reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja mialam podawac witamine D do kwietnia,ale jeszcze daje,tylko polowe dawki.

Witajcie kobietki!:-)
Maja teraz probuje zasnac,a potem wyjdziemy gdzies sobie na dwor razem z moim bratem.
Milego dnia!:-)

reklama
pozdrawiam wszystkie czerwcówki'08 i ich słodkie maluszki
- czerwcówka'07 ;-)
w szczególności pozdrawiam Magdziarę, mamę Antosia z 10.06.08 ;-)
Gingeros, mama Antosia z 10.06.07 :-D

witajcie!

Patyczku sto lat!!!

mała odpadła na pierwszą (i chyba ostatnią :rofl2:) drzemkę, więc ja na bb z kawusią :-p

My podajemy 2 kropelki wit. D (zalecenie pediatry w 3 m-cu kiedy mała zaczęła bardzo szybko rosnąć). Nie zmieniam dawki, bo mała ma niezarośnięte ciemiączko. Gdzies czytałam, że powinno się dawać vit.d do zarośnięcia ciiączka (ok. roczku) a potem co kilka dni do ukończenia 3 lat, ale ie wiem jak to naprawdę powinno być...

Gingeros a to zbieg okoliczności :-D

My tez mamy w planach spacerek, pewnie nie jeden ;-) bo tatus juz sie zoferował, że wieczorkiem wyjdzie, a ja w tym czasie wezmę się w końcu za ogródek :tak:

miłego dzionka :-)

Witajcie!
Ja dziś już zaliczyłam kawkę o 8 potem o 9 poszliśmy z Jasiem na targ - ale dzis jakiś malutki po Świętach, kupiliśmy jabłuszka, rzodkiewkę potem do pediatry ale powiedziała żeby nie panikować bo szpilka wyszła, a usg jest niepotrzebne :tak: ponieważ wyjdą tylko duże narządy a szczegółowe trzeba byłoby robic sondą więc nie ma potrzeby męczyć maluszka skoro i tak wyszła, chyba że kupka zabawriona byłaby krwią wtedy trzeba by było je zrobić a na razie mam obserwować zachowanie Jasia
spacerek też zaliczony i godzinna drzemka, popijam druga kawkę i na chilke do Was
buziaki i miłego dnia :-)

Cześć Kobitki,
bez bicia się przyznam, że mam spore zaległości w czytaniu co u Was, ale chcę się nieśmiało usprawiedliwić, że to z powodu choróbska, które mnie i Wojcia dopadło.:-(
Dziś jedziemy do lekarza.
Kurcze a takie ładne słońce za oknem.
Zajrzę potem.Pa!

Aniknulek - dzięki,
właśnie przeczytałam Twoja historię ze szpilką -włos się jeży!!!!
Powiem Ci, że mój Łobuz też kiedyś miał gwoździk w ustach, ale na szczęście w ostatniej chwili go wyciągnęłam.UFFFF.
Przeżywałam to strasznie i od tego momentu, kabel od internetu idący wzdłuż ściany jest zabezpieczony brązową taśmą - wygląda okropnie, ale jest bezpieczniej!!!!
Buziaki dla Jaśka - dobrze, że wszystko ok.

Ja planuje tez z moimi dizeciakami jechac do zoo ale nie do Łodzi bo tam nic nie ma tylko smrod tylko do Borysewa ZOO Safari :.: Borysew :.: Poddębice :.:
Tam niestety dopiero bedzie otwarcie od maja.
A my wiosną wybieramy się do parku dinozaurów w Solcu Kujawskim. Szkoda że w Polsce jest tak mało atrakcyjnych miejsc.
pozdrawiam wszystkie czerwcówki'08 i ich słodkie maluszki
- czerwcówka'07 ;-)
w szczególności pozdrawiam Magdziarę, mamę Antosia z 10.06.08 ;-)
Gingeros, mama Antosia z 10.06.07 :-D
Ale numer:) Tez pozdrawiamy

reklama
Do góry