reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marta i tak masz fajnie .Mnie sie marzy taki nawet malutki domek ale swoj.Witajcie u nas 3 pobudki na smoczei i jedna o 5 na mleko A juz myslalam ze moje dziecko zrezygnowalo z nocnego jedzenia

reklama
Witajcie!

Mata zgadzam się z dziewczynami, fajnie że masz kawałeczek ziemi do własnych upraw ;-)

U nas nocka ok, Bart już śmiga po całym mieszkaniu, Ł zaraz idzie na pobranie krwi, a ja piję poranną kawkę. Jak Bart wstanie to jedziemy do tego żłobka Centrum 7 Życzeń - Akademia Maluszków - zapraszamy! mam nadzieje,że coś sensownego to bedzie ;-)

Miłego dnia dziewuchy! :-)

Witajcie:-) Już wszyscy pojechali:tak::tak::tak: Przez tydzień narobilo mi się zaległości na BB. I zaraz biorę się za czytanie:tak::tak:. Chrzciny jednym słowem udane. Kubalo był bardrzo grzeczny w Kościele, aż byliśmy w szoku. Pogoda dopisała, było naprawdę super ciepło. A ja od dzisiaj muszę wząć się za porządki i ogarnąć chałupkę bo wyglądajakuby tornado przez nie przeleciało;-);-);-);-)

Nic zmykam na inne wątki:-)

Witajcie!
Jasio zrobił pobudke jak zwykle ok 7 więc już na nogach, wypialm kawkę a teraz Jasiek sie bawi a ja na BB choc na chwilę.
Mamoot dobrze, że w porę zauważyłaś ach te nasze pędziwiatry małe chyc i juz ich nie ma a oczy to najlepiej miec dookoła głowy :rofl2:
Darunia życzę udanego wypadu do żłobka i mam nadzieję, że popołudniu będą same dobre wieści :tak:

U nas na razie słońca nie ma ale może się przebije i ok 12 wyskoczymy na spacer.

Buziaki i miłego dnia :-)

Witajcie,
wczoraj tak się źle czułam, że tylko spałam, nie miałam siły na nic.:no:
T wziął dziś wolne żeby zając się Wojtkiem, więc właśnie wyszli na spacer.:-)
Po wizycie u lekarza okazało się na szczęście, że to tylko mega-przeziębienie:wściekła/y:,
ale i tak Wojtuś dostał 5 syropów- koszmar. Mały dobrze się czuje, nie gorączkuje więc może wychodzić na dworek.:happy:
A ja dziś już ciut lepiej, ale też słabiutko jeszcze...

Dziewczyny mnie też się marzy już zamieszkać we własnym domku z poddaszem i sadzić kwiatki w ogrodzie, ale na to muszę jeszcze parę latek poczekać.
Właśnie będziemy zaczynać budowę poddasza, no i dach do czerwca planujemy skończyć.:tak:
Potem okna, instalacje, elektryka, wykończenia i...meble i zmiatamy z Warszawki na wieś pod las!
Ale kiedy to będzie....:sorry:
to jest link do projektu naszej " stodółki"
http://www.dobry-dom.pl/projekt99,2234/gotowe_projekty_domow/hgs4.html

Ostatnia edycja:
Witajcie :-)

Mejdia - zdrówka dla Wojtusia i Ciebie :tak: a Twój dom wygląda tak przytulnie :zawstydzona/y: sama się rozmarzyłam ;-) mój m mówi że też kiedyś będziemy mieć pod Wrockiem :-) Trzymam go za słowo :-D

U nas powrót do codzienności ;-) Wstawałam w nocy do małej z pięć razy ale jakoś funkcjonuję :-) Śpiewać się chce gdy za oknem taka pogoda :-D Oczywiście zaliczyłyśmy już 2h spacerek, Ola już po obiadku i właśnie próbuje zasnąć :tak: Mam nadzieję że jej się uda :zawstydzona/y: Ja wstawiłam już zupkę, zaraz biorę się za kurz i paprochy na podłodze ;-)
Miłej dalszej części dnia Kobitki :-)

Cześć Dziewczyny:-)witam Was poświątecznie w super wiosennym humorze-z racji pogody oczywiście

Święta za szybko się skończyły i też ze wzg. na odwiedziny rodziców i teściów jesteśmy zmęczeni podróżowaniem i pakowaniem-rozpakowywaniem.

Składam spóźnione należne życzonka wszystkiego co najlepsze Krzysiowi i Majeczce

Poczytałam bb i zamarłam odnośnie szpilki Jasiowej-Aniknulka
bbakania fajnie że możesz przygotowywać malutką do żłobka tak na spokojnie i pod Twoim okiem,ja zostawiam Milenkę z niania już od 7m-ca i ciagle za nią tesknię i zastanawiam się czy wszystko ok.Na początku tydzień byłam z nianią-ale to była krótka adaptacja,tyle że dzidzia mniejsza to może i łatwiej?....

Widzę, że pojawił się temat roczku naszych milusińskich!Ostatnio coraz częściej o tym myslę,jakten czas zleciał?!Już zastanawiam się nad imprezą,torcikiem i całą oprawą,jak to zorganizować,jak udekorować żeby było uroczyście bo przecież pierwszy raz w życiu!?Zastanawiam się jakie macie tradycje odnośnie roczku?czy zamawiacie msze itd.Może utworzyłybysmy jakis nowy wątek specjalnie po to żeby wymienic się pomysłami na temat tego ważnego wydarzenia?

Pozdrawiam Was ciepło i wracam do pracy bo jeszcze 40 minut i w końcu do domku

reklama
dzieńdoberek mamuśki!!! widzę, że rozpoczęłyście temat urządzania roczków naszych dzidzioli :-) więc pytanko, robicie to po cichu czy raczej z pompą??? u mnie będzie prawdopodobnie z pompą, jeśli nie urodzę drugiej córki do tej pory :-D:-D:-D bo termin porodu mam w przeddzień urodzinek Juleczki :-) a będzie tydzień po moich, bo ja też z czerwca... będę wdzięczna jak się wypowiecie o tych roczkach... pozdrawiam mamuśki :-)

Do góry