reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marysia juz spi wiec mam troszke czasu dla siebie i bb;-)u nas tez ladnie wiosennie sie zrobilo chodzilysmy na cztery fury:-D:-D:-Dszok:szok:ale sie nagadalam,teraz popijam herbacinke;-)kupilam dzisiaj sobie puder brazujacy i krem pod oczy(zauwazylam pierwsze zmarszczki,brrr...)kupe kasy to wszystko kosztuje,az mnie teraz glowa boli:-p

Milego wieczoru:-)

reklama
Witam z rana. U ans noc byle jaka Wojtek obudzil sie o 2,390 zjadl i bylo ok. Niestety pozniej wstal o 4.30 i koniec spania Na szczescie usnal jeszcze o 6 na godiznke.
Wczoraj wezwalam lekarza do nas bo dalej ma biegunke.Lekaraka dlaa mu tyylko nifuroksazyd i to co bral czyli dicoflor, smecte i orsalit. Nie widzial oznak odwodnienia wiec mamy teraz sie leczyk ok tyg tym nifura.
U nas dzisiaj piekna pogoda mysle ze wyjdizemy troszke na spacerek.

Mejdia ja mam bole krzyza i rwe kulszowa i na pocieszenie nic mi nie pomaga;-):-Dzartuje oczywiscie(masaz,odpoczynek,masc,basen)jackuzzi jest najlepsze dla mnie,ale jedyne do ktorego mam dostep to na silowni no a tam to juz dawno nie bylam,hihi

Dzięki Marlena nad za rady,:-) masaż mam już załatwiony u męża, ale dopiero w piątek, na basen może pójdziemy w sobotkę z Wojtkiem to trochę popływam, może poleżę chwilkę w jackuzzi, ale odpoczynek to chyba nierealne.;-)
Tylko jaką maść używasz???
Bo ja przez te plecy to nawet brzuszków zrobić nie mogę ostatnio.:wściekła/y:

Dzień Dobry
U nas pobudka po 6:tak: ale jesteśmy wyspani. U nas od rana słoneczko, mamy jeszcze sporo śniegu, ale rzeczywiscie weekend ma byc piękny... już nie mogę się doczekać.

Kasiau BBakania pisała o Natalce i swoim mężu ( dwójka dzieci ) :-D

Miłego Dzionka

Witam :-)

i u nas dziś zima :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do tego mała marudna, nie chce mi jeść kachy, buuuuuuuuu ale mi sie dzień zaczął... do tego kręgosłup boli, jakbym na kamieniach spała :dry:

Zdrówka dzieciom tym małym i juz całkiem dużym ;-) mój mąż też cos ostatnio smarkaty się zrobił, a dziś do tego całą noc gdzies co minute chrząkał :angry:

oj dziś będzie dzień narzekania, cos mi się zdaje :sorry2:

tak czy owak miłego dnia ;-)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Zuzialka z okazji ukonczenia 10mcy

Wszystkiego najlepszego dla Misia z okazji 9mcy

Dzięki Marlena nad za rady,:-) masaż mam już załatwiony u męża, ale dopiero w piątek, na basen może pójdziemy w sobotkę z Wojtkiem to trochę popływam, może poleżę chwilkę w jackuzzi, ale odpoczynek to chyba nierealne.;-)
Tylko jaką maść używasz???
Bo ja przez te plecy to nawet brzuszków zrobić nie mogę ostatnio.:wściekła/y:

o brzuszkach to zapomnij to dodatkowo obciaza kregoslup,raczej z cwiczen to takie rozciagajace i tzw koci grzbiet;-)ja mam kilka masci ogolnie przeciw bolowe,rozgrzewajace i dla sportowcow:tak:
mroźny poranek.
Marlenka skusiła mnie wczoraj (kupnem pudru i kremu) na zakupy kosmetyczn
koniecznie sie pochwal;-)Bbakania co za wypacek mialas,jesli mozna spytac,samochodowy?????

Zdroweczka dla Wojtulka:-)
Mata koniecznie musicie isc na spacer :-)

Milego dzionka:-)

Ostatnia edycja:
Do góry