reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Widzę, że pracowity dzionek za Wami i równie pracowity wieczór przed ;-)

Ja sie melduję. Po połudnou wybyłam do teściówki, bo miała wolne, mała potem kimnęła sie na spacerku, a teraz juz smacznie chrapie. Ja szybciutko na bb i zmykam też spać, bo dziś znów zaczyna się migrena :baffled:

miłego wieczorku

reklama
To ja też poczynie zmiany w ząbkach. Bo mamy juz 7 ząbków
Pracują nad ząbkami:
Zuzia

Jasio
Mateusz
Lenka

1 ząbek:
Maja (maajkowa)
Antoś

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Marysia
Oleńka (joaśkowa)
Wojtuś ( Mejdii)

3 ząbki:
Mikołaj (lorciowy)
Ola (kasiau)
Kubuś

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Paulinka
Brunko
Milenka
Wojtuś

5 ząbków
Nadinka
Natalka
Arturek

6 ząbków:
Krzyś
Michaś
Bogna

7 ząbków:
Staś
Dominik

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś

9 ząbków:
Maciuś

Witajcie:-) Popołudniu wyskoczylam z chłopcami na ploteczki do koleżanki. Nasi chłopcy chodzą razem do przedszkola. Kacper w siódmym niebie:tak::tak::tak: Nie chciał wracać do domu. ?Już nawet z kolegą ugadali się, żę Kacper będie spał u Filipa szkoda tylko, że nie spytali nas o zgodę;-)
W poniedziałek jadę w sprawie pracy mały problem może być tylko z opieką nad Kubulem:-( Ale jak by mi dali trochę czasy to może udaloby mi się coś organizować. A nie chcę wziąćpierwszej lepszej osoby. Praca fajna by była bo od 7 do 13,15 a liczone jak za 8 godz. Nie wiem tylko za jaką kasę. Ale tak czy siak pojadę i pogadam.
Pani w przedszkolu cofnęła mi kartę zgłosdzeniową na przyszły rok bo chciałam być uczciwa i wpisałąm, że nie pracuję i okazało się, że w zaistniałej sytuacji mam nikłe szanse na przedszkole. Muszę więc zakombinować jak w zeszłym roku z zatrudnieniem.

Daruunia a kiedy jedziesz na wczasy?? Masz już jakiś zarezerwowany termin??:-)

Hej dziewczyny!:-)

U nas drugi zabek!!!:-):-)

Pracują nad ząbkami:
Zuzia
Jasio

Mateusz
Lenka

1 ząbek:
Antoś

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Marysia
Oleńka (joaśkowa)
Wojtuś ( Mejdii)

Maja (maajkowa)

3 ząbki:
Mikołaj (lorciowy)
Ola (kasiau)
Kubuś

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Paulinka
Brunko
Milenka
Wojtuś

5 ząbków
Nadinka
Natalka
Arturek

6 ząbków:
Krzyś
Michaś
Bogna

7 ząbków:
Staś
Dominik

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś

9 ząbków:
Maciuś

Tez mysle,ze dobrze byloby cos zrobic,zeby ta lista sie nie gubila.Tylko co?

Moja rodzinka wieczorem juz odjechala:-(
Ale cisza w mieszkaniu.......;-)
Caly dzien byl zabiegany-wiecie,ostatnie zakupki,pamiatkowe zdjecia itp.
Majuni ostatnimi dniami tak fajnie urosly wloski,ze sie lekko zaczynaja juz krecic,na co z utesknieniem czekalismy(oboje z M mamy krecone;-)).Moze niedluga pojda w ruch spineczki,kiteczki...;-)

Antosiowi tez włoski się podkręcają nad uszkami. ...
Gratulujemy Majeczce drugiego zabak - może i u nas będzie.
Ja skończyłam pakowac rzeczy. Jutro o 7 rano ruszamy do Gdańska na weekend. Antosiowi minęła temperatura a jak ma byc chory , to i tak bedzie. Pozdrawiam i miłego odpoczynku.pa

Dzien Dobry Mamuski
U nas dzisiaj deszczowo. Od wczoraj Nadia nie ma temp, jak na razie katarzysko ja meczy a my z m wczoraj wyskoczylismy do kina na Dziennik Nimfomanki hmm fajny hehe
My z m myslimy o wakacjach - moze znów Chorwacja albo Grecja, wczoraj kuzyn m zapronował nam rejs po Chorwacji - zobaczymy... a weekend majowy chyba w Pradze spedzimy albo w Bieszczady... zostało mało czasu , musimy sie zdecydowac.
U nas ida dwa kolejne ząbki - dlatego Nadin taka marudna ... idem sprzątac:tak::-D

Ewunia-Ty chyba jestes u nas od niedawna?gratuluje drugiej coreczki!:-)

Witam, tak, zaglądam do Was od niedawna... a dziękuję za gratulacje i dziś, kiedy Juleczka kończy 10 miesięcy, uświadomiłam sobie że za dwa miesiące mam termin brrrrrrr...
może dzidzia będzie fair dla siostry i pozwoli mamie uczestniczyć w pierwszej imprezie urodzinkowej Julii :-)

reklama
Do góry