reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam;
Julia;
ja miałam dzisiaj podobnie w nocy... dałam Mateuszowi bobotic i przeszło ale widać było, żę bolał go brzuszek. Zastanawiam się czy to od porannej jajecznicy na cebuli (karmiłam go gopiero o 22.00), czy może od jogurtu, który właśnie wprowadziłam do diety Mateuszowej

reklama
Witajcie :-)

Ale tu dziś znów pustki ;-)
U nas nocka w miarę spokojna, gdyby nie to, że Oleńka budziła się kilka razy z przeraźliwym krzykiem :eek: i spała dalej... Nie wiem o co chodzi, ma tak dość często :-( Śni jej się coś? Wasze maluchy też tak mają? :confused:
Rano spędziliśmy czas we trójkę na zabawie :-D Mamy taką śmieszkę w domu :-D I gada tylko "ta-ta i ta-ta", ładnie cześć rączką podaje i zawzięcie ćwiczy pozycje do raczkowania :-D Niedawno wróciliśmy ze spacerku, takie ładne słonko we Wrocławiu, że szkoda było nie skorzystać :tak: Teraz czekam na pizze, bo mąż szaleje w kuchnia, a robi najlepszą na świecie (nieskromnie przyznam, że sama go uczyłam... :zawstydzona/y: a teraz robi lepszą :-p)
Pewnie później do Was zajrzę, pa :happy2:

Witajcie!
Joasiek mój Bart raczej nie budzi się z płaczem- może coś się Oli śni złego??? ;-)
Julia, Joanna mam nadzieję, że te boleści brzuszkowe opuszczę Wasze szkraby...
Marlenka ja też czekam na wiosnę... i doczekac się nie mogę, dzisiaj rano wstaje a tu śnieg pada i coraz go więcej :dry:

A co do karmienia piersią ja też chciałm karmic 8 miesięcy... a tu niecałe 6, ale i tak się cieszę że choc trochę mi się udało :tak:

Wczoraj u znajomych było bardzo fajnie!!! Pogadaliśmy, chłopy troszkę popili, ale kulturalnie :-) bardzo było miło!!! No i Bart pokazał się z jak najlepszej strony cały czas uśmiech na buzi, a jak kota, królika lub psa zobaczył to cieszył się tak że wszyscy smiechem wybuchali!!! :-D

A dzisiaj jesteśmy cały dzień w domu, Ł tylko poszedł na spacer z Bartem, a ja pojechałam autem do tesco na większe zakupy (do dziewczyn które chciały to masło kupic z ziaji w tesco jest po 13 zeta ;-):-))
Teraz Bart szaleje z Ł, a ja w końcu mam chwilę na bb

Dzisiaj jest już trzeci dzień jak nie jem pieczywa, ziemniaków i makaronu- postanowiłam do tych cwiczeń włączyc jakąś dietkę, czuje się ok, jem dużo surówek, owoców, nabiału, wędlin itp. no i zobaczymy ile wytrzymam z tą dietą- hihi bo ja uwielbiam ziemniaki :sorry2: mama zawsze na mnie mówił kartoflana dziewczyna:-D:-D:-D

Witajcie dziewczyny!:-)
Joasiek-u nas tez tylko ta-ta-ta,czasem ba-ba-ba:-)
Milkaa-gratuluje zakonczenia budowy!I jak Wam sie mieszka?

A my bylismy dzis w polskim kosciele zamawiac chrzest na poniedzialek wielkanocny.Ksiadz nawet nie zapytal czy jestesmy malzenstwem.Mamy isc jeszcze raz,mam nadzieje,ze i tym razem bedzie bez problemow.
A jutro idziemy z Maja na 4 godzinki do zlobka.

A,dostalam przed chwila pierwsza @-2.5 tygodnia po zakonczeniu karmienia piersia.Na razie bez boli,ale czekam....

Milego wieczorku wszystkim!:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Ja miałam weekend pracowity. Goście niedawno poszli a zaraz robię mamie paznokcie więc wpadłam tylko na chwilę.
Kasiau cieszę się, że zakupy udane :-D
Chorowitkom życzę zdrówka :-)
Azile nie przejmuj się kochana mój Jasio też nie chce cyca w dzień za to po 18 buźka może mu się nie zamykać. Niestety butelki nie tyka :no:
Zmykam kochane życzę spokojnej nocy :tak:

Daruunia ja od Nowego Roku tez nie jem pieczywa,ziemniakow,makaronu czuje sie wspaniale mieska wogole nie jadam(czasami kurczaczka):-Daha a znajomi maja tyle zwierzatek w domku?
Maajka zycze Wam dziewczyny milego dnia w pracy:-D
Aniknulko paznokcie?????super,ze potrafisz;-)
Joasiek1977 fajniutkie sa takie niedziele kiedy mozna sie tak rodzinnie pobawic:tak:u Oli to chyba zabki ida:tak:
Marysia wykapana,najedzona juz spi,dzien ogolnie mialysmy totalnie leniwy,jutro kolezanka odwiedzi nas lub my ja jeszcze nie ustalilysmy mieszkamy blisko siebie i mamy sie zdzwonic rano,a jesli pogoda bedzie fajna to zamiast sie odwiedzac pojdziemy na spacerek:-)

Dobry wieczór kobitki:-) Wpadłam na chwilkę. Teściowa z M oglądają TV a ja wpadłam do Was:-D Teściowa zabawi do soboty najwcześniej więc będę wpadała tylko w wolnej chwili.

A my bylismy dzis w polskim kosciele zamawiac chrzest na poniedzialek wielkanocny.Ksiadz nawet nie zapytal czy jestesmy malzenstwem.Mamy isc jeszcze raz,mam nadzieje,ze i tym razem bedzie bez problemow.
Oj ja też muszę się wybrać załatwić chrzest na wielkanoc ale pewnie zaczną się schody. I chyba dzięki temy że się nasłuchamy to odwlekam. Ale trzeba w końcu to załatwić:-(

Asiowo super, że wypad na narty się udał. Czasami człowiek tego potrzebuje. Trochę odkoczni:tak::tak:

Ja też wpadam jak szalona na bb , mała się wyspała w gościach i teraz leży i ćwiergoli .
Ja kocham ziemniaki i bez frytek co jakiś czas to nie ma mowy :-):-):-)
Mi zostało 5 kilo i mojemu M też :-):-):-)
Schudnę jak pojedzie i obiadki będę sama gotowała bo na razie nie jestem w stanie się oprzeć tym pysznościom.
Julia współczuję tych przepraw z jedzonkiem- moja Ola źle znosi banana i jabłko nie bardzo.
Dawałyście już chleb do jedzenia maluchom?
Czytałam że już można i po skończeniu 7 miesięcy i rybkę można dać.

Kasiu ja dawałam piętkę Kubie. Pierwszy raz jsk dałam to miał wysypkę. Odstawiłam. I niedawno dałam mu ponownie nic mu nie jest. A biszkopciki wpyla aż mu się uszy trzęsą:-D:-D:-D

reklama
Do góry