Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i dobrze, bo rano mówił, że się często budził
A'propos diet i odchudzania. Bardzo dobrze robi - przynajmniej u mnie - chorowania na żoładek.;-) 2 kg w dwa dni. A tak serio, to pewnie wrócą. A szkoda, bo dobrze mi bez nich było.
ale jak pomyslę, jaka to była męczarnia, to jednak wolę mieć te kilogramy 
- Ja poprosze kochane o tą dietę:-) moze być PW.
:-).
I odkąd Kuba wstał to cały czas marudzi. Nie mam już sił. Nie wiem o co chodzi. Wygląda na to, że coś mu dolega. Ząbki posmarowałam żelem zaraz jak nie uśnie dam mu Nurofen i zobaczę czy pomoże. Za oknem deszczowo ale w miarę ciepło. 

U mnie to samo. odkąd zaczęłam chodzić na aerobik, odpuściły mi bóle odcinka lędźwiowego. A naprawdę dawał mi popalić. Narazie spokójMi na kregosłup pomagają tylko cwiczenia rozciagające... nastepnego dnia czuje sie jak nowonarodzona![]()

Do tej upragnionej wagi jeszcze dłuuuga drogaGratuluje straconych kilogramów !!!! Asiu jak Ty
w takim tempie chudniesz to niebawem nic z Ciebie nie zostanie. Opanuj się !!Dobrze, że Twoja Oleńka taka filigranowa.
Po dwóch tygodniach intensywnej dietki chudnie się już mniej, a jeszcze 9kg chciałabym zrzucić, wtedy czułam się najlepiej... 
Dziękuję Kochane za radę... ale za jelitówkę podziękujęMamoocik popieram najlepsza jest jelitowka. Tylko ze po niej zybko kg wracaja.

Mam nadzieję, że to marudzenie Kubusia to takie chwiloweU nas nocka super, ale pobudka o 5,20I odkąd Kuba wstał to cały czas marudzi. Nie mam już sił. Nie wiem o co chodzi. Wygląda na to, że coś mu dolega.
Joasiek ale Oleńka ładnie ci wczoraj pospała. Super![]()
a może jednak coś w buzi się wykluwa... 

To trzymamy kciukiza godzinke ruszamy do ortopedy na kontrole. Mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku:-(

W nocy raz wstać musiałam i ją przesunąć bo ma talent do pchania się w szczebelki łóżeczka
Teraz jak wczoraj zalicza pierwszą drzemkę
Ja już po śniadanku, zaraz idę sobie kawkę bezkofeinową zrobić
W planach spacerek, chociaż niebo bez słoneczka
no i mam nadzieję, że ja się też dobrze będę czuła, ale póki co jest ok ;-)
, ok? Dzięki!
Magdalenkakol, a jakie mamy wyjście kochana,Witajcie.
Miałam wczoarj sprzatac ale nic nie zrobilam.
Podziwiam te dziewczyny co maja sile sprzatc zajmowac sie dzieckiem i ejszcze latac na zakupy.

oby jak najdłużej, ja zdążyłam wskoczyć pod prysznic, obrać ziemniaki i doprawić rybę, wstawiłam pranko, a teraz kawka przy BB.