reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam kochane:-)

My dzisiaj pospalysmy do 8 i do 8.30 baraszkowalysmy w lozku,pogoda sliczna wiec powoli zbieramy sie na spacerek.

Nad ranem mialam sen,ze zostalysmy zaproszone do Wawy przez Bbakania i tam mialaysmy wspolny obiad uwaga w jakiejs ,,Krakowskiej,,restauracji:-D:-D:-D

Wszystkiego najlepszego dla Olenki,Dobrusi i Domisia,buzialki:-):-):-):-):-)

Smacznego dnia

Ostatnia edycja:
Marlenko ale miałas sen :-D:-D:-D

A ja Wam zapomiałam napisac, że wczoraj postanowiłam zrobic terapie strząsową mojemu mężowi i Dobrusi ;-) mam zamiar sama do "miasta" pojechać (autobusem niestety :dry:), no ale w każdym bądx razie mam zamiar wybyć, żeby nie było mozliwości szybkiego powrotu (czyt. żebym nie przyleciała na głośniejszy płacz ;-)) będzie ciężko, ale mam nadzieję, że mąż sobie poradzi i Dobrusia jakos to przeżyje. czas najwyższy, żeby uczyła się, że nie zawsze jest mama i trzeba jeść coś więcej niż cycek ;-)
mąż zobaczy jak to wesoło zajmowac sie marudzącą córką, a ja w tym czasie połażę sobie na spokojnie po sklepach :-p
mam tylko nadzieje, że nie będe miała wyrzutów sumienia :dry:

Mam nadzieje, że to nie był koszmar z bbakania w roli głównej :-D:-D:-D a tak na powaznie to zapraszam do Warszawy !!
Co prawda nie znam żadnej Krakowskiej Restauracji ale mamy Krakowskie Przedmieście :-);-)

oj sen naprawde dziwny mialam:-D:-D:-D
Matulka to moze byc dobry pomysl,daj znac jak sie zdecydujesz jestem bardzo ciekawa rezultatow:tak:

oj sen naprawde dziwny mialam:-D:-D:-D
Matulka to moze byc dobry pomysl,daj znac jak sie zdecydujesz jestem bardzo ciekawa rezultatow:tak:

juz mężowi to oznajmiłam, to mi na gg napisał :"bez problemu. W razie czego to przyjedziemy" :-D:-D:-D
sprawidzłam przed chwilą połączenia i prawdopodobnie nie będzie mnie około 6 godzin :szok::baffled: coraz bardziej sie zatanawiam czy ja to przeżyję :zawstydzona/y::sorry2:

witajcie:tak:

Ja tylko na sekunde...
Mata, dobrze zrobisz:tak: Pamietam jak ja wyskoczyłam na narty i mała z tatą została, Raj po prostu raj, odpoczełysmy od siebie:tak:

Paulinka mega marudna..., ale wiem dlaczego...
Mamy 2 zębolka:-)

wynalazłam naszą listę:

Ząbków brak:

Kubuś
Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz

1 ząbek:
Wojtuś
Marysia