reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Bbkaniu chyba saszetka na 3 razy Jednak to jest taki specyfik ktorego nie pzredawkujesz wiec nie martw sie jakby za duzo wypila . Jezeli w ogole bedzie chciala pic

reklama
Witam
Ja już wróciłam ze spotkania...
U nas okropnie dzisiaj pada deszcz, pogoda mnie załamuje, wczoraj pomyłam balkony, a dzisiaj ziemia z kiatów rozsypała sie i jest błoto :-:)baffled:
Jutro mam szczepienie Nadii, przez ospę nie była szczepiona na żółtaczkę ... musiałyśmy odczekać ponad 3 miesiące...

Miłego Wieczoru życzę

Bbkaniu ja tez tak Wojtkowi przemycalam z tym soczkiem ORs innych sokow nie dawlam
Dobrze ze Natalce lepiej juz. U nas ta jedynka juz prawie cala wyszla wysypka zginelai dzisiaj mimo zlej pogody Wojtek byl znosny
Lilianko wspolczujej Ci syzyfowej pracy U nas tez pogoda dzisja okropna byla Ja niedawno mylam okna a sladu nie ma

Witajcie wieczorkiem...

Bart właśnie drze się w łóżeczku :baffled: ale już dosłownie nie mam siły dzisiaj jest taki absorbujący że szok... niech ten dzień się skończy...

Ł w pracy, dzisiaj odwiedziła nas znajoma i Bart dostał 2 pary super spodenek na lato ;-);-)

Chyba muszę isc do niego bo zaraz białej gorączki dostanie, a przy okazji ja... :eek:

Dobry wieczór wszystkim:-) U nas pogoda była w kratkę, ale na szczęście jak szłam na spacerek to świeciło słoneczko chociaż za ciepło nie było.

Bbakania dobrze, że Natalcia lepiej się czuje. Napewno kamień spadł Ci z serca jak zaczęło się poprawiać. Teraz już będzie lepiej z dnia na dzień:tak::tak::tak:

Ja niedawno mylam okna a sladu nie ma
Dołączam się. U mnie standard. Jak tylko umyję okna to zaraz pada deszcz:wściekła/y:

Monia super, że Wojciaszkowi spodobało się w przedszkolu:tak::tak: Przez ile dni są u Was te spotkania integracyjne?? mam nadzieję, że już młodemu tak zostanie i z chęcią zostanie dumnym przedszkolakiem:-):-)

Daruunia a kiedy wyjeżdżacie?? Bo mam sklerozę i nie pamiętam:sorry::sorry:
I oby Bartutowi nic się z katarku nie rozwinęło:tak::tak:

Moje Dzieciaki juz w łozkach, m dzieciaki pomył, a ja mogłam poleżeć przed TV :-)
Czekam na finał You Can Dance ...
Bbakania super, ze z Natlką już lepiej..
A u nas teraz piękny zachód słońca, nie wiem jak to możliwe ale przez cały dzien lało, a na sam wieczór sloneczko wyszło...

Dobrej Nocki życzę

cześć dziewczyny, ja jeszcze w dwupaku, ale czuję się coraz gorzej i mam nadzieję, że lada dzień doczekam się rozsypki... u nas przez dzień w miarę, Julka coś mi marudzi, ale chyba 4 na górze i jest czasami nie do zniesienia... obmyslam plan zrobienia roczku, ale na razie jestem w proszku, bo nawet nie wiem gdzie miałabym to urządzić... w domu atmosfera tragiczna... już nie mam siły, dosłownie siąść i płakać!!! ale musze byś silna musze dać radę...

alem się wyżaliła...

Bbakaniu, wspaniale, jak Natalka zdrowieje!!!

Mamoociku, udanej zabawy :tak::tak:

reklama
Bbkaniu rzeczywiscie dzieci alergiczne sa specyficzne w leczeniu. U King zawsze po zwyklmym zapaleniu gardla dochodzilo do nadreaktywnosci oskrzeli i od razu musial wziewy brac bo w oskrzelach gwizdalo oczywiscie ze skurczem
Ewunia nie zazdroszcze tego czekania
Agusia lzej mi na duszy jak wiem ze nie tylko ja mam wciaz brudne okna hehe
AAa pisalam Wam ze w sierpniu jedziemy na tydizen nad morze? Kurcze tak sie ciesze . Zaluje tylkoz ze na tydzien noo ale maz bedzie mial tylko 2 tyg urlopu a do tego jeszcze musi troszke spraw pozalatwiac urzedowcyh. Noo ale dobry tydzien.

Do góry