reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Kobieto zwolnij.............

hi hi i kto to mówi :-D:-D:-D

ja wróciłam ze spacerku, poszłam w pola i jestem po kolana w błocie :baffled: ale za to pospacerowałam sobie w ciszy i spokoju wśród sarenek, żurawi i dzikich kaczek :tak::-) mała na wertepach ładnie usnęła, a ja zasuwałam jak mały samochodzik, żeby zdążyc z nia wrócić (szłam w ciemno pierwszy raz ta trasą i nie wiedziałam czy ta droga dokądkolwiek prowadzi :rofl2:), jestem zmęczona ale i zadowolona, a do tego mąż pisał, że za wczoraj wyjdzie dzisiaj o 14, bo dyrektora nie ma :-)

I ja

To ja też robie porządek w ząbkach

Ząbków brak:

Paulinka
Ola
Kubuś
Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz

1 ząbek:
Wojtuś
Marysia
Arturek

2 ząbki:
Lenka
Brunko
Mikołaj Joli
Natalka
Staś
Krzyś

3 ząbki:
Mikołaj lorciowy
Dominik

4 ząbki:
Nadinka
Filipek

6 ząbków:
Maciuś
Bartuś

8 ząbków:
Dobrusia

wyszedł 4 ząbek - ufff na małą chwilę będzie spokój od marudnego dziecka.
Gratulacje z okazji nowego ząbeczka !!!

Wszystkiego najlepszego dla Martynki i Kubusia !!!

Załączniki

• słoneczn.jpg
    słoneczn.jpg
    4 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Asiowo-ogromne gratulacje dla Meza:-)Chlopak musi miec talent i urok,ze tak babeczka od razu sie na nim poznala;-):-)

Lilianko-gratuluje 4-go zabka Naduni:-)

Martynko i Kubusiu-wszystkiego naj naj!!!:-):-)

U nas takze byla dzis piekna,wiosenna pogoda:-)Spacerek zaliczony:-)
Normalnie bylabym na forum przed poludniem,ale musialam sie zmobilizowac do porzadkow,wiec nawet nie wlaczalam kompka.No i troszke nadrobilam w koncu ze sprzataniem:-)

Maja ciagle marudna,piszczalka,a katar juz prawie przeszedl.Wiec moze jednak zabek idzie-ale zadnych zmian na dziaslach nie ma na razie.

Milego wieczorku wszystkim!:-)

Ja mam dzisiaj męża w domciu więc same rozumiecie -staram sie wykorzystac każda chwilke dla Niego i Natalci.

Korzystaj Kochana, wykorzystaj męża :-D

Joasiek ale Ciebie Ola zrobiła :-D:-D:-D no i dziękuje za słoneczko, u mnie też wyszło ;-):-D kolejny piękny dzień, a w tv mówili, że może byc u nas nawet 15 stopni :szok: aż czuc wiosnę :tak:
Nooo, mojej małej dziś się trochę poprzestawiało przez te drzemki... darowała sobie popołudniową i już chrapie :-D Co do pogody, to nie moja zasługa, ale dziękuję :zawstydzona/y: postaram się częściej słoneczkiem częstować :-D

W ogole wczoraj była u nas babka z firmy finansowej, troszke pogadalismy, no i... P. zrobił takie wrazenie, ze mu prace zaproponowała:biggrin2: Okazało sie, ze to było kierownik regionalna i zaprosiła P. na szkolenie, bedzie ciągnął 2 robotę dodatkowo...... tak narzekałam, a teraz jakos tak wszystko zaczyna sie układac:tak:oby sie udało...
Trzymam mocno kciuki :tak: baaardzo mocno ;-)

kasiau - gdzie tą swoją Olę w ząbkach dopisałaś? :confused: ;-)

U nas dzień trochę na opak, przez to poranne spanie Oleńki ;-) Spacerek oczywiście był :tak: pogoda jak marzenie, chociaż ja jeszcze wiosny nie czuję :zawstydzona/y: po godzinie poczułam mróz :-p może dlatego że ja zmarzluch jestem :-) Moja mała już śpi, a ja siedzę sama :-( mój poszedł do kolegi na pifffko :sorry2: i wieczór zapowiada się samotnie... no chyba że koleżanki z bb dopiszą :-D Patrzyłam i nawet żadnego porządnego filmu w tv, a dziś piątek :baffled: Ehhh... Dobra, lecę pod prysznic a potem pewnie kniga i rzucanie okiem co tam u Was :tak:
Tymczasem ;-)

To i ja Was witam drogie panie ;-)

Dzień minął leniwie, byłam z Bartem na spacerze- 1,5 h, ale fajnie było, a potem jak wróciliśmy to Bart nie spał już w ogóle i non stop się bawiliśmy, a teraz Bart padł jak kawka :-p:rofl2: a ja mam chwilę dla siebie- jestem potwornie senna, a to przez tą dawkę tabletek... jutro juz bedzie lepiej ;-)
Ł w pracy do 22-iej, jutro na basen nie jedziemy, bo Ł ma dyżur tel, więc nigdy nie wiadomo kiedy w robocie coś się wydarzy...

Lecę pod prysznic ;-)

reklama
Witam:-)

U nas jak zwykle dlugi spacer bo pogoda cudna,Marysia juz spi,a ja mam chwilke dla siebie i dla Was;-)zrobilam dzisiaj obiad dla siebie i kolezanek(codziennie jemy u innej;-))skonczylam segregowac ciuszki malej i postanowilam na przyszlosc juz tyle nie kupowac znalazlam mnostwo nowych juz za malych niestety

Asiowo bardzo gratuluje,masz zdolnego meza,bardzo sie ciesze ze tak ladnie wszystko sie poukladalo:tak:

Bbakania podpisuje sie pod slowami Joasiek:-D:-D:-D:-D:-D

Daruuunia szkoda,ze nie pojdziecie na basen aha i wogole jak czesto chodzicie?bardzo mnie to interesuje poniewaz R dostal wejsciowki i w niedziele tez plywamy z Marysia poraz pierwszy jestem bardzo ciekawa jak zareaguje:-)mam nadzieje,ze juz lepiej sie czujesz:tak:

Mata no to niezly spacerek sobie urzadzilas:-D:-D:-D:-D:-D

Maajka u nas tez dziaselka nie byly zmienione ani zaczerwienione a jednak jeden zabeczek sie wyklul:tak:

Zycze milego wieczoru:-)

Do góry