reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej dziewczyny!:-)

Marlenka,Joasiek-to i tak super 2 kg stracic w tydzien!Az zaczynam tez myslec o tej diecie;-)
Ja po prostu zmniejszylam porcje i odstawilam slodycze.Cwiczenia na poczatku niezle mi szly,a od tygodnia nie moge sie jakos zebrac.Zawsze cwiczylam rano,bo ponoc wtedy cwiczenia sa najskuteczniejsze,ale teraz Maja mi nie pozwala.Chyba zaczne cwiczyc wieczorem,kiedy M jest w domu i moze sie nia zajac....

U nas nocka tym razem spokojnie,Maja spala od prawie 21.00 do 7.00 bez przerwy.
Dziaslo spuchniete nad lewa dolna jedynka,wiec niedlugo bedzie ten zabek-juz przeswituje:-)

Joasiek-wszystkiego naj naj dla Oli:-)

Milego dnia wszystkim!:-)

reklama
witajcie:tak:

Wszystkiego naj naj naj dla Oleńki:tak:

Mi dzis Paulina zrobiła pobudke po 5:zawstydzona/y: heh... masakra, ale o 8 padła gdy ja po szyjce głaskałam u mnie w łóżku:-pi to na brzuszku;-) i jeszcze na szczescie spi...

U nas biegunka chyba juz na dobre odeszła, małej apetyt wrócił z dwojoną siłą:-p ogólnie musimy sie pozbyc tylko katarku:tak: Mi juz w ogóle przeszło...:tak: Teraz tylko czekamy na ładna pogode i w koncu mozemy wyjsc na spacerek, bo ile mozna w domu siedziec:tak:

miłego dnia mamusie!

Dzień dobry:-D
Oleńko wszytkiego najlepszego!
Kurcze jakim cudem w tydzień 2 kg marlenko zrzuciłaś!!!!????? Matko kochana ja do maja koniecznie musze zrzucić troche kg bo się w sukienkę kurcze nie zmieszcze i jak się ścisne to będe wyglądać tak:szok: i na bezdechu :-D
Zuzia ogląda właśnie Fimbusie i prowadzi ożywiona konwersacje z nimi. Ostatnio nauczyła się nowych sylab i całymi dniami powtarza jojododojojo.....
co do pogody to ja chyba zaczne podpijać Zuzi witamine D bo pogoda mnie dobija nie dość że zimno , deszczowo szaro to jeszcze wieje tak że mało człowieka nie przewróci:crazy:

Kurcze jakim cudem w tydzień 2 kg marlenko zrzuciłaś!!!!????? Matko kochana ja do maja koniecznie musze zrzucić troche kg bo się w sukienkę kurcze nie zmieszcze i jak się ścisne to będe wyglądać tak:szok: i na bezdechu :-D

Dziewczyny A CO TO ZA DIETA? 2 KG W TYDZIEŃ wow

Dziękujemy za życzenia :tak:
Dietę podesłała jakiś czas temu Zuzkus :tak: nie je się przede wszystkim pieczywa, makaronu, ziemniaków i nabiału(chociaż nie do końca bo można niektóre sery light :zawstydzona/y:) Proszę, tu link :tak: Dieta South Beach (Plaż Południa) Znalazłam nawet cały jadłospis na 2tyg... http://www.mojegotowanie.pl/wokol_stolu/diety/dieta_plaz_poludniowych
Ponoć można w 2tyg stracić 6kg :zawstydzona/y: u mnie dopiero! 2kg poszło... :-p

Witajcie!
Ja tylko na chwilę, bo walczę z Jaśkiem, który za nic nie chce usypiac w lóżeczku - odkładam go a on ryk :szok: juz mam dość :wściekła/y:
wczoraj walczyłm od 24 do 3 - nie pamiętam ile śpiewałam, ile odkładałam, cyc to już smoczek więc go oduczam ale padam jak pies Pluto mówię Wam tragedia :wściekła/y: teraz beczy w łóżeczku a głaskanie, śpiewanie, nie pomaga :no:

Wszystkiego najlepszego dla Joaśkowej Oleńki z okazji ukończenia 9 m-cy :biggrin2:

Hej kobitki! :-)
My już jesteśmy, właśnie się rozpakowaliśmy, teraz musimy ogarnąć mieszkanko po tygodniowych rządach tatusia;-)
Wieczorkiem poczytam co u Was, bo teraz mój Mały Maruder mi niestety nie pozwoli!:no:

reklama
Do góry