reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
SAMYCH RADOŚCI DLA NASZYCH ROCZNIACZKÓW!!!!!

Witajcie z ranka,:-)
my po dość ciężkiej nocy - bez cyca!
Udało się tylko częściowo bo rano skapitulowałam. :sorry2:
Najważniejsze, że w końcu sie zmobilizowałam.
Wojtek darł się strasznie:wściekła/y:, ale może z czasem będzie lepiej...

reklama
Dzień dobry dziewczyny :-D

Z okazji PIERWSZYCH urodzin najserdeczniejsze życzenia dla Nadii, Mikołaja i Maciusia!!! perełki dużo zdrówka, słoneczka, radości i uśmiechu!!! rośniejcie duże i szczęśliwe!!!
Paulinko, moc całusków dla Ciebie słoneczko z okazji 11 miesiąca!!!
życzą ciocia Ewa, Juleczka i Martunia :-D:-D

Mejdio, gratuluję próby odstawienia małego!!! już bliżej niż dalej!! trzymam kciuki za Ciebie :-D
Mata, dziękuję za miłe słowa dla Julinki :-D

Magdziarko zycze Tobie i Twojej rodzince udanego weekendu no i oczywiscie udanego spotkania z Monia:tak::tak::tak::-):-)
Uwaga to ja nie pojechałam. Wiecie co spadł mi telefon i się zepsuł...w warszawie bez telefonu dramat. Mąż miał mnie zostawić to nawet bym nie miała jak do Moniki zadzwonić...a niestety nie mam drugiego telefonu...Ale to nic za tydzień w piątek mąż też jedzie do Warszawy to zwyczajnie wyjazd się przesuwa o tydzień. Ale szkoda bo Mo robiła chłodnik:-(
Nadinko, Arturku, Maciusiu, Mikołaju i Zosiu
wszystkiego co najlepsze z okazji wyjątkowego święta, pierwszych urodzinek :-):-):-)

I ja dołączam się do tych zyczeń.

Magdziarko szkoda, że do Moni nie pojechałaś... ale z tego co piszesz, to bardziej się smucisz, że chłodnik się zmarnuje :-p;-):-D

A ja melduję, że mała sama zasnęła (widać wstawanie przed 7 to nie był dobry pomysł :-p tym bardziej, że po 21 się dopiero łaskawie kąłdzie spać :dry:) i ja szybciutko do pracy i juz wypiszczona na maksa :tak: więcej tykać jej nie będę ;-):-D teraz tylko oprawić :-) no i zabrać się za te 92 zagadnienia do obrony :dry: po jaką cholerę mam sie teggo uczyć, skoro studia dawno zaliczone :angry: ehhh to moja uczelnia właśnie :dry:

Witajcie!

Najlepszego dla naszych roczniaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-) ja dosłownie na chwilkę bo lecę zrobic obiad- melduje więc jestem i że będe pozniej ;-)

Miłęgo dnia!

Mata, wspaniale, że udało się poprawić pracę tak szybko, gratuluję!!!
Bbakaniu, śliczny awatarek, pięknie wyglądacie z Natalką ;-):-D
Daruuniu, smacznego :-p

u mnie mała zasnęła, budziła się już parę razy ale póki co spi już kawałek... gotuję zupinkę pomidorową z makaronem Julka lubi to opędzluje znając życie ;-)

Dzien Doberek
Ja tylko na chwilkę ... dziękujemy za życzenia
Dla Maciusia i Mikołaja Najlepszego
006.gif
z okazji 1 Roku

Dziewczynki ja juz spakowana- jedziemy o 18 - Pozdrawiam i Zyczę udanego weekendu

reklama
Do góry