reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Oj
Jak tam spałyście dziewczynki ? Moja Ola wstawała często a i Weronika przyszła w nocy i ja tez kiepsko - chyba na zmianę pogody czy co :eek:

U nas dzisiaj super nocka była, Ł poszedł biedgac przed 6 i przyniósł mi obudZonego Barta a on jeszcze zasnął ;-) narzekac dziś nie mogę...

reklama
Zapomniałam Wasm napisać że wczoraj Wercia poszła sama do sklepu i kupiła mi jeszcze na dzień mamy - Kinder Bueno i loda :-D:-D:-D

Oj Daruunia już wczoraj nie miałam siły . Dziś wkleję.
Jak tam spałyście dziewczynki ? Moja Ola wstawała często a i Weronika przyszła w nocy i ja tez kiepsko - chyba na zmianę pogody czy co :eek:
Antek wstał dzisiaj o 4 ale potłukł się i usnął , wstał o 6:40 a Olek od 6 nie śpi. Mam nadzieję że jeszcze nie lunie bo umówiłam się z mamami na spacer.
Zapomniałam Wasm napisać że wczoraj Wercia poszła sama do sklepu i kupiła mi jeszcze na dzień mamy - Kinder Bueno i loda :-D:-D:-D
Ja dostałam po różyczce od synów:)

Witam!

U nas tez nocka do bani, małą już po 22 się budziła co chwilę i tak do rana :baffled: do tego tempka 38, luźniejsze kupki i to kilka dziennie... jak nic zębolce, ale wyleźć nie chcą :crazy: u nas wczoraj przeszła gwałtowna buża z gradem i piorunami, które waliły dookoła domu :baffled: w nocy tez błyskało się mocno, na szczęście już gdzies dlaej... dobrze, że mała z burzy nic sobie nie robiła, tylko nauczyła się jak robi burza-buuuuu :-D
a żeby było śmieszniej, to ja nie dośc, że dostałam @ i sie paskudnie czuję, to jeszcze zapalanie zatok sie przypałętało... mąż zawiózł pracę do druku i oprawy w sobotę, gość miał do mnie w poniedziałek dzwonić i nie zadzwonił do dziś, a mąż nie wziął nr tel. do tego gościa, a to w drugim mieście jest i mąż po pracy nie zdąży dojechać, a urwać wcześniej się nie mógł. Mam nadzieję, że oprawiona raca juz czeka, bo jak nie, to nie zdążę do niedzieli jej zawieźć :baffled: ehhh szkoda gadać :sorry:

teściowej serwetka się bardzo podobała i chce jeszcze :tak: będę miała komu robić, bo u nas bezserwetkowo w domu :sorry:

zmykam do marudy, później mam nadzieję, będe miała kiedy zajrzeć

U ans nocka byla ok Wojtek ostatnio coraz rzadziej sie budzi na jedzenie z czego niezmiernie sie ciesze.
Marta wspoczuje tych nieprzespanych nocy A praca na pewno juz czeka na ciebie

;-)Witam kochane:-)

wlasnie zajadamy sniadanko przed kompem:sorry:
poprasowalam z rana,umylam wloski czekam teraz az mi sie pokreca:tak:potem lece z bratem na zakupy,chce zebym mu doradzila co ma kupic,ach ci faceci milego dzionka;-)

Mata zdrówka , bezbolesnych @ i przespanych nocek :-)
Marlenka a może sobie cooś kupisz przy okazji fajnego :-)

Witajcie wreszcie z ranka :-)

Jak tam spałyście dziewczynki ?
Całkiem nieźle ;-) zważyszy że Ola kilka wieczorów z rzędu wybudza się i ryczy jakby ją ktoś ze skóry obdzierał i tak przez 30min... Posmarowałam jej wczoraj żelem dziąsełka(ale było ciężko bo nie dawała tknąć :zawstydzona/y:) i dałam viburcol - chyba podziałało, bo potem spała pięknie... :tak: Mam nadzieję, że to od zębów, bo nie wiem jak takie dzieciaczki pokazują np ból brzuszka? :confused:

U nas dzisaj p[ogoda burzowa chyba bedzie niebo zachmurzone i duchota.,
To tak jak u nas ;-) z tym że u nas już leje od rana, więc dziś raczej siedzenie w domku się zapowiada, a co za tym idzie - będę częściej do Was zaglądać ;-)

Mata - mam nadzieję, że praca na Ciebie czeka...

Moje słoneczko śpi, ale nie dziwię się bo ja sama senna... Ale jestem już po śniadanku, porannym aerobiku i prysznicu :-) Zaraz może jakieś pranko wstawię ;-)

Miłego i mało deszczowego dzionka! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry