reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Bbakania-gratuluje pomyslnego pierwszego dnia w zlobku,dzielna Natalka i jej mama:-)

Mata-zdrowka dla Dobrusi:-)

Wszystkiego naj naj dla Wojtusia Magdalenkikol i Stasia Mamootkowego:-)

reklama
Cześć dziewczyny!
Moi goście pojechali wczoraj wieczorem. Takich gosci to ja chciałabym mieć częściej. Brat M uwielbia gotować, no to szalał w kuchni. Dawno sie tak nie objadłam:zawstydzona/y: . A On był zachwycony, cały czas powtarzał, że za granicą barkuje mu produktów i przypraw, które są w Polsce, no i teraz jego jedzenie wreszcie jakoś smakuje:-D. Mały szybko się oswoił z nowymi domownikami i szalał z nimi na dywanie. Krzyś ostatnio jest bardziej smiały w stosunku do nieznajomych, szybko się adaptuje, co mnie bardzo cieszy. Ja niestety przez kilka ostatnich dni byłam przeziębiona...ale na szczęście z nikim chorobą się nie podzieliłam:tak:
A propos stania dzieci i trzymania sie jedna reka-Maja tez juz tak robi od jakiegos czasu-a najchetniej staje przy pralce i jedna raczka sie trzyma,a druga probuje wciskac przyciski;-)
U nas tak samo...niestety nauczył sie też otwierać drzwiczki od bębna. Na szczęście blokują się, kiedy pralka jest włączona:tak:

Mata, zdrówka dla Dobrusi. Masz rację, jezeli goraczka i taki żółty katar nadal się będą utrzymywały, lepiej pokaż małą pediatrze.

Bbakania, gratulacje udanego pierwszego dnia w żłobku. Trzymam za Was mocno kciuki:tak:
Dziś Ola i jej kolejny wybryk - otwieram oczy w nocy a ona stoi po ciemku przy łóżku
:szok:położyłam tam wczoraj na szczęście materac i nie wiem czy zeszła czy spadła - fakt - nie płakała, nie huknęło więc ok
Ale Ola jest zwinna. Właśnie z takiego powodu na najbliższe święta zabieram do teściów łóżeczko turystyczne. Ostatnio, kiedy ich odwiedzaliśmy, Krzyś spał ze mną w łóżku-ale on wtedy nawet nie raczkował. Teraz boje się, że mały zacznie sie przemieszczać, a ja się nie obudzę i skończy sie upadkeim na podłogę. Wolę nie ryzykować.

Najlepsze życzenia dla Wojtka i Stasia!!!

Bardzo dziękuję za wszystkie przemiłe życzenia dla Stasia.:tak:
Staś maruder, bo idą dwa kolejne ząbki. Jedno dziąsełko już pękło, drugie jeszcze nie.

Mata, zdrówka życzę. Niestety w chorobie dzieci się rozpieszczają. Ze Stasiem tez tak było, że jak chorował, to przyzwyczaił się do noszenia na rękach.
No ale właściwie muszę przyznać, że przesypia całe noce.

Bylismy wczoraj w Ikea, jak mówiła Mamootka :-)są szczurki w 3 kolorach.
Dziewczyny jutro jadę do fryzjera- faceta:-) zobaczymy co ze mną zrobi...hahaha...

Gratuluje wyboru szczurków. ;-):-D
A na fotkę fryzury czekamy.

Witam!

U nas koszmarna nocka, mała ciągle płakała lub sie wierciła... spałam może ze 3 godziny... dzisiaj śmigamy do lekarza (jak mąż sie dodzwoni, bo wczoraj nie odbierała). Katar leci jak z kranu, gorączki na szczęściej juz tak dużej nie ma (na razie...), ale musi jej do gardła spływać, bo się krztusi i pokaszluje
no i na rękach najlepiej, a mi już kręgosłup wysiada...
mąż mówił rano, że weźmie może jutro urlop a i dziś urwie sie wcześniej, oby..

miłego dzionka

Witajcie!
Humor nadal paskudny, wczoraj nawet nie chciało mi się pisać :-( Jasiek daje czadu i za nic nie chce się przekonać do łóżeczka :no: codziennie zasypia ok 21 budzi sie ok 24, 2 i od 4 mam co godzine pobudkę z rykiem :wściekła/y: o 6 biorę go do łóżka bo juz nie mam siły... ach szkoda gadać na razie daję radę ale jak będzie tak gdy wrócę do pracy to porażka :wściekła/y:
Aerobic super jestem troche obolała ale to nic, poprostu zasatałe mięśnie zaczęły pracować :tak:
Lilianko udanego fryzowania ;-)
Mata zdróweczka dla Dobruni :tak:
Spóźnione życzenia dla kochanych maluszków :-)
Wczoraj ok 22 dostalam smsa od koleżanki, że urodziła chłopca, 58 cm i 4580 g :szok: kolosik malutki ;-)

dziś piękne słońce więc spacerek, może namówię koleżankę to pójdziemy nad wodę ;-)

miłego dnia :-)

Aniknulka moja się dziś budziła z 6 razy conajmniej a ja musiałam wstać 5.45
Fajnie , że aerobik udany - zrobiłaś coś w końcu dla siebie:-)

Witajcie baby!

Wojtek odpadł na drzemkę bo wstał po 5.00, więc mam chwilkę.
Aniknulek nie martw się mój łobuz też wstaje często w nocy - ok. 22-23.00, po 2.00 i ok. 4.00 potem od 5-6.00 już spać nie chce i tez się męczymy.
Ten tydzień jest ok., ale w zeszłym wstawałam do niego nawet 7 razy w nocy:szok:
Jakoś się przyzwyczaiłam, najbardziej doskwiera mi brak porannej drzemki, jak mąż ma drugą zmianę to go zabiera rano i mogę się przespać, jeśli nie to jestem ledwo żywa.
Lecę - potem Was poczytam bo mi czas ucieka;-)a muszę ogarnąć mieszkanko!

Hej Hej
U nas wszystko Ok, nocka spokojna, przed 8 musialam wstac zeby zaprowadzic Fabianita do przedszkola...
Za godzinkę dziadkowie przyjadą popilnowac Nadusi a ja siup do Łodzi do fryzjera( oczywiscie, ze bedzie fotka-zalezy jak bede wyglądała hahahaha:-D)

Zdróweczka dla Dobrusi :-(

Miłego Dzionka

reklama
Witajcie dziewczyny!:-)
Joan-na-no to fajnie mialas z bratem:-)Moj tez niedlugo przyjedzie,ale gotowac nie umie-ale co sie dziwic,jak ma 17 lat,wiec to go nie interesuje;-)
Mata-daj znac jak bylo u lekarza.

U nas wciaz piekna pogoda,wiec po obiadku jak zawsze do sklepu i na spacerek:-)
Milego dnia!:-)

Do góry