reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Eliza ja tez się przyłączam do życzeń dla Gabrysia....

A wiecie co u nas na osiedlu babeczka będzie miała 7 dziecko..Bardzo fajna jest ta ich rodzina....dziadek widzę spaceruje zawsze z pociechami. Znacie jakieś wielodzietne rodziny? bo u nas w Olsztynie jest rodzina - :szok:10 synów z pięciu ciąż bliźniaczych - to jest pech:-D
W sumie to u nas na bb też sporo rodzin wielodzietnych. Liczyłyście kiedyś ile dzieci mamy razem.
Milka - 3
Ja -2
Mata kow 1
Asiowo 1
Mamoot 2
Aniknulka 1
Kasiau 2
Azile 3
Lorcia 2
Joas 4
Daruuunia 1
Iwosz 2
Agusia 2
Liliana 2
behemott 1

Kopiujcie i się dopisujcie. Ciekawe jaka wyjdzie nam srednia może np 1, 5 dzieciaczka na mamę:-D:-D:-D:-D

reklama
Azile wszystkiego najlepszego dla Gabrysia
Milka - 3
Ja -2
Mata kow 1
Asiowo 1
Mamoot 2
Aniknulka 1
Kasiau 2
Azile 3
Lorcia 2
Joas 4
Daruuunia 1
Iwosz 2
Agusia 2
Liliana 2
behemott 1
Patyk83 1

Magdziarko :-D:-D:-D Ty nasz MÓZGU czerwcówkowy! Ty to masz łeb jak sklep:-D tysiąc pomysłów na minutę! :-);-)

Ja chyba się pożegnam, bo Ł wraca już do nas tzn. do naszego łoża małżeńskiego :-) już zdrowy- dobrze się czuje to go zaprosiłam :rofl2:

Także spokojnej nocy dogie czerwcówki!!!:-)

Milka - 3
Ja -2
Mata kow 1
Asiowo 1
Mamoot 2
Aniknulka 1
Kasiau 2
Azile 3
Lorcia 2
Joas 4
Daruuunia 1
Iwosz 2
Agusia 2
Liliana 2
behemott 1
Patyk83 1
joan-na 1

Mój szwagier w sierpniu wżeni się w rodzinę, gdzie jego przyszła żona jest najstarszą z 7 rodzeństwa. Ona ma teraz 26 lat a najmłodszy chłopczyk 4. Czasami opowiada, jak to rodzeństwo nawzajem się sobą zajmowało. I jak to dzieci... mieli różne pomysły...uczyli czteromiesięczniaka chodzić:szok:. A jak kiedyś matka głośno się zastanawiała, czy 1,5 rocznemu może już podać zupę grzybową...to oni zdziwieni na to, że on juz dawno próbował, bo sami mu dawali:eek:

Magdziarko świetny pomysł :-D:-D:-D
Jak juz piszemy o wielodzietnych to mój mąż jest najstarszym z siedmiorga dzieci moich teściów :-D moja mama najstarsza z trójki, mój tata najmłodszy z trójki i my też chcemy mieć trójeczkę co do bliźniaków moja babcia (mama mojej mamy) jest z bliźniaków, brat mojej mamy ma bliźniaki i kto wie może i u nas tez sie trafią :-D

Jasio śpi a ja znów BB :-D jakos nie chce mi się jeszcze spać :no:

Jasio śpi a ja znów BB :-D jakos nie chce mi się jeszcze spać :no:
Mi też nie chce się spać. Generalnie przywykłam już chyba do małej ilości snu. Kiedyś położyłam się wcześniej, żeby odespać...a i tak zasnęłam dopiero jak M się położył...czyli po 24.
A do tego teraz jest jedyny moment w ciągu dnia, kiedy mam czas tylko dla siebie. Nie muszę kombinować, jak tu coś zrobić mając jednocześnie Krzysia przy sobie. Aż szkoda iść spać:-D

Magdziarko, a propos rodzin wielodzietnych to moja bratowa ma 3 siostry, a przyjaciel mojego brata 3 braci i 3 siostry.

Hmmm... ja jeszcze nie mówię stop jeśli chodzi o dzieci. :-)

Milka - 3
Ja -2
Mata kow 1
Asiowo 1
Mamoot 2
Aniknulka 1
Kasiau 2
Azile 3
Lorcia 2
Joas 4
Daruuunia 1
Iwosz 2
Agusia 2
Liliana 2
behemott 1
Patyk83 1
joan-na 1
Głuszek 2
Zuzkus 3
Limba ?:szok:

reklama
Milka - 3
Ja -2
Mata kow 1
Asiowo 1
Mamoot 2
Aniknulka 1
Kasiau 2
Azile 3
Lorcia 2
Joas 4
Daruuunia 1
Iwosz 2
Agusia 2
Liliana 2
behemott 1
Patyk83 1
joan-na 1
Głuszek 2
Zuzkus 3
Limba ?:szok:
magdalenkakol-2

Co do rodzin wielodzietnych Moja siostyra od strony meza ma rodzimnke z 14 -oma dzieciakami. Tzn to juz sa teaz wszyscy dorosli. Moj maz ma czworke rodzenstwa a ja 2 siostry ale duzo starsze.
Witajcie u nas noc normalna czyli o 24 woda i smoczek o 2.30 butla i o 6 pobudka Noo ale i tak bym wstla tak wczesnie bo kinga dzisiaj na zawody pojechala.

Do góry