reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
ja tak jak Mata 3 miesiące w koszuli nocnej z cycami na wierzchu po domu biegałam :-D:-D:-D:-D
ja to chyba z pół roku chodziłam z cycami na wierzchu :zawstydzona/y: i nawet dzis musiałam małej na ławce dać cyca przed prcesją, bo dawała czadu :confused2: na szczęście później usnęła jakoś;-)

teraz tylko jedna czerwcówka rodzi a i tak czuc ta adrenalinkę :rofl2:

reklama
ja to chyba z pół roku chodziłam z cycami na wierzchu :zawstydzona/y: i nawet dzis musiałam małej na ławce dać cyca przed prcesją, bo dawała czadu :confused2: na szczęście później usnęła jakoś;-)

teraz tylko jedna czerwcówka rodzi a i tak czuc ta adrenalinkę :rofl2:

A to sory, sory zawarcam honory ;-);-):-):-)

A ja lecę do mojego Ł... mamy po redsiku na którego mam straszną ochotę!!!

Dobry Wieczór:-)
Widzę ze tu gorąco sie zrobiło przez Ewunię- hihi super niech kobitka nam szybko i bezboleśnie urodzi:-)

U nas dzisiaj było upalnie. Dzionek minął całkiem miło, bylismy z dziecmi w lunaparku, było fantastycznie, tylko ja weszłam na jakiegos voyagera gdzie do góry nogami kreciło w te i nazad o mało sie nie .... ehhh gdybym wiedziala, ze to taki ,,czad,, za zadne skarby bym nie weszła...
Dzieci juz dawno spią, a ja zaraz do wanny i lulu..

Ewunia trzymam kciuki...

Ewunia trzymam kciukasy:tak::-)
Lilianko ja to strasznie boje sie karuzel,moge co najwyzej w filizaneczkach sie pokiwac;-)
Basiu czekamy na wiesci od Ciebie w sprawie Ewy:tak:
Marynia wlasnie zasnela,ja jestem padnieta dostalam dzisiaj antybiotyk,mam nadzieje,ze choroba szybko minie:tak:

Milego wieczorku:-)

Hej dziewczyny!:-)

No,oby Ewunia szybko urodzila:-)
Bbakania-kurcze,nie zalapalam sie na Twoje fotki:-(Ale wierze na slowo,ze stroje i torcik byly cudne;-)Zreszta widzialam do zdjecia Natalki z balonikami iwygladala przeslicznie:-)

A u nas Maja znowu chora....Tym razem na szczescie tylko zapalenie gardla,ale antybiotyk musi brac.Jutro idziemy normalnie do zlobka,bo goraczki nie ma.
U Was taka ladna pogoda,a tu deszcze,szaro,ponuro,wietrznie....Podobno od jutra ma byc juz ladniej-mam nadzieje.
Milego wieczorku!:-)

Alem narobiła siary, jestem jeszcze skurcze mam cały czas dosyć są one bolesne - najboleśniejsze z tych co miałam, ale ani się nie wzmagają ani nic... więc cierpliwie czekam... chociaż nie wiem czy to można nazwać cierpliwym czekaniem :angry: mam nadzieję że coś ruszy w nocy, bo skurcze wcale nie ustają są na swoim poziomie... że się da przeżyć... jeszcze mnie w pól nie wygina...

A Bbakaniu, przepraszam, że nie odbierałam, gdzieś ten cholerny telefon zapodziałam :-( muszę go poszukać dziada :-D

Ewka !!! Zaraz po dupie dostaniesz !!! Wszystkie tu siedzimy jak na szpilkach a ty gdzies telefon podziałaś ??!!! :laugh2::laugh2: Znajdź go w tej chwili i napisz smsa jak bedziesz jechała do szpitala i jak dzidzia będzie z Tobą. Oczywiście czekam.
PS Ale byłyby jaja gdybyś urodziła chłopaka ... to tak na marginesie :-p

Dobranoc

Kobito wypluj to :-D mój Adam wziął telefon i trwają poszukiwania :-D napiszę smsa zgodnie z tym co Ci obiecałam :-D

A naszym czercwówkowym dzieciom, Adasiowi i Lence najserdeczniejsze życzenia urodzinkowe z okazji 1 urodzin!!! duzo zdrówka, słonka uśmiechu dla Was perełki :-D

reklama
witajcie dziewczyny :tak:
bbakaniu to ja nic nie pisze bo nie mam czasu tylko podczytuje non stop:-) i dziś wchodzę i patrze że ma się Ewunia rozwiązać że tu taka napięta atmosfera siedzę i czekam a tu proszę nic:confused2: .
Ewunia kobieto przysiady pompki itp i nie karz już czekać na tą kruszynkę :tak:
WSZYSTKIEGO NAJ DLA NASZYCH SOLENIZANTÓW :*:*:*

Do góry