reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie:-) Zaglądam do Was teraz póki Kubacki jeszcze bawi sie w łóżeczku. Później zmykamy na spacerek. Za oknem świeci przepiękne słoneczko.

Magdalenkakol fajnie, że możecie chociaż na tydzień wyjechać. Zawsze to jakieś oderwanie od codzienności. Oby tylko pogoda Wam dopisała

Ewunia jeszcze trochę i się rozpakujesz. Tak sobie teraz pomyślałam, jak w zeszłym roku zaglądało się częśto na BB sprawdzić czy któraś z nas nie pojechała do szpitala. Czy nie ma na świecie kolejnego czerwcowego maluszka. :tak::tak::tak::tak: Ja miałam termin właśnie na dzisiaj. Ech ale mnie na wspominki wzięło. Aż łezka w oku się kręci

reklama
Agusia mnie tez sie lezka w oczku kreci jak pomysle o ubieglym roku. \
Co do pogody to nigdy nie wiadomo jaka bedzie . Ja nie jestem wymagajaca i che tylko tyle zeby nie padalo a to juz bedzie ok. Ja nie lbie lezec na plazy i sie zmazyc tylko chodizc duzo chodzic wzdluz brzegu tak zeby nogi byly mokre i tyle Trea zbedzie teroszke gorzej ale mysle ze naszym X-landerem damy rade pojezdzic

Daruunia a kiedy wyjeżdżacie?? Bo mam sklerozę i nie pamiętam:sorry::sorry:
I oby Bartutowi nic się z katarku nie rozwinęło:tak::tak:

Wyjeżdżamy 15-stego po tasiemcu :-D:-D:-D:-D czyli bedziemy 16-stego jak dobrze pojdzie koło południa... ależ długa droga nas czeka:baffled:

Witajcie!

U nas nocka taka sobie, Bart obudził się z płaczem i nie chciał spac w swoim łóżeczku, dlatego od 1-wszej spał z nami... super się spało, tak miło i w ogóle, ale trochę połamana jestem... mam nadzieje że to jednorazowy wypad Bartkowy ;-);-)

Ł dzisiaj idzie na nockę, także cały dzień ma wolny i pojechał odebrac auto od mechanika (ok. 350zł) :baffled::baffled:

Miłego dnia!

Najlepsze życzonka dla kolejnego roczniaka Filipka

Daruunia to faktycznie niedługo wyjeżdżacie. A mi się coś pokręciło i myślałam, że jedziecie pod koniec czerwca. Przypominam tylko że jak znajdziecie chwilkę zapraszam na kawkę:tak::tak::tak: Wyjeżdzącie po tasiemcu powiadasz. Pewnie specjalnie tak wymyśliłaś, żeby nie opuścić odcinka ;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D

Magdalenakol jak masz x landerka na dużych kołach to napewno brzegiem morza dasz radę pospacerować. My spacerowaliśmy jak Kuba był mniejszy. Teraz już wózeczka nie bierzemy. Ale ja z tych co lubi leżeć i odpoczywać

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla Filipka z okazji urodzin:-)

Magdaleka dacie rade z tym wozeczkiem:tak:;-)
Bbakania jeszcze jestem,pogoda wspaniala,ale juz ostatni dzien:-(lecimy na miasto i na plaze,ale to pozniej,buziaczki dla natalci:tak:

Milego dzionka:-)

Dzien Doberek
U nas słonecznie ale chłodno. Przeglądałam wczorajsze posty i oczywiscie Bbakani post o ćwiczeniach mnie rozbawił hahahaha.
Dobrze, że Natalka ma sie lepiej...

Najlepszego dla Filipka z okazji Roczku!!!

Wszystkiego Najlepszego dla Kacperka Agusi z okazji 4 latek !!!!

006.gif

Dzisiaj lecę na szczepienie z Nadią a wieczorkiem do kina z znajomymi na Anioły i Demony :-) hihi

Lecem sprzątać
003.gif

Najlepszego dla Filipka z okazji Roczku!!!

Wszystkiego Najlepszego dla Kacperka Agusi z okazji 4 latek !!!!

Agusia mamy x-landerka z duzymi kołai tego XA Teraz po łace , lesie jezdzimy i dajemy rade.
Bylismy na spacerku ale niestety deszcz nas wygonil Synus teraz spi a ja musz esie zabrac za robote zmywanie , pranie i obiad.

Magda to napewno dasz radę. My też mieliśmy XA. Po piachu ciężko jak chyba każdym wózkiem ale przy brzegu spoko;-);-);-)

Dziękuję w imnieniu Kacpra za życzenia od cioteczek

A i chciałam Wam przekazać wieści od Majki. domu. Czekały właśnie na lekarza i wyniki. Jeśli wyniki będą ok to dzisiaj wychodzą. Majeczka czuje się już dobrze i obie nie mogą się doczekać powrotu. Jak już zawita do domku to obiecała że się odezwie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry