reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
cześć dziewczynki!!!

Kochane, w dniu naszego święta składam wszystkim i każdej z osobna życzonka pociechy z dzieciaczków, dużo uśmiechu, radości i wytrwałości!!! :-D:-D:-D

Wszystkiego najlepszego dla Zuzanki z okazji ukończenia roczku i dla Michasia z okazji ukończenia 11 miesięcy!!! rośnijcie duże, zdrowe, życzę Wam dużo prezentów i obyście przynosiły swoim mamom dużo radości i uśmiechu :-D:-D

Joasiek, niestety, jestem, jestemmmmm... jak na razie 15-20 min, w miarę regularne, ale nic więcej :angry::angry: może się coś jeszcze ruszy...
Mata, serwetka cudna, majstersztyk, gratuluję!!! :-D
Daruuniu, dobrze, że Bartolomeo zadowolony po wizycie w żłobku :-D:tak: to dobry znak :tak::tak:
Azile, udanego wyjazdu! a złodzieje trzeba było spacyfikować :-D
Bbakaniu, życzę Natalce zdróweczka!!!
Marlenka, udanych zakupków :-D:tak:
Mejdio, współczuję, dobrze, że byłaś blisko, ja jak sobie przypomnę to aż mi skóra cierpnie... oby nie było nic groźnego :tak:
Wilmek, to tak jak u mnie z tymi butami... Julka upodobała sobie zdejmowanie prawego buta i zawsze on ląduje na ziemi!!! a potem się złości bo nie może zdjąć lewego ;-);-)

pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie w to upalne popołudnie...

Jest taki skwar na zewnątrz, że szok!!! A głupia ja bo byłam jeszcze ze znajomą w solarium :sorry: ale to przez to, że są zapisy, a już wcześniej byłyśmy umówione :eek:

Łukasz już jest w domu, je obiad, dostałam od niego różyczkę w imieniu Bartusia :-);-)

Na 19-stą lecę na aerobik, a pozniej tasiemiec i spac :-p;-)

Joasiek fajnie że się odezwałaś:tak:

Witam i ja dopiero wróciłam , zakupy- srupy , banki , opłaty i ...coś miłego na koniec czyli fryzjer:-)
Najlepsze życzenia dla Zuzi

Dziewczyny,wszystkiego naj naj dla nas wszystkich-spelnienia w macierzynstwie:-):-)

A mi Maja zrobila prezent i przeszla sama 2 kroczki:-)

Gratulacje dla Majeczki - już ją tam dzieciaki w żłobku nauczą szybko biegać i skakać - ale fajnie :-)

dobry wieczór...
Maajko, wielkie gratulki dla Majuni!!!

dziś skromnie bo jestem strasznie zła i pragnę aby dzień dzisiejszy się zakończył i schować swój łeb pod ziemię czy gdzieś, żeby nie myśleć... a skurczy jak nie ma tak nie ma...
idę ochłonąć, dobranoc dziewczyny

Witajcie!!!

U nas nocka ok, Ł poszedł do pracy, a ja siedzę z Bartem, zaraz tzn. koło 9 przyjedzie szwagierka, bo musimy jechac dokupic składniki do torta i świczki na tort i inne duperele ;-);-)

Jutro jadę do galerii ze znajomą bo mam pomóc jej wbrac prezent dla mojego Ł ;-)

Kasiau nie dotarłam jeszcze na zamknięty, ale mam nadzieje że zdjątko z nową fryzurką już tam widnieje :-)

Miłego dnia!!!

Oj Daruunia już wczoraj nie miałam siły . Dziś wkleję.
Jak tam spałyście dziewczynki ? Moja Ola wstawała często a i Weronika przyszła w nocy i ja tez kiepsko - chyba na zmianę pogody czy co :eek:

reklama
Do góry