reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ale ze mnie ciamajda-gapa:zawstydzona/y:

smerfy16.gif

Marysiu gratuluję ząbka numer 2!!!
smiles_5.gif

reklama
Witajcie :-)

Dołączamy się do gratulacji dla dzieciaczków!!!

My już w domku :tak: i całe szczęście że wyjechaliśmy wcześniej bo teraz sypie okropnie :-p U rodziców było super, błogie lenistwo(no ale ileż można :-p) a jednak w domku najlepiej, nie ma to jak swoje cztery kąty :-) Za obowiązkami też zatęskniłam :-p mało pracy też może męczyć... :zawstydzona/y: no i oczywiście za Wami :tak: (chociaż podczytywałam Was w miarę możliwości ;-)) Od dziś meldować się będę znów regularnie :-D
Lecę poczytać pozostałe wątki ;-)

Ząbków brak:

Kubuś
Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz
Oleńka (joaśkowa)

1 ząbek:
Arturek

2 ząbki:
Lenka
Brunko
Mikołaj Joli
Natalka
Staś
Paulinka
Ola (kasiau)
Wojtuś
Marysia

3 ząbki:
Mikołaj lorciowy

4 ząbki:
Nadinka
Filipek
Dominik
Krzyś

6 ząbków:
Maciuś

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś

Witajcie!
Padam na twarz :rofl2: już posprzątałam po mamusiowych gościach ale jeszcze wpadłam do Was na chwilę zaraz kąpiel i wyrko :-p imieniny to zlot rodzinny i dwa dni spędzone na przygotowaniach ale warto :tak: mimo zmęczenia ;-) m zajął się Jasiem a ja byłam w swoim żywiole :-D

Wszystkiego najlepszego dla Naduni, Maciusia i Mikołaja (Lorciowego) z okazji ukonczenia 9 m-cy
104.gif
84.gif

Wszystkiego najlepszego dla Paulinki z okazji 8 m-cy
104.gif
84.gif

Wszystkiego najlepszego dla Weroniki z okazji 8 latek
104.gif
84.gif

Zmykam do Jasia spokojnej nocy kochane :-)

reklama
Do góry