Hello!
Magdziarko trzymamy kciuki za wizyte u neurploga!
Zdróweczka dla chorowitków!
U nas bez powoli i spokojnie. Mała właśnie drzemie ja wziełam się za pisanie prac zaliczeniowych, m pracuje sobie, ale popgoda niestety fatalna
Co do dnia babci i dziadka my obdarujemy ich słodkościami , bo naprawde nie ma co szalec moim zdaniem, bo i tak najbardziej ucieszy ich sam fakt że to pierwsze podarki od wnuczki. Spadam teraz na kawke . Zajrze później
Magdziarko trzymamy kciuki za wizyte u neurploga!
Zdróweczka dla chorowitków!
U nas bez powoli i spokojnie. Mała właśnie drzemie ja wziełam się za pisanie prac zaliczeniowych, m pracuje sobie, ale popgoda niestety fatalna
Co do dnia babci i dziadka my obdarujemy ich słodkościami , bo naprawde nie ma co szalec moim zdaniem, bo i tak najbardziej ucieszy ich sam fakt że to pierwsze podarki od wnuczki. Spadam teraz na kawke . Zajrze później
Moja Natala też pełza i unosi pupke - to takie słodziakowe.. 
oczywiście Karol będzie wręczał a i w przedszkolu dzieci robią dziadkom prezenty więc na pewno będą zaskoczeni;-)
a wieczorem tez tyle przed snem i rano gdzies z godzine po obudzeniu...ewidentnie jest glodny to jak ja mam go oduczyc jedzenia w nocy:-(
w górach byłam za dzieciaka a tak to morze i jeziora Mazury i Pojezierze Brodnickie

żal mi małego nie wiem czy ja coś źle robię czy co...może za zimno w domu ale mam 21 stopni więc raczej nie..przegrzewać go nie przegrzewam bo byłby spocony więc nie wiem co robię źle czy po prostu ten typ tak ma:-(