reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A my już po tasiemcu, ja chciałam się już pożeganc... Bart jeszcze nie śpi :szok: szaleje i rozrabia po pokoju... a wszystko przez tą pobudkę poranną... a raczej nie poranną :-)

Spokojnej nocki moje miłe ;-)

A przyszedł do nas w końcu zwrot za Bartutka ;-)

ło matko, ja to już nie pamiętam nawet kiedy wydalismy zwrot podatku :-D jak dla mnie powinien byc co miesiąc :-p

a z kaską u nas teraz ciężko będzie, bo dziś ostatnia rencina mi przyszła :dry: no ale i polecony z banku, że nam raty obniżyli :tak::-)
a teraz mam zamiar tak pokombinować, żeby zapisać sie do pup, pójść na studia, dostac doadtek szkoleniowy czy jakoś tak (podnoszenie kwalifikacji) i może chociaż na jakis staż, a potem o wznowienie renty :sorry: ciekawe czy mi sie uda...

A u Nas tylko dysc i dysc :confused2:
a u nas przed chwila była burza, a po burzy spadł spory grad :eek:

Mała mi juz ładnie śpi. Mam nadzieję, że juz dziś będzie spała spokojnie, a jak zacznie mi sie wiercić, to czopek albo nurofren i zobaczymy, czy wierci sie przez zęby czy ot tak dla zabawy :dry:

Witacjcie!

My na nogach od 6-stej, Bart znowu w nocy płakał, może kolejne ząbki dają o sobie znac :confused2:
Łukasz ma dzisiaj na 14-stą ale wstał przed 6-tą bo biegał :sorry::sorry: ja teraz pije kawkę no i bb ;-)

Zauważyłam, że Bartkowi cieknie woda z noska-... doczekaliśmy się pierwszego katarku... kurcze oby się z tego nic nie rozwinęło... aż się boję...
Dziewczyny co mu dac na katar? bo dałam calcium i wodę morską dałam mu do noska :eek::eek: jest radosny, pogodny, ma apetyt i nie ma gorączki- całe szczęsie oby tylko tak zostało... przecież za kilka dni wyjeżdżamy... :baffled:

Miłego dnia!

Witajcie
Moj Wojtek tak jak Bartek Daruni wstal o 6
Co do zwrotu kaski to ja dostalam chyba jeszcze w lutym na razie lezy odłozona i czeka az sie zdecydujemy jaki kupic odkurzac. ( mamy w planach solaris duo z zelmera- ma ktoras?)
U nas popadalo z rana ale na szczescie nie ma jakisc takich ekstremalnych zjawisk jak burza czy grad. Ja musze leciec dzisiaj na poczte . Kupilam Kindze skakanke elektroniczna i sie okazalo ze nie dziala Kobitka z allegro prosila o odeslanie jej ona ja zareklamuje a mi nowa przysle.

Witajcie laski :-)
Daruunia jak się wzięłaś tak szybko za katarek to może się nie rozwinie a maść majerankowa w razie czego może jeszcze być i chciałam ci napisać co u mnie stoi w zanadrzu ale zapomniałam :confused2: ma się tą sklerozę aaaa nasivin

Witam!

Moja maruda znów sie w nocy wierciła, żel na chwilke pomógł...

Darunia Bartusiowi może lecieć z noska przez zęby :tak: (tzn. może mieć katarek przez ząbkowanie, bo ciężko żeby katar przez zęby leciał :rofl2:)

ja zaraz dam małej kache i mam nadzieję, że niedługo pójdzie spać, bo ja ledwo łażę :baffled: do tego pochmórno się zrobiło, wieje, brrrrr

dziś wieczorem jest masza za Babcię, za kilka dni już minie rok..

reklama
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi ;-)

Mata :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A u nas pogoda do du...y pochmurno, zimno i pewnie będzie padac.
Ja muszę w domu posprzątac, Ł właśnie usypia Barta, więc ja zabieram się za porządki ;-);-)

Do góry