reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Basiu własnie tak miala Nadia jak Natalka - temp. prawie 40 st dwa dni , dzien przerwy i wysypka.
Uff ale moge isc na spacer??? czy raczej w domku powinna siedziec?

reklama
Napisałam dziś o tym śnie Marlence na skypie i tak sobie przypomniałyśmy jak to kiedyś ja się JEj śniłam i zprosiłam Ją do siebie do Wwy. :happy2:

Marlenko współczuje tego deszczu - wiem, że ciężko Ci bedzie wysiedziec w domku... Moze się jeszcze jednak przejaśni - oby !!!

no i spelnilo sie:-D:-D:-D

wychodze pogoda juz lepsza;-)

Kasiu prawdziwa bizneswoman z Ciebie kochana

Lilianko spacer tak tylko jak Basia pisze jesli za bardzo nie wieje,milego dzionka

Aniknulko Ty mroweczko,dobrze,ze m sprzata na balkonie,hihihihi

Ostatnia edycja:
Dzień dobry mamusie!!!
Dużo słoneczka, prezentów i buziaków dla obecnych i zaległych czerwcowych jubilatów i jublatek!!!! :-D
U nas znowu gorąco jak w piekle, na dworze bardzo ciepło, to korzystałysmy z małą i chodziłyśmy po dworku :-D Teraz gotuję obiad... a potem pewnie znowu na dwór, bo aż szkoda marnować takiej pogody :-D
Asiowo, gratuluję fasolinki :-D śliczne zdjęcie :-D
a u nas stało się wyczekiwane, Julinka zaczęła tupać sama!!! tylko że będzie straszna wyścigówka, bo wszędzie chciałaby biegiem :-D zrobi 3-4 kroczki, zapomni się i bach na pieluszkę ;-);-) ale robi to już coraz częściej i tupie coraz dłużej :-D miedługo moje perełka będzie chodzić jupiiiii :-D:-D:-D
życzę wszystkim dużo słonka i pozdrawiam :-D

Bbakania jak miło ;-):-) ale zaprasza na kawkę :tak: a co do tych butów moich to dłuuuga historia :-D jeszcze w ciąży jak byłam to mi się śniły właśnie takie szpile i się rozmarzyłam, że kiedyś bedę takie miec i gdy już urodziłam zjeździłam caaaały Kraków i znalazłam takie jakie wyśniłam :-D:-D:-D bo ja taka uparta jestem, jak np wymarzyłam sobie buty białe na rzepy- jeszcze wtedy takie modne nie były, to siostra z poznania mi je wysyłała bo tylko tam takie były :-D:rofl2:

U nas dzień mija leniwie, byłam z Bartem w piaskownicy i teraz piaskownicę to ja mam w domu :happy: Łukasz znowu po godzinach w robocie a o 18-stej mają wpasc znajomi, i bedziemy pewnie sami :dry:

Aniknulko no to już niedługo zasilisz grono pracujących , wow , dobrze , że masz jeszcze 2 tygodnie ale się nie przejmuj , będzie dobrze :-)

Staś dziś przespał całą nockę do 8.00 rano. Może już przebolał, że go nie karmię rano i stwierdził, że nie warto się budzić o 5.00. Mogłoby juz tak zostać z tym spaniem.

reklama
Witam!

Dzis od rana neta nie miałam, bo livebox nawalił, ale juz naprawione ;-)

Nadia to niezła akrobatka :szok: Dobrocha wdrapuje sie na fotel, żeby popatrezc przez okno, na szczęście nie właxi jeszcze na parapet ;-)

Kasiu ale mnie roizbawiłaś, nasza bizneswoman :-D

Aniknulka może po powrocie do pracy nie będzi etak źle, odsapniesz od Jaśka trochę i macieżyństwo będzei Ciebie jeszcze bardziej cieszyć :tak:

zmykam podczytać wątki i zaraz kładziemy małą spać, potem jeszzce wpadnę :tak:

Do góry