Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bbakania mam nadzieję, że żłobek do którego sie wybierasz obejrzeć będzie tym którego szukasz. I problem będziesz miała z głowy. Trzymam kciuki. U mnie z Kubą od 2 dni tak samo jak u Ciebie:-( Nic nie można zrobić bo ciągle domaga się mojej uwagi. A było już tak fajnie. Mam nadzieję, że to chwilowy kryzys i szybko minieDzisiaj Natalka cały czas chciała żebym się Nią zajmowała. Nie odstępowała mnie na krok. Szok po prostu. Podobnie jak u Ciebie MATA I tak od 2-3 dni...Ciekawe co będzie jutro?
Musze się Wam pochwalic, że dzisiaj udało mi się znaleźc 3 nowe mini żłobki dla małej i jutro ide oglądnac jeden z nich i na rozmowe z właścicielką. Ten by mi najbardziej odpowiadał, bo jest 15 minut drogi od mojego bloku (spacerkiem). Jak dla mnie rewelacja.Musze poznac opiekunki, zobaczyc warunki i popytac o rózne rzeczy. Cena 1200zł z wyżywieniem.![]()
U mnie też spóźnienie 2 tyg. Ale jakoś nawet przez głowę nie przleciała mi myśl o ciązy. Chociaż mogłoby i tak być. Najważniejsze, że @ jest;-)Ja równiez dołączam do grona @@@.. Tyle, że to dla mnie dobra wiadomośc, bo juz mi sie spóxniała ponad 2 tygodnie.
A co do nadgarstka to też pierwsze słysze - co się stało??!

U nas juz chyba lepiej z Wojtkowym choróbskiem. Dziś już tylko do 37,5 oC. Nawet wieczorem nie urosła. Tylko katar i trochę kaszlu. Chyba się kończy.
No jeszcze była kiepska, ale położyłam się spać przez 22.00 to się w miarę wyspałam.

. Koniecznie sprawdź co tam sie dzieje

. Pozazdrościć tylko. Ja to bym chciała tylko jedną taką 3 godz. drzemkę. U nas Kuba jak się pomyli to śpi max. 1,5godz. ale to naprawdę żadkość
:-(Daria wzięłam przykład z Ciebie z tym aerobikiem. Dzisiaj właśnie też idę:-):-):-) A z 6 weidera to ja już chyba 3 podejścia robiłam:-( i nigdy nie ćwiczyłam dłużej niż tydzieńAgusia super że byłaś na arobiku![]()
A ja muszę się pochwalic że kończę jutro już tą aerobiczną 6 weidera!!! Ale się cieszę!!!![]()
. A powiedz mi kochana czy te 4 kg które zrzuciłaś to odkąd zaczęłaś te ćwiczenia??
)
może to tylko cos Ci przeskoczyło i wystarczy nastwawić
mnie ten nadgarstek mocno nie boli, najbarzdiej jak mała nosze, a że domaga sie ciągłego noszenia na rękach, to jedną ręka trzymam 9-10 kilowego klocka, a druga działam, więc sie nie dziwię, że przeciążyłam nadgarstek
a jak miałam wystawiony, to nie mogłam ruszać prawie ręką 
a różowe kolczyki cuuudne
naprawdę i pisze to mimo że nie noszę kolczyków i nie przepadam za różowym ;-)
może to ząbki 
ale Wy to możecie jeść, więc smacznych pączków 
jestem zła całą noc ze mna wstałam połamana, nici z opiekunki (będzie dalej pilnować tego dziecka) jakoś ten dzień mnie dobija od samego rana