reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A jak w biuście masz za dużo to ja chętnie przyjmę ;-);-):tak::tak::-D:-D:-D
:-):-)

Agusia w poniedzialek pojde na poczte i nadam Ci paczke,jesli jestes chetna:-D:-D:-D;-);-);-)

Witam w pieknyh sloneczny poranek,dzwonilam do mamy i slyszalam,ze w Posce tez cudnie slonecznie:tak:ja jeszcze klikam z lozeczka,Marysia obok siedzi i sie bawi;-)

mi tez Daruni brakuje:tak:

Milego dzionka kochane:-)

reklama
Czesc Laski:-D

Widzę, że dieta robi swoje - Gratuluje dziewczynki :-D Marlenko to i ja sie pisze na jeden rozmiar od Ciebie :-):-D hihi
Ja mam 3 dzień diety hehe. Mnie kuszą słodycze i kawa.Hmm no ale jestem jak na razie twarda ;-)
I u nas słonecznie. Posciel juz się wietrzy, m zaraz jedzie do pracy, ja biorę sie sprzątanko i na spacerek ...

Dzisiaj w Łodzi w Manufakturze mamay nocne zakupy, od 22-1 obniżki do 50 % w wszystkoch sklepach - oczywiscie bede obecna :-D hihi

Miłej Soboty

Lilianko-ale fajnie z tymi przecenami!:-)

Witajcie Kobiety!:-)
Ja juz z rana przy kompku,bo Maja juz zasnela na drzemke:-)Obudzila sie po 7.00,o 8.00 wypila mleczko z kaszka i tak jej oczy lecialy,ze ja polozylam do lozeczka.Troche sie buntowala,ale byla taka spiaca,ze postawilam na swoim i 8.15 juz spala:-)

Powinnam wlasciwie wziac sie za cwiczenia......ale tak mi sie nie chce,no i jestem zaraz po sniadanku,jeszcze kawe popijam....

Milego dnia i weekendu!:-)

Dzien dobry:tak:

Ja tez tesknie za Darunia:zawstydzona/y: Niech juz do nas wraca!

Lilianko, ale fajnie z tymi przecenami:tak: To czekamy na relacje co upolowałas:-)

U nas tez słoneczko probuje sie przebic, ale jeszcze mnóstwo chmur, bo w nocy lało:sorry2: ale mysle, ze w południe i u nas bedzie ładnie:tak:

Paulina dzis budziła sie w nocy miedzy 1, a 3 6 razy... nie wiem co jej jest... i to z wielkim płaczem i zasnac nie umiała:zawstydzona/y:ostatnio w ogole robi nam takie pobudki, czasem musze jej dac wody, a czasem zasnie bez picia, nie wiem o co chodzi:confused:

Jutro jedziemy na chrzciny, wiec mam nadzieje, ze pogoda dopisze i bede mogła małą ubrac w nowy płaszczyk wiosenny:-p

A ja dzis weszłam w 1 spodnie:-) kupiłam je w 2 miesiacu ciąży... ale i tak juz jest jakis postęp:tak: mam nadzieje, ze do lata wejde w te sprzed ciąży, bo chyba 6 par leży i się kisi:-D

Mój m. i brat wyczaili w koncu gdzies na necie musical metro:-) w tej 1 obsadzie z Janowskim i Górniak, jestem taka szczesliwa z tego powodu:-) Jak to grali to nie było mnie stac na takie przedstawienie, bo byłam małolatą:-p a od 7 lat chciałam to zobaczyc i nigdzie nie umiałam znalezc:-) w koncu sie doczekałam!

Miłego dnia!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zgadza się Kasia:-D:-):-)
Dwa lata temu bylismy z m i kupilsmy sobie po spodniach, ale szczerze Wam powiem, że oni troszkę oszukują. Wywalają ceny z kosmosu i przeceniają :-)ale zawsze można coś wyczaić :tak:hihi

Witajcie Kochane :tak:

Jestem baaardzo mile zaskoczona Waszą obecnością :tak: zazwyczaj takie pustki w weekendy :tak:

pod wieczór juz marudna, ale staram sie ją przetrzymać, żeby ładniej zasnęła i spała...
ja chyba troche nad pracą poślęczę, może coś dopiszę:sorry2:
Ola dokładnie tak samo i to już od kilku dni... ale tata i mama zabawiają ją na maksa więc nie jest źle :-D
Całe szczęście że już praca chyli się ku końcowi... będziesz miała więcej czasu dla siebie, córeczki i m!
Josaiek brzuszek spadl delikatnie bo pusto w srodku:-D:-D:-Dboczki zrobily sie bardziej widoczne i wystaja ze spodni ehhh...ja zazwyczaj najpierw chudne w ramionach,klatce(biust niestety jeszcze nie zmalal):tak:
Mata twoj maz to tak jak ja,bardzo nie lubie chorowac,no chyba,ze mnie juz tak powaznie polamie to pokornie zmykam do lozeczka
Mówisz, że pusto? :-D Pewnie tak, ale mam nadzieję, że mi ten nawyk jedzeniowy po diecie zostanie :zawstydzona/y: mało i lekkie przekąski :tak: Ale cieszę się że za kilka dni od czasu do czasu zjem chlebek żytni :-D
Mi też przydałby się jeden rozmiar większy cycusiów :tak: ale i tak jest większy niż przed ciążą :-D
Mój m kładzie się do łóżka, gdy już słania się na nogach :zawstydzona/y: twardziela gra do końca ;-) i na szczęście nie jest bardzo absorbujący jak choruje :tak:
dzwonilam do mamy i slyszalam,ze w Posce tez cudnie slonecznie:tak:ja jeszcze klikam z lozeczka,Marysia obok siedzi i sie bawi;-)
A ja słonka nie mam :-p ale pewnie będzie, bo jakieś przejaśnienia zapowiadali :tak: Ja też klikam z łóżka :zawstydzona/y: w piżamie :-p a cio - sobota :-)
Powinnam wlasciwie wziac sie za cwiczenia......ale tak mi sie nie chce,no i jestem zaraz po sniadanku,jeszcze kawe popijam....
To pijemy sobie kawkę razem ;-) Kiedyś pisałaś, że powinno się ćwiczyć rano(ja zazwyczaj wieczorem to robię) a nie wiesz dlaczego?

Dziś nocka bez m i chyba moje dziecko to czuło, bo wstawałam do kilka razy - popłakiwała i zasypiała :zawstydzona/y: Wstała już o 6 (no nie da pospać mamie w sobotę :-p) Trochę "podyskutowałyśmy" i przed 8 znów smacznie spałyśmy do 8:40. Pewnie byłoby dłużej tyle że obudził nas za oknem młot pneumatyczny - postanowili sobie chodnik naprawiać :angry: Nie mamy dziś wielkich planów, ale pomyślę... ;-) No i czekam już na mojego m :zawstydzona/y: (wraca wieczorkiem z teściową i ciocią - pełna chata więc będzie wesoło :-D)
Słonecznej soboty!!! :tak:

Ostatnia edycja:
Marysia zalicza drzemke nr 1 ja sie maluje no i chyba polece na miasto,no bo co tu robic w taki piekny sloneczny dzionek;-)
Joasiek przesylam Ci sloneczko:-Da jutro przesle Asiowo,zeby Paulinka mogla zalozyc nowy plaszczyk:-Da jak.......:-D

reklama
Do góry