reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Joasiek już widzę faceta z hula hopem i aż buźka mi się simieje :-D:-D:-D

U nas tez ładnie, za to mała marudna i coś mnie od rana chce trafić :zawstydzona/y:

pffffffffffffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuu i co? doleciało słoneczko :rofl2:

Dzien Dobry

Ło matko ile śnieu, i cały czas pada...:wściekła/y:
U nas nocka Ok, Nadia wstala o 7. Zaraz będzie miała pierwszą drzemke.
Dzisiaj mamy mszę z okazji 50 lat pożycia moich dziadków, a poźniej kolacja...

Biorę się za porządki
Miłego Dnia!!!

Wy tu o sniegu, a u mnie piękna wiosna :tak::-)
właśnie wróciłyśmy ze spacerku, pierwszy tak długi bez drzemki w trakcie, prawie 1,5 godz. (bo bałam się dłużej z maruda chodzić) teraz rozrabia na podłodze, a ja zabieram się za obiad ;-)

Marta ale zazdroszczę Ci tej wiosenki, u nas w dalszym ciągu zima...

Ja już porządki porobiłam, dzieci oglądają bajeczki. I ja zabieram sie za obiadek.

Hello :-)

My też już wróciłyśmy jakiś czas temu :tak: pomiary Oli zdążyłam już umieścić na odpowiednim wątku :tak: Oczywiście zanim wyszłam wkurzyłam się na maksa na pogodę :angry: spacerowałyśmy w posypującym śniegu :no: A rano taka piękna pogoda była... nie wspomnę, że teraz też słonko przygrzewa :sorry2: Właśnie położyłam małą na kolejną drzemkę, a ja muszę coś w domu porobić :zawstydzona/y:podłogi czekają...
Co do lekarza to tak jak myślałam... niczego konkretnego się nie dowiedziałam :-( odnośnie picia - podawać i tyle, ale przecież małej nie będę do gardła wlewać i zmuszać?? :angry: Chyba wezmę przykład z pyzaczka i będę małej podawać wodę zabarwioną mleczkiem, może w ten sposób coś wypije...za mlekiem przepada :tak: Wiecie... skończyły mi się pomysły w czym i co :-(
Ok, mykam posprzątać :tak: dziwne, bo wykrakałam sobie @ i dziś właśnie dostałam :-D a jak mam to mi się nic nie chce :sorry2:
Tymczasem!
Liliana - ale masz cudne dzieciaczki :tak: i ten buziak od brata :-) podobni chyba są do siebie? a z rodziców - bardziej Ty czy m? o naszej Oli mówią, że nam w szpitalu podmienili bo do żadnego z nas podobna nie jest :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Joasiek ja tez mialam probloem ze Michal nie chcial mi nic pic i wiesz co zalapał - zwykła herbate tylko taka słabiutką. moze u wa stez poskutkuje? A pije butlą czy niekapkiem czy nic nie chce?

reklama
Witajcie!
My właśnie wróciliśmy ze spacerku i Jasio zjadł 160 ml zupki. Jeśli chodzi o noc to zasnął chyba 20.30 potem obudził się ok 22 ale pogłaskałam i spal dalej na jedzonko wstał o 1 i do 2 go usypiałam bo był ryk, zasnął i spał do 4.20 na cyca i zmianę pieluszki więc znów usypianie do 5.20 potem spał do 6 więc przysunęłam łóżeczko do swojego i wlożylam rękę tym sposobem spał do 7.20 ale byłam padnięta po tej nocy więc karmiąc go usnęliśmy w lóżku i spaliśmy do 8.40 :dry: nie wiem czy to sukces czy nie ale na razie się staramy a ja nie chwalę JAśka żeby nie zapeszać :tak:
U nas słońce na przemian z opadami śniegu ale zaliczyliśmy 2 godz spaceru i 1,5 godz drzemki Jasia więc miałam czas się dotlenić a także pozbierać myśli :confused2: teraz piję herbatke i BB a Jasio bawi się balonem na dywanie
miłego popołudnia :-)

Do góry