reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja wczoraj byłam na aerobiku. Juuupi. Myslałam, że rao nie zwlokę się z łóżka bo dostałyśmy w kość, ale nie jest tak źle. M wczoraj mógł się wykazać bo musiał położyć dzieci:-p.
Brawo mamuśka - aerobic to wyzwanie no i odsapnięcie od domku. Super!
Magdziako czy to znaczy,ze bedziesz miala wiecej czasu dla Nas:-D:-D:-D
(malz w Paryzu,Olek w szkole):-D:-De:-)
No widzisz bardzo bym chciała ale rano wychodziłam z Olkiem do szkoły akurat tata podjechał to poszedł z Olkiem a ja na zakupy. Spotkaliśmy się w domu to robiłam obiad teraz tata pojechał po Olka a potem już jedzie bo w pt znów wraca do Niemiec a jeszcze się mamą musi nacieszyć

reklama
Ptyczku ostatnio myślałam o Tobie- a dokładnie dzisiaj rano! Telepatia! ;-):-)
Lilianko to pospała Ci Nadia! super! :tak:
Asiowo u nas też sypie, już mam dosyc tej zinej zimy :baffled:
Bbakania to nieźle sąsiadka sobie zawołała :baffled::crazy:
Majka to Majunia Ci ładnie śpi!

My już po obiadzie, pociąg mojej siostry opóźniony...:dry: bedzie koło 16-stej, Ł wyjedzie po nią, Bart po spacerze- był z tatą, a ja w tym czasie sprzątałam, zaraz chyba wypiję 3 kawę bo cos mnie zmuliło...:sorry2:

Dowiedziałam się że moja przyjaciołka która mieszka w hiszpani od 2 lat przyjechała do Żagania- i nawet nia mogę się z nią zabczyc, ale się cieszymy bo w ogóle nie mieliśmy kontaktu, a teraz odzyskaliśmy i już tak łatwo go nie stracimy, przyjechała tylko na 7 dni i nawet nie ma jak wpasc do Krakowa, ale następnym razem przyjedzie a i my dostaliśmy zaproszenie do hiszpani... super, mam nadzieje że kiedyś skorzystamy :tak:

A teraz dowiedziałam się że moja druga przyjaciółka przyjeżdża z anglii 24 lutego, ale z nią się zobaczę!!! Jak przyjadę do Żagania to ona będzie! super!

uff już po obiedzie:-) dzieciaki odpoczywają a ja mam chwile na bb i kolejną kawe:sorry2: tak mnie dziś jakoś muli:baffled:
u mnie niestety też śnieg sypie ale jakoś nie zalega na ulicach:confused: jakaś taka marnota leci z nieba:-p a zimy też powoli zaczynam mieć dość:dry:
nawet na spacerze dzisiaj nie byłam bo jakoś tak nieprzyjemnie i wieje:baffled:

Bbakania 2500 :szok: to siebie kobieta doceniła:-D trzymam kciuki byś w końcu znalazła kogoś do niuni:tak:

Agusia super że wyszłaś z domu:tak: aerobik no no kochana do sezonu laseczka się z ciebie zrobi jak już nie jest:-p

Darunia nie dziwię się że pociągi opóźnione jak słucham co się u was dzieje to za głowę się łapie:szok: i super że masz z przyjaciółkami kontakt:tak:
hiszpania piękny kraj:-) i ciepło przede wszystkim :-D

Patyczku witaj:tak:
Lilianko czekam na fotki:-)

Nadusia jak na razie po pierwszej drzemce 2 h - ej :-), zjadla obiadek i buszuje u Fabiana w pokoju. A ja niebawem biorę sie za pieczenie ciasta - dzisiaj marchewkowe hehe.
Wczoraj bylismy z m zarezerwować obiad w restauracji na Chrzest Nadusi . Trochę bylismy zaskoczeni cenami, bo za obiad , kawa herbata od osoby śpiewają sobie 70 zł... trudno nie mamy wyjścia...
Daruniu super, że będziesz miała siostrę ...
Ja uciekam do kuchni...

Tatuś mój pojechał i smutno. Antoś pospał mi 30 minut ale może i dobrze bo jest dość późno to nie będzie problemu z nocnym zasypianiem. Zrobiliśmy z tatą kopytka. Wieczorem wciagnę z Olkiem takie odsmażane. Mniam. Chlebek też upiekłam. Musze jeszcze pranko rozwiesić. No i dzisiaj jestem sama - nie lubię:-(

reklama
Moja Ola wyraźnie też zainteresowana dorosłym jedzonkiem. Ja jej daję po kawałeczku kotleta a niech się przyzwyczaja .

Do góry