reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ha ha a moja Ola jest niewózkowa bo wyłazi z wózka jak tylko można i rwie się do latania - dziś zrobiła parę ładnych kroczków a przed wszystkim stała dosyć długo i trzymała równowagę
Mata gratulacje udanych zakupów:-)

reklama
Witam Panie
my wczoraj wieczorkiem niespodziewanie dostaliśmy zaproszenie od znajomych. :happy2:
Właśnie miałam Wojtka kłaść, a tu telefon - udka juz w piekarniku...
T. zadecydował w jednej chwili, że jedziemy!:szok:
Trochę się martwiłam o Synia,
jak przetrwa tą noc u obcych i bez cyca, a na dobitkę jeszcze bez łóżeczka turystycznego, które zostało u teściów.:shocked2:
Na szczęście wszystko było ok., Wojtek obudził się ok. 1.00 potowarzyszył nam do 2.00 - dostał butle i spał do rana z nami na materacu;-)!
Czyli pierwsza imprezka nocna - zaliczona!!!:tak::-D:-D:-D
NO i najważniejsze , że nie złamałam się i z cysiem - koniec na 100%:sorry2:
( sama będę tęsknić:-))
Buziaczki - miłego wieczorku Kobitki - ja idę się poprzytulać...;-)

Mata gratuluje zakupow;-)
Mejdia swietnie spedziliscie sobie wczorajszy wieczorek,lubie takie akcje:-D
Bbakania torty rewelacja chcialabym zamowic taki z cycuszkami dla mojego R,a co tam;-)
Kasiu widze,ze Olenka juz coraz silniejsza i baaardzo samodzielna:-D
Darunia ciekawe co kupilas szwagierce:cool2:

My wybralismy sie na spacerek z nowym wozeczkiem,rewelacjaaaaa...jestem bardzo zadowolona,no i pogoda bardzo sie poprawila,jutro ma byc goraco,zrobimy grilla i pojedziemy na plaze

Milego wieczorku:-)

B
Magdziarko podoba mi sie ten wozek,ktorego dalas link:tak:

Ja teraz mam dwie spacerowy jedna jest z tymi wszystkimi funkcjami do przodu do tyly,kilka pozycji lezacych itp a ta nowa ta ze wzgedu na podrozowanie taka,mala,lekka i poreczna:-D:-D:-D

Ha ha a moja Ola jest niewózkowa bo wyłazi z wózka jak tylko można i rwie się do latania [/QUOTEMarlenko ja też mam wózek ten co kupowałam wielofunkcyjny razem z gondolą czyli Teutonię...jest super niezawodna, ale zajmuje dużo miejsca w aucie..teraz okres wyjazdów. W zasadzie tak jak u Kasiau Antoś teraz wiecej chodzi. Jak wsadzę go do wózka siedzi. Ale przecież ja nie spaceruję 2 godziny. U nas najczęściej wygląda to tak, że umawiam się z innymi mamami w parku na kocyki i tam siedzimy to wiadomo, że dziecko nie chce siedzieć wtedy w wózku...więc łazi i bez sensu mi z wózkiem w zasadzie korzystam non stop z chusty.....ale mała parosolka się czasem przyda. Stąd całe to wymienianie wózka.

Hej:-)

Magdziarko-te masci,ktore Ty stosowalas musze chyba kupic jak teraz bede w Polsce.Wlasnie bylam bardzo co napiszesz,bo pamietalam,ze Antos dlugo mial problem z pupa.
Na szczescie maka ziemniaczana dziala cuda,szok po prostu!:-)

Mejdia-no to koniec epoki karmienia,fajnie,ze Wojtus dobrze to znosi:-)
Joasiek-tak,my robimy tylko przyjecie w restauracji,takie kilkugodzinne posiedzenie z najblizsza rodzinka.
No i naj najlepszego dla Oluni:-)
A nad taka sukienka sie zastanawiam,ale nie wiem czy to na moja malo szczupla figure:-(Ta w srodku:
03temporary-shop2
lub
EmergencyWeddingSilk
W ogole ta dziewczyna ma niezle pomysly.

Dobry wieczór dziewczynki, u nas wreszcie przestało wiać :-D mała odpadła o 20.30 i póki co śpi choc jęczała już dwa razy... na razie póki co spi. jakaś taka jestem nie do zycia, a od popołudnia zmagam się ze skurczami, są dosyc regularne, ale niezbyt silne, był jakiś czas przerwy i znowu seria... ale atpię aby się coś ruszyło, jak Julke przenosiłam o 9 dni... a tu mam 3 i pół tyg do terminu...
Maajko, dobrze że z Majunią lepiej ;-D sukienki prześliczne :-D

Marlenko, super, że spacer udany :-D :tak::tak:
Mejdio, gratulacje wytrwałości :-D super:-D

Majka świetne sukienki :tak: baaaaaaaaardzo w moim stylu ;-)

Ewunia jej Ty lada dzień rodzisz :szok:

Dobrusia odpadła po grubo 21, przez dziąsełka prześwituje nam prawa czwóreczka na dole, więc dzisiejsza noc też może byc wesoła :baffled: musi ja nieźle boleć, bo po drugiej drzemce strasznie płakała i dopiero żelik jej pomógł :-(
a ja wyskoczyłam na ogródek, jak mała spała (mąż w domu ;-)), wyplewiłam wszystko ładnie :tak: bo po tych deszczach to najlepiej chwasty rosły :dry:

miłego wieczorku :-)

Magdziarko no to wlasnie ja dlatego kupilam parasolke,ciesze sie ogromnie bo ten duzy zajmowal duzo miejsca w badazniku i ciezkawy jest,a teraz jak do miasta na dluzej to wiekszy bede brala i na zakupy tez,a jak gdzies bedziemy jechac czy leciec to maly i na krotkie spacery tez maly,jest bardzo lekki i zwrotny bardzo mi to odpowiada,zycze ci zebys znalazla jakis fajowy no i koniecznie z obnizanym oparciem:tak:

Ewunia chyba musisz wiecej odpoczywac,moze z przemeczenia te skurcze:confused:
Mata oby Dobrusia pospala lepiej tej nocy:tak:
Majeczko suknie,mmmmm...bomba bardzo w moim stylu tez...:tak:;-)

cześć dziewczynki.
witam Was z rana niewyspana............wczorajsza pogoda dała mi sie we znaki...ciśnienie było beznadziejne , głowa mnie bolała itp. Ale teraz z rana czuję się niebardzo

Magdziarko-te masci,ktore Ty stosowalas musze chyba kupic jak teraz bede w Polsce.Wlasnie bylam bardzo co napiszesz,bo pamietalam,ze Antos dlugo mial problem z pupa.
.

A może kupić Ci i wysłać?

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Bruno z okazji ukonczenia 11mcy:-):-):-)

Witajcie z rana:-)

mam piekna pogodae w koncu i wiele planow na dzisiaj:-)

Magdziarko zycze poprawy samopoczucia,pozniej bedzie lepiej moze to tylko chwilowe:tak:

Milego dzionka:-)

Do góry