reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie moje babeczki :tak:
Joasiek... no pięknie:tak: Fajnie, że sie spotkacie:tak: Ja mam zamiar w lato wybrac sie do Wrocławia;-) O ile damy rade kupic nowe auto, bo obecnym miałabym stracha;-)
Zapraszam, zapraszam :-) i nie pozostaje mi nic innego jak trzymać kciukasy za nowe autko do lata :-D
W ogole od rana u nas nie grzeja:-( zimno okropnie, ponoć jakas pompa się zepsuła, z nosa mi strasznie cieknie przez to zimno, mała naubierana grubo i spi:zawstydzona/y:Mam nadzieje, ze lada chwila to naprawią bo zamarzniemy:-(
Życzę szybkiej naprawy i przesyłam ciepłe słoneczko ;-)
obiad.gif
je_pizze.gif
spioch.gif
Zapomniałam dodac, że mój mężuś zrobił mi niespodzianke i wrócił dzień wcześniej z delegacji tj wczoraj w nocy. Miło było...
zakochany.gif
zakochany.gif
cmok.gif
cmok.gif
A dzisiaj z dobrym humorkiem i doładowanymi akumulatorami zaczynam nowy dzień - mimo, że pogoda jest taka sobie.
lol.gif
lol.gif
lol.gif
lol.gif
lol.gif
lol.gif
lol.gif
lol.gif
lol.gif
He he he a potem dziwić się że stres i wyczekiwanie na @ :-p
Życzymy udanego spotkania. Ale Wam fajnie. W końcu spotkacie się nie tylko na BB.Ciekawe czy dzieciaczki przypadną sobie do gustu ???...napewno !!!
My się z Wilmek już dłuuuuugo znamy :tak: nie tylko z bb :-D
Wszystkiego najlepszego dla BOGNY !!!
dzieci_185.gif
tort.gif
tort.gif
tort.gif
tort.gif
Dołączam się do życzonek :tak:

gadalismy a tu 24a godzina. Teraz siedzę i jem kolację:szok:. Mąż przywiózł z Warszawy bagietki z francuskiej piekarni ;-)
Kolacja po 24 :szok: ja jak zjem po 18 to mam wyrzuty :zawstydzona/y: ale Ty możesz :-p

Co ja to pisać miałam... robię to na raty bo Ola prosi o uwagę ;-) Mała dziś pięknie spała, a na dobre wstałyśmy przed 10 :-) Dziś nie ma zawiei, zamieci więc spacerek będzie :tak: No i super, bo dzień bez spacerka - dzień stracony :-p :-pJa pobuszuję dziś w łazience bo już bardzo prosi :zawstydzona/y: a obiad gotuje dziś dziadek :-D
Udanego dnia!

reklama
I ja się witam :-)

Darunia, Mamoot, Magdziarko ale Wam zazdroszczę wyjść :zawstydzona/y: ze mnie ostsnio kura domowa sie zrobiła i z chęcia nigdzie bym nie chodziła, nawet do teściów w niedzielę, ale wiem że teściowa by nie wytrzymała tego (wczoraj az dzwoniła i sie pytała czyżyjemy bo od zeszłej niedzieli sie nie odzywaliśmy :sorry2:)

Oj to widzę, że spotkania sie szykują, może i ja do Wrocka podskoczę (mąż coś o Ikei wspominał), tylko że z małą nie da rady na razie tyla jechać, a na prawie cały dzień to ja nie mogę jej zostawić bez cycka (no i komu ja miałabym zostawić :dry:)

Bbakania ale szalejesz z grafikami :-D od razu weselej sie robi :tak: a mąż to świetną niespodziankę Ci zrobił :-)

wczoraj miałam urwanie głowy, bo mała zrobiła tylko dwie drzemki (i dzisiaj podobnie sie zapowiada, bo wstała po 6 o odpadła dopiero przed chwilką :baffled:). Za pracę sie tez wzięłam, przekroczyłam magiczne 50 stron :tak::-D ale zamiast zbliżać się do końca, to ciągle wynajduje cos ciekawego i po raz nie wiem który modyfikuje plan :baffled: a tak w ogóle, to promotor nieco namieszał i muszę też pisać rzeczy, które wcale mi nie leżą... i to mi tak beznadziejnie idzie więc mam nadzieję, że promotor to wyrzuci ;-):-p:-D

muszę kończyc bo księżniczka po 30 minutach się juz wyspała :baffled::baffled::baffled: ciężki dień dzisiaij nas czeka :dry:

Wtajcie kochane!

