reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Milego dnia dla Was i wszystkich mam na swiecie
Mata,ale Ty jestes zdolniacha,serwetka cudna,tesciowa bedzie przeszczesliwa:tak:
Zdroweczka dla Natalci,trzymam kciuki aby wirus sie nie rozwinal i oczko wygoilo:blink:
Darunia jak fajnie,ze Bartusiowi sie podobalo:tak:
Kasiu urocza jest Wercia:-D
Magdalenka milego dnia u tesciowki:tak::-)
Azile,jejku Ty juz niedlygo wyjezdzasz,szczesciara:-):tak:

Witam z rana:-)
nocka cudnie przespana,ide dzisiaj na zakupy tylko juz z R,musimy wybrac jakies buciki dla Marysi,moze uda mi sie kupic w koncu legowisko dla psa:cool2:to obecne jest poprostu fujjj...dostalam kupon na zabawki dlatego,ze otworzylam konto dla Mani wiec lecimy do zabawkowego tez

Milego dzionka:-)

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najslodszego dla Naszego ZUZIALKA z okazji roczku,Buziaczki:-):-):-)

Wszystkiego najlepszego dla Misia z okazji ukonczenia 11mcy:-):-):-)

Hej mamusie!
Odmeldowuję się z rana.
Mój Wojtek dziś w nocy przyprawił mnie o palpitację serca!
Przebudził się z płaczem i stanął przy łóżeczku. Nagle złapał się ręką szczebelka z drugiej strony i tak jak Julka Ewuni wyskoczył, ale niestety na podłogę:szok::szok::szok:!
W ostatniej chwili złapałam mu główkę, ale i tak się nieźle potłukł !:no:
Myślałam, że zawału dostanę!!!:angry::angry::angry:
Boże dziewczyny strasznie to przeżyłam, musimy koniecznie obniżyć łóżeczko!!!

Lilianko- super, że wyjazd się udał, i wszystko skończyło się dobrze mimo wypadku!
Bbakania - oby Natala szybko doszła do siebie! Wojtuś też miał przetykany kanalik, ale na razie z oczkiem jest ok. Oby Natka nie musiała przechodzic tego jeszcze raz, bo wiem jakie to okropne!
Mata - serwetka rewelka, uwielbiam takie!
Kasiau- brawo dla Oli!
Daruuunia - to dobrze, że Bartowi się podobało z żłobku , teraz już wiesz, że najgorzej nie będzie!

Mejdia dobrze, że złapałaś główkę Wojtusiowi... :sorry2:

Azile trzeba było frajerwoi po jajach dac za to że śmiał próbowac wyrwac Ci torebkę!!! Ale i tak dobrze, że ją mocno trzymałaś... ;-)

Bart mi wstał... idę grzac parówki :tak:

witam :-)
bruno zrobil prezent mamie i nie plakal dzis w nocy:-)i je juz lepiej mam nadzieje ze zabki przestaly dokuczac...teraz spi a ja w koncu jem sniadanko bo rano trzeba bylo zadzwonic do mamy:tak:
mejdia podejrzewam ze serce ci stanelo na chwile:szok:dobrze ze bylas blisko....
marlenko udanych zakupow:tak:my sie smiejemy ze brunowi trzeba bylo kupic tylko jeden butek bo drugi jest ciagle zdejmowany...w koncu go zgubi...
bbkania zdrowka dla Natalki:tak:
najlepsze zyczenia na roczek dla Zuzi i 11mies dla Michasia:-)
milego waszego dnia mamusie:-)

Witam :-)

Pociechy z naszych dzieciaczków życzę wszystki MAMUSIOM :tak:

Bbakania - zdróweczka dla Natalci :tak:
Mejdia - całe szczęście że byłaś obok i zareagowałaś :zawstydzona/y:
Lilianka - ufff, całe szczęscie że jesteście cali i zdrowi
Maajka - sukieneczki przeromantyczne :tak:
Ewunia - gdzie jesteś? czyzby jednak sukrcze porodowe? :confused:
Mata - gratuluję podjętej decyzji :-) a serwetka piekna
Daruunia - super, że Bartowi żłobek podpasował :tak:

Troszkę nie pisałam, ale podczytywałam regularnie :tak: Mało mnie, bo w sumie u nas bez zmian ;-) No i przez to ciepełko na dworze, smigamy na spacerek już przed 8 :-) A po powrocie czas jakoś leci... Moja Oleńka właśnie zalicza drzemkę, a ja wreszcie usiadłam żeby się odezwać (mam nadzieję, że się szybko nie obudzi bo chciałam jeszcze pokicać przed dvd ;-)) Mała jest przekochana i dziś zrobiła mi prezent - przeszła samodzielnie już 5 kroczków :-D ćwiczy upracie, ale ostrożna baaardzo :tak:No i rozgadała się okropnie... ciekawe po kim to ma?? :-D
A mi się udało posprzedawać na allegro ciuchy i nosidełko :tak: jeszcze kilka rzeczy opcham i będzie na fotelik i letnie MT dla Oleńki :-D

Miłego świętowania Kochane :tak:

reklama
Do góry