reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzien Dobry
U nas nocka super. Tylko pogoda do bani... brrr wieje, i pada ...
M zaprowadził Fabiana do przedszkola a ja szykuje sniadanko...
Nadia siedzi w kojcu z zabawkami a ja na BB ..
Dzisiaj i ja muszę lecieć na pocztę, a pozniej do mamy do Sądu, prosiła mnie bym jej pomogła zrobic porządek w aktach... hihi
Pozniej idę na obiadek z mamą i rodzeństwem z okazji Dnia Dziecka ...( spóźnione)
Bbakania zdróweczka dla Natalii i dla Ciebie również
Darunia - zdróweczka dla Bartusia

Uciekam bo mąż juz wrócił ...
Miłego Dnia życzę WAm...

reklama
Cześć Kobitki :-)

U nas dziś chyba przymusowe siedzenie w domku - na dworze, jak u Was, wieje okrutnie, aż sama mam gęsią skórkę jak pomyślę o wyjściu. No i mój m zaniemógł :-( właśnie wrócił od lekarza i dostał zwonienie... chociaż tyle że posiedzi z nami w domku :tak: Oby tylko nam niczego nie sprzedał.. Na szczęście T nie jest bardzo absorbujący i nie mam dwójki maluchów do opieki :-D

Nie wiecie jak tam Majeczka? Mam nadzieję, że lepiej... A Twoja Natalka Bbakaniu?

Miłego i bezwietrznego dnia! :tak:

Byliśmy wczoraj w przedszkolu. Wojciaszkowi bardzo się podobało. Moje spostrzeżenia sa takie, że nalezy do dzieci otwartych i raczej odważnych, nie zawsze nadąża na wykonywaniem poleceń-zabaw. No i czasem odcina się od zabaw i bawi się zupełnie sam. Czyli chyba wszystko w standardzie. :-)
Jak wyszlismy to powiedział: "mamusiu, ja chcę do psedskola!"

My jeszcze nie mamy kasy z podatku, ale bardzo późno wysłalismy papiery...

A dziś wieczorem ide na wieczór panieński.:-)

Ale u nas pogoda... nie wiadomo jak się ubrac... byłam na zakupach to lał deszcz teraz Ł idzie z Bartem na spacer i słońce świeci... ehhh

Ja właśnie ugotowałam pomidorówkę, Ł na drugie zje gołąbki bo ma w zamrożone, a ja na drugie zjem ryż z jogurtem i bananami- taką mam ochotę ;-)

Ja specjalnie wysłałam pita późno żeby kasę dostać późno - żeby była na wakacje - wczesniej bym wydała :-)
Monia to super że mu się podobało w psedskolu :-)najważniejsze pierwsze wrażenie

Bbkaniu nie ma mi zwrocic koszty przesylki ta pani.
Przy biegunce na wlasna reke mozesz podac smecte i orsalit albo te soczki ors oraz bakterie czyli lakcid i tym podobne

reklama
Kasiu, póki co Wojtek nie chciał wyjść z przedszkola :tak: Zobaczymy co będzie jak będzie miał zostać beze mnie.

Bbakania, niby się koleżankami nie interesował, ale z jedną chciał tańczyć :-p:-D

Do góry