski na uszy lub czapkę (musi być ciepło)

ale mam nadzieje,ze czerpiesz radosc z pracy to i dojazdy nie takie meczace;-)

Zuzkus moga byc zielone i mazisteDziewczyny ja się też ostatnio za często nie udzielam, wybaczcie ale najpierw muszę sobie jakoś wszystko poukładać bo na nic nie mam czasu.
Czy po nutramigenie mogą być zielone maziste kupki Krzyś brał isomil więc nie wiem jak to jest przy nutra!