reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
No i sie wyjaśniło czemu mała miała kiepska noc... dzisiaj temp. 37,7 i katar :-( jeść nie chce, spac też nie... ale jak do tej pory katar był oznaka, że niedługo zabek, więc mam nadzieje, że to tylko lekkie osłabienie organizmu związane z ząbkowaniem, a nie jakas choroba (u nas jakiś wirus w powietrzu :dry:)

Fabianek ma wiatrówkę - dostał już puder w kremie czy cós tam :))). A Nadia może podobno już sie zarazić - o matko kochana - ale mi sie dzisiaj dzien zaczął - uciekam na zakupy
Całuje Was mocnoooo:tak:

Witajcie!
U mnie nocka nawet ok. Standard 5 pobudek :baffled: no ale już się przyzwyczaiłam w nocy jest ok ale nad ranem o 6 to zaczynam się już denerwować bo płacze nie wiem czemu pielucha sucha, cyca nie chce ze 3 razy go przekładam bo może niewygodnie :no: i niestety tylko wózek w ruch ale 30 min usypiania żebym chociaż jeszcze z godzinkę pospała :wściekła/y:
Byłam już na zakupach kupiłam dodatki do ciasta oraz dekoracje do stroików świątecznych i 80 zł poszło :angry: no nie wiem parę pierdułek i tyle kasy szok :szok: no ale dekoracje są sztuczne więc do wielokrotnego użytku jak zrobię stroiki to wkleję zdjęcia :tak:
Tak dla śmiechu :-p:
śniła mi się Magdziara i Kasiau :-D Kasia brała ślub w kościele pw. Św. Anny w Wwie a Magdziarka się na niego wybierała, wskoczyła do mnie na chwilę z mężem i Olkiem, który zajadał się chipsami bo były w nich jakieś kosmiczne zabawki :tak: poza tym rozmawiałyśmy o tym, że na ślub w tym kościele czeka się ze 2 lata tak są oblegane terminy :szok: jak w filmie mam takie realistyczne sny, że tak jakby to było na żywo :-D
Darunia super, że masz już porządek, ja nie mam kiedy sprzątnąć może w weekend ale nie robię specjalnych porządkó bo i tak nas nie będzie :tak: baw się dobrze na imprezce i korzystaj :tak:
Miłego dnia dziewczyny :tak:

Dziewczynki zdrowia dla Waszych pociech!!!

Aniknulka porządek- to za dużo powiedziane ;-) dopiero okna i firanki czyste i meble w środku ale w kuchni, a o pozostałym nie wspomnę, teraz troche się zabrałam, Bart śpi, ja narazie podłogi umyłam i czekam az wyschną i lece dalej porządkowac :tak: chyba, że Bart wstanie to porobione :dry:

Załatwiłam (chyba) w robocie, że urlop wypoczynkowy mi przedłużą do konca stycznia, a od lutego już na wychowawczy, mam nadzieje ze dobrze rozpatrzą i dostanę jeszcze wypłatę w styczniu ;-)

Cisza coś... pewnie mamusie sprzątają ;-)

Cześć!

My od dzisiaj na antybiotyku - Lence nic się nie poprawiło od poniedziałku i umówiłam się z pediatrą, że dajemy jej czas właśnie do czwartku - no i dzisiaj rano musieliśmy jednak wykupić antybiotyk i podać Małej :-( :-( Tak okropnie kaszle... Mam nadzieję, że nowe lekarstwo okaże się skuteczne.

Poza tym Lena mnie zaraziła... Obudziłam się dzisiaj w nocy i zaczęłam panikować, że Lenka jest lodowato zimna, chociaż spała w śpiworku i pod kołderką, to cała była lodowata, a gdy Jacek sprawdził, to okazało się, że nie ona jest zimna, tylko ja jestem rozpalona i tak mi się wydaje - miałam ponad 39 st. :-( No i teraz kurujemy się obie :baffled: Dzisiaj nie poszłam do pracy, ale jutro to już chyba będę musiała, bo przed Świętami jest jeszcze tyle do zrobienia...

Wszystkim pozostałym chorującym życzę zdrówka - a reszcie miłego wieczoru :-)

Agacinko zdrowka zycze kurujcie sie dziewczynki;-)
Mata to pewnie zabki,ale Ty jestes dzielna
Aniknulko takie sny?ciekawe co na to dziewczyny,hihihhiihih

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry