reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Oj spotkanie by się ptzydało my z Zuzia mamy obie "popęd wędrowczy":-D mała jak tylko zostanie umieszczona w aucie to śpi aż się nie zatrzymam , ja uwielbiam jezdzić autem więc wystarczy hasło i my jesteśmy! Kurcze byłoby super.
GRATULACJE DLA BARTUSIA!!!!

To w takim razie nie pozostaje nam nic innego jak poważnie nad spotkaniem pomyśleć:-):-):-) Myslę, że chętnych nie zabraknie. No i żeby nie było jak wcześniej że temat pójdzie w zapomnienie;-)

Podczytywałam ankietę jak była na ten temat. Śmieszne niektóre opinie były. I faktycznie ciężko dogodzic. Nie wiem ale mi ten pasek w niczym nie przeszkadza ale to rzecz gustu.
Ja tam lubię pooglądać sygnaturki

Znam na pamięć o każdej porze dnia i nocy:-D:-D:-DM jeszcze nie naciska zbyt mocno.

Z nowości na bb. Zauwazyłyscie, że teraz tam gdzie są wasze sygnatury( suwaczki, zabki itp) sa paski do przewijania. Były w tej sprawie dyskusje moderatorów z adminem bo jedni chcieli mieć pełna swobode w tworzeniu sygnatur a inny chcieli ograniczyć ich wielkośc.

Cyt z admina:
Problemem jest czytelność wątków, w których większość zawartości to sygnatury. Na dwie linijki tekstu posta przypada 600 pikseli migających grafik (albo więcej).
Ostatnio wprowadziłem ograniczenie wysokości - suwaczki pojawiają się przy sygnaturach wyższych niż 320 pikseli. Limit podwyższyłem - poprzednio było to 210 pikseli. Zgłasza się jednak wiele osób z prośbą o przywrócenie pełnej wysokości wygnatur.

Chodzi o to, że chcemy czytać posty a musimy ogladac pół strony suwaczki. I teraz ich nie widac jak ktos chce zobaczyć co tam u kogo to sobie przewija.

Znów cytat za adminem:
1. w domyślnym trybie za duże sygnatury zostaną przycięte i pojawią się paski przewijania. Czyli bez zmian.

2. Dodałem dwa dodatkowe tryby wyświetlania:
- bez sygnatur - usuwa całkowicie wyświetlanie sygnatur
- pełne sygnatury - wyświetla pełne sygnatury, bez ograniczeń

Tryby wyświetlania można zmienić za pomocą listy w dolnym lewym kąciku każdej strony (obok wyboru języka). Tryb można zmieniać wedle uznania. Mam nadzieję, że dzięki takiemu rozwiązaniu większość nas będzie zadowolona :biggrin2:

Możecie sobie wyłaczyc i nie bedziecie widziały sygnatur
DEzięki Madziu bo ja właśnie siedze i szukam gdzie to zmienić . nawet M wołałam ale on też nic nie widział. haha
Buziaczki

Dobry Wieczór ciotki klotki :-):-D
No Bartut szaleje z tymi ząbkami - prawie najmlodszy i ma 4 ząbki - Gratulujemy!!!

A co tam wspominacie o spotkaniu hmm a może w samym środeczku czyli Polska Centralna - byłoby tak równooo :tak:ZApraszaM:-D

Moje dzieci już spią ale Nadię musze jeszcze posmarować specyfikiem i dać mleczko ... M wrócil z Fabianem ok. 19 chłopaki dzisiaj mieli dzien dla siebie... m zjadł kolację i pojechał ... nic nie powiedział, nie rozmawiamy w dalszym ciągu :-( a mnie jest smutno - bo jutro wypada nasza pierwsza rocznica ślubu...:-(aż mi płakać się chce...
Dobranoc Kochane Ciotki :tak:;-)

reklama
Do góry