reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata oczywiscie,ze znajdziecie wlasnie moje dziewczyny spotkalam poprzedniej wiosny w parku jak jeszcze bylam w ciazy no i oczywiscie smacznego mam nadzieje,ze ,,dorosly,, obiadek bedzie smakowal Dobrusi:tak:

Aniknulko milego spacerku

reklama
Oj kochana ale mi Cię szkoda... Nie ukrywam, że codziennie czekam na dobre wieści od Ciebie - o przespanej nocy a tu...dzień jak co dzień tzn noc :-(
Moja Natalka póki nie wypijała butli kaszki na noc to tez mi wstawała z 4 razy na cycka. Teraz przetrzymuje Ja do 20.00 i daje 220ml kaszki. I śpi.
Ty pisałaś, że dajesz (chyba kaszke) ale objetościowo to wychodzi mała filiżanka- to chyba już za mało dla takiego malucha. Wiem ,ze dobrze się radzi ale może spróbuj dawac wieksze porcje.
O której karmisz po raz ostatni - za nim Jasiu pójdzie spac?

dziękuję za wsparcie kochana
kaszkę o 19 ale on nie zje więcej niż filiżanka :-( a o butelce nie wspomnę to antybutelkowy chłopak
:-D:-D:-D

Witajcie kobietki:-)
Aniknulko,Mata-wspolczuje Wam tych ciezkich nocek.Mam nadzieje,ze Jas i Dobrusia w koncu sie unormuja z tym spaniem.

Ja niezbyt wyspana,bo pozno klade sie do lozka,ok.1.30,bo i tak bym nie zasnela.M mi doradza wczesne wstawanie po to,zeby mi wieczorem bylo latwiej usnac.Powinnam tak robic,ale rano tak mi ciezko otworzyc oczy,nawet o 9.00.....

Witajcie
:-D
-Aniknulko Mata - współczuje :-( oby te cięzkie noce sie skonczyły

- Agusiu super ze Kacperkowi juz lepiej....

- Marlenko - cudowne widoki - szczerze - Zazdroszczę :tak::-)
-Bbakania u mnie podobnie, chrzestna Fabiana w Niemczech, moj tata w Pradze, Tesciowa w Niemczech - zostaje tylko skype...
Chorującym życze zdrówka!!!
U nas nocka Ok ale Nadusia zmieniła sobie czas spania i zasypia wczesnie i wstaje wczesniej, dzisiaj po 6 ale po 7 dopiero wzięłam ją do siebie - na siłę robiłam jej drzemaczkę ...
Teraz śpi ale pewnie niebawem wstanie , zjemy obiadek i siup na dwór, tylko pogoda taka sobie ale musze ją przeciągnąc po dworze bo znów katar ją zaatakował - moze powietrze pomoże.No to do miłegooo ....

Hej, widzę że dzisiaj dalej cisza ;-)

U mnie poprawy brak, siedzę w domu z Bartem nawet nie byliśmy na spacerku :zawstydzona/y:
Nie przyjedzie do mnie ta córka koleżanki, bo jednka pojechała do domu z kimś tam... i dobrze, bo nie mam siły nawet gadac- dobrze, że pisac mogę :-p:tak:

Miłego popołudnia... ;-)

reklama
U nas pogoda z okna nawet superowa, wyszłysmy na spacer i tak zmarzłam, ze poszłysmy do sklepu i zaraz do domu ...
Dzisiaj moja kumpela urodziła synka ( Natanka) ale się ciesze !!!

Moja Nadin zasnęła, Fabianek jest u babci, niedługo przyjdzie do mnie mojej mamy siostra na ploteczki a chłopaki wrócą wieczorkiem :-D - a ja serfuje po necie i popijam kawkę zajadając pączki :szok:...cichoooo wiem wiem :dry::sorry2:

Do góry