joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Kasiau - dzięki za wiadomości od Daruuni 
Widzę, że jeszcze za nią trochę potęsknimy

Widzę, że jeszcze za nią trochę potęsknimy

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja nie robie . Tzn ogarniam z grubnsza i na tym koniec.Magdalenkakol, a jakie mamy wyjście kochana,
ja to nie mogę się nadziwić, że Aniknulek to jeszcze ciasto ma czas upiec!!!!
!

nic nie kupuje musze troche zaoszczedzic kaski od dzisiaj mam szlaban na zakupy
moze uda mi sie zrobic korekte wzroku przed wakacjami,zobaczymy...Marysia juz spi,pieknie zjadla mlesia bo az 230ml tylko w dzien wogole nie chce mleka je rano i wieczorem troche sie o to martwie:-(zasmakowala w zupkach,deserkach i doroslym jedzonku

mój m pojechał do kuzyna na konsekracje (po drodze zabiera swoją mamę i ciocię). Z racji tego, że to troszku daleko, my z Olą siedzimy w domku
Mała dziś nie pospała jak wczoraj... raptem godzinka snu, wiec już przed 20 lulała
tylko teraz co jakiś czas popłakuje przez sen :-( Ja kątem oka patrzę na Mr i Mrs Smith, ale już go widziałam.. chyba zapowiada się wieczór przy książce ;-)
mi brzuch spadł baaardzo, niebo a ziemia porównując z wcześniejszym... i wchodzę w większość spodni
no fakt, ćwiczonka swoje też zrobiły...
mleczko rano i wieczorm je, to chyba dobrze :-)
a najlepsze jest to, że wieczorem je od taty kache (gęstą, łyżeczką) i dziś zjadła ponad 230 ml
no i po kąpanku juz nie ma cycusia
:-) za to po 23 się już budzi na cycka i do rana pociągnie jeszcze ze 2 razy...
a uparty do tego okropnie... w średniej szkole chodził na w-f z zapaleniem oskrzeli, a na jutro na przykład zaplanował sobie kupno i zrzucanie węgla do piwnicy
(a mógł to juz robic ze 2 tyg. temu, a zostawił na później, węgla prawie nie ma, a czyms trezba w piecu palić...)

boczki zrobily sie bardziej widoczne i wystaja ze spodni ehhh...ja zazwyczaj najpierw chudne w ramionach,klatce(biust niestety jeszcze nie zmalal)
jak to zwykle od piątku bywa.

a jak M wyjedzie i przestanie gotować to z Ciebie nic nie zostanie;-) Już niech lepiej Cię dokarmia

A to, że nie bardzo chce jeśc to pewnie kolejne ząbki. a u nas odwrotnie Kuba jakby mógł to cały czas jadłby mleczko. jak widzi butelkę to aż się trzęsiewakacjami,zobaczymy...Marysia juz spi,pieknie zjadla mlesia bo az 230ml tylko w dzien wogole nie chce mleka je rano i wieczorem troche sie o to martwie:-(zasmakowala w zupkach,deserkach i doroslym jedzonku![]()

Gratuluję zgubienia kg. Brawo szkoda, że ja nie mma takiego samozaparcia:-(A jak w biuście masz za dużo to ja chętnie przyjmę ;-);-)Josaiek brzuszek spadl delikatnie bo pusto w srodkuboczki zrobily sie bardziej widoczne i wystaja ze spodni ehhh...ja zazwyczaj najpierw chudne w ramionach,klatce(biust niestety jeszcze nie zmalal)
![]()