Wszystkiego najlepszego dla Bogny
13.gif

Jasio zalicza 1 drzemkę a ja odpoczywam na BB :-) Noc w porządku kilka pobudek ale bez płaczu więc jestem w miarę wyspana ;-) zaliczona kawka z tatą ale pogoda kiepska więc zaraz zrobię drugą :-)
Wczoraj wieczorem dostałam powera i zaczęłam sprzątać mój sajgon :rofl2: łazienka, korytarz pokoje jeszcze tylko kuchnia i korytarz na dole i będę miała na weekend spokój. Padłam jak mucha :-p
Jutro idziemy na 17 do znajomych koleżanka ma termin na 27 marca więc ostatni raz zobaczę ją z brzuszkiem :tak: i zrobię sernik na zimno (ostałam nowy przepis bardzo łatwy).

ANIKNULKA rewelacyjne te zwierzatka. Ty to masz talent dziewczyno !!! Może tez zacznij je sprzedawac :)np w postaci szablonów

chętnie :-) wielbiam malować :-) jednak to takie amatorskie zapędy (robiłam na kartonie i mam dwustronnie przylepną taśmę)

Prawdziwe koło gospodyń - jedna szydełkuje, druga robi kolczyki a trzecia robi malowanki na ściany śliczne i pitrasi w kuchni :-)

Jak sie spotkamy możemy zrobić wyprzedaż :-D

Nadia ma brzydki kaszel - ciekawa jestem, czy te jej leki pomogą...
szukam dla Nadusi sukienczkę do Chrztu :rofl2: i nic fajnego nie znalazłam... jak zrobi sie cieplej to ruszam do Łodzi w poszukiwaniu kiecki na chrzest mojej Damy ...

Zdrówka dla Nadusi :-)
co do sukieneczek
sukienki do chrztu - miniNiebo - sklep internetowy: ubranka dla dzieci, ubranka do chrztu, sukienki komunijne, odzież dziecięca
a to ręcznie robione
Ubranka do chrztu dla dziewczynek na każdą porę roku

A ja miałam dzisiaj suuuuper niespodziankę od szwagierki, ponieważ jej chłopaka siostra pracuje w klubie "Pure" i dostała od niej kilkanaście wejściówek (jedna wejściówka do tego klubu 50 zł :szok::dry:) i pojechałyśmy tam.... fitness, aerobik, siłownia, basen, sauna, łaźnia parowa, solarium... masakra, co za relaks!!!
cieszę się, że wypoczęłaś, zrelaksowałaś się :tak: naładowałaś akumulatorki;-)

Aniknulka - ozdoby na ścianę rewelacyjne :-D pewnie Jasio napatrzeć się nie może ;-)
Z początku był w szoku ale teraz śmieje się i chce je łapać :-)
Aaaa zapomniałam się pochwalić że w sobotą chyba spotkam się z Wilmek :-D Nareszcie zobaczę Bruna :-D :-D :-D ciekawe czy sobie przypadną do gustu z Olą :-D
Życzę udanego spotkania :-)widzę, że kolejna dzieciaczkowa para na BB :-D

Dzieciarnia moja coś ostatnio nie najlepiej śpi, choć Stas wrócił do jednej pobudki na noc (więc nie tak źle). Za to Wojtek czasem budzi się z płaczem, nie wiem, moze przeżywa młodszego brata.
Życzę aby się poprawiło :tak: a może Wojtusiowi coś się śni?

Asiowo mam nadzieje, że kłopoty z ogrzewaniem szybko się skończą :tak:zdrówka kochana :-)

Witajcie!!!

Bogna najlepszego!!!!

