Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

cóż 2 marca mam będę wiedziała co i jak.
Odkładałam wizytę u lekarza bo najpierw mały był z mały potem też coś nie pasowało, ale teraz będę wiedziała o co chodzi 
Aniknulka tulaski :-)
Ł był po raz trzeci dzisiaj na pobraniu krwi, bo za przeproszeniem głupia laborantka nie dała sobie wytłumaczyc o jakie badania chodzi iMoja siostra właśnie jedzie z Poznania, będzie po 15-steej ;-)A ja muszę się pochwalic że kończę jutro już tą aerobiczną 6 weidera!!!
współczuję Ł tego pobierania a tak na marginesie napisałabym zażalenie do dyr przychodni na te babę
rozumiem raz się pomylić ale 3 razy to już przesada

A ile schudłaś na tych ćwiczeniach?

. U nas jak do tej pory najdłużej spał półtorej godziny. Chopak nie lubi spać
. Byliśmy na spacerku, co prawda tylko 40 min, bo zaczeło mocno sypać. Bardzo lubię taką pogodę jak dziś...lekki mróz i mnóstwo świeżego śniegu:-). Ale mi teraz lekko na duszy:-)
.

mumusia za to zadowolona, chociaż i tak chodzi spać "z kurami" ;-) Dziś nie byłyśmy na spacerku, bo nieogarnięta mama nie zabrała z Wrocka folii na wózek
, a tu syyyypie
Mam nadzieję, że się trochę uspokoi do piątku, bo m ma po nas przyjechać...
trochę się boję jeździć w taką pogodę
Dziś miałam z psiapsiółą z podstawówki iść na browarka, ale jej mama wylądowała w szpitalu i się martwię
Mam nadzieję, że będzie dobrze...
Pozdrowienia i uściski!!!Cieszę się, że miałaś udany dzieńU nas dziś super. Mały ładnie zasypiał, jadł dużo więcej niż zazwyczaj. Byliśmy na spacerku, co prawda tylko 40 min, bo zaczeło mocno sypać. Ale mi teraz lekko na duszy:-).

Cieszę się, że mała daje mamusi pospaćNocki super przesypia, budzi się nawet później niż w domu bo o 8
Dziś nie byłyśmy na spacerku, bo nieogarnięta mama nie zabrała z Wrocka folii na wózek, a tu syyyypie
Dziś miałam z psiapsiółą z podstawówki iść na browarka, ale jej mama wylądowała w szpitalu i się martwię
Mam nadzieję, że będzie dobrze...
Mam nadzieję, że pogoda się poprawi i wyjdziecie na spacerek
zdrówka dla mamy koleżanki oby to nie było nic poważnego 

nic tylko opiekowac sie dziećmi
mój mąż mniej zarabia w dużej firmie w marketingu 

nas tak zasypało, że wózkiem w zaspach bym tonęła, więc kolejny dzień siedzmy w domku 

)
nawet nie miałam jak w ciągu dnia pisać, jedynie podczytywałam... mała dzisiaj marudząca, aż samą siebie przechodziła, na wszystko płaczem reagowała, uśpienie znów stało sie wielkim problemem... juz sma nie wiem, czy to zęby (robi jej sie górka na dziąśle, ale do przebicaia sie ząbka jeszcze dlaeko...) czy może mała terrorystka sprawdza na ile płaczem może wymusić... cały dzień na rękach, kręgosłup odpada, o rękach nie wspomnę (do tego znów mi się torebka stawowa przemieściła w nadgarstku
)
mam tylko nadzieję, że kiedys będzie lepiej (na razie z miesiąca na miesiąc jest tylko gorzej
)