joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Witajcie moje babeczki 

nie tylko z bb 

ja jak zjem po 18 to mam wyrzuty
ale Ty możesz 
Co ja to pisać miałam... robię to na raty bo Ola prosi o uwagę ;-) Mała dziś pięknie spała, a na dobre wstałyśmy przed 10 :-) Dziś nie ma zawiei, zamieci więc spacerek będzie
No i super, bo dzień bez spacerka - dzień stracony
Ja pobuszuję dziś w łazience bo już bardzo prosi
a obiad gotuje dziś dziadek 
Udanego dnia!

Zapraszam, zapraszam :-) i nie pozostaje mi nic innego jak trzymać kciukasy za nowe autko do lataJoasiek... no pięknieFajnie, że sie spotkacie
Ja mam zamiar w lato wybrac sie do Wrocławia;-) O ile damy rade kupic nowe auto, bo obecnym miałabym stracha;-)

Życzę szybkiej naprawy i przesyłam ciepłe słoneczko ;-)W ogole od rana u nas nie grzeja:-( zimno okropnie, ponoć jakas pompa się zepsuła, z nosa mi strasznie cieknie przez to zimno, mała naubierana grubo i spiMam nadzieje, ze lada chwila to naprawią bo zamarzniemy:-(
He he he a potem dziwić się że stres i wyczekiwanie na @![]()
Zapomniałam dodac, że mój mężuś zrobił mi niespodzianke i wrócił dzień wcześniej z delegacji tj wczoraj w nocy. Miło było...![]()
![]()
![]()
A dzisiaj z dobrym humorkiem i doładowanymi akumulatorami zaczynam nowy dzień - mimo, że pogoda jest taka sobie.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

My się z Wilmek już dłuuuuugo znamyŻyczymy udanego spotkania. Ale Wam fajnie. W końcu spotkacie się nie tylko na BB.Ciekawe czy dzieciaczki przypadną sobie do gustu ???...napewno !!!

Dołączam się do życzonekWszystkiego najlepszego dla BOGNY !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Kolacja po 24gadalismy a tu 24a godzina. Teraz siedzę i jem kolację. Mąż przywiózł z Warszawy bagietki z francuskiej piekarni ;-)

Co ja to pisać miałam... robię to na raty bo Ola prosi o uwagę ;-) Mała dziś pięknie spała, a na dobre wstałyśmy przed 10 :-) Dziś nie ma zawiei, zamieci więc spacerek będzie

Udanego dnia!