Aniknulka fajowo że mieszkano ogarniete- troszkę będzie spokoju! Fajnie że odwiedzasz dzisiaj koleżankę! Jasio będzie miał kolegę lub koleżankę ;-)

Mata trzymam kciuki za Twoją pracę! Napewno wszystko będzie ok- no i koniec już chyba niedlaeko! :tak:

Joasiek super że dzisiaj dziadek gotuje- troszkę odspaniesz od kuchni ;-)

Asiowo współczuje zimna, mam nadzieje że szybko naprawią tą pompę!;-)

Bakania super że mąż tam miło Cie zaskoczył!!! :-)

Aguisa gratuluje tak pięknie przespanej nocki!!!! Oby tak zawsze było!!! :tak:

Magdziarko Ty kolacje możesz jesc nawet o 2 w nocy!

Mamoot mam nadzieje że dużych zakwasów nie masz i jakoś funkcjonujesz ;-)

Marlenka a Ty znowu tak wcześnie wstałaś.... :sorry2:

Lilianko zdrówka dla Nadiusi!!!

U nas nocka ok, Bart wstał już przed 7, ale wypiłam kawkę i jakoś funkcjonuję... achhh musze leciec do niego bo mnie woła :sorry2:

Darunia jutro odwiedzam koleżankę ;-) a dziś robię ciasto na zimno (sernik) jak wyjdzie wrzucę przepis na odpowiedni wątek:-)

Znów do Was zaglądam :-D

Joasiek super że dzisiaj dziadek gotuje- troszkę odspaniesz od kuchni ;-)
Nom, już się zastanawiałam jak dziś małym nakładem sił zrobić coś do jedzonka :-p a dziadek sam się zaofiarował - będzie gulasz ziemniaczny, mniam :tak:

Jasio zalicza 1 drzemkę a ja odpoczywam na BB :-) Noc w porządku kilka pobudek ale bez płaczu więc jestem w miarę wyspana ;-) zaliczona kawka z tatą ale pogoda kiepska więc zaraz zrobię drugą :-)
Wczoraj wieczorem dostałam powera i zaczęłam sprzątać mój sajgon :rofl2: łazienka, korytarz pokoje jeszcze tylko kuchnia i korytarz na dole i będę miała na weekend spokój. Padłam jak mucha :-p
i zrobię sernik na zimno (ostałam nowy przepis bardzo łatwy).
Super, że Jasio trochę pospać daje :tak: no i kawka stawia na nogi :-D
Ja dziś też dostałam powera do sprzątania :tak: pomyłam standardowo wszystkie podłogi, uprzątnęłam kuchnie i wyszorowałam łazienkę :tak: w domku lśni :-D jak ja to lubię ;-)
I znów mi smaka robisz - ja serniki uwielbiam!!!
Oj to widzę, że spotkania sie szykują, może i ja do Wrocka podskoczę (mąż coś o Ikei wspominał), tylko że z małą nie da rady na razie tyla jechać, a na prawie cały dzień to ja nie mogę jej zostawić bez cycka (no i komu ja miałabym zostawić :dry:)
Obiecujesz, obiecujesz :-p a małą bierz ze sobą :tak: Nasze dzieciaczki się poznają ;-)
Za pracę sie tez wzięłam, przekroczyłam magiczne 50 stron :tak::-D ale zamiast zbliżać się do końca, to ciągle wynajduje cos ciekawego i po raz nie wiem który modyfikuje plan :baffled: a tak w ogóle, to promotor nieco namieszał i muszę też pisać rzeczy, które wcale mi nie leżą... i to mi tak beznadziejnie idzie więc mam nadzieję, że promotor to wyrzuci ;-):-p:-D
50 stron :tak: łoł :szok: a promotorzy z reguły mają tysiące dodatkowych propozycji :dry: życzę wytrwałości :tak:

Dziadek wrócił ze spacerku, raptem godzinnego, wiatrzysko straszne, ale wnuczka uszczęśliwiona :-) Zaraz zabiera się za obiadek :tak: Ja zrobię kolejną kawkę :tak: Buźka!

Ostatnia edycja:
Witam
U nas nocka superowa... nie chce zapeszać ale Nadia czuje sie lepiej, katar juz konczy się, w nocy wogole nie kaszlała, dzisiaj też nie...ma apetyt. Zobaczymy...

A ja dzisiaj mam wieczorne wyjscie i w zasadzie nic mi sie nie chce robic w domciu, mam czysto, obiadek z wczoraj. Jakoś nie mam ja dzisiaj weny do pisania - wybaczcie ...

reklama
Do góry