mata-kow
mama do kwadratu :)
ja to chyba z pół roku chodziłam z cycami na wierzchuja tak jak Mata 3 miesiące w koszuli nocnej z cycami na wierzchu po domu biegałam![]()

teraz tylko jedna czerwcówka rodzi a i tak czuc ta adrenalinkę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja to chyba z pół roku chodziłam z cycami na wierzchuja tak jak Mata 3 miesiące w koszuli nocnej z cycami na wierzchu po domu biegałam![]()
ja to chyba z pół roku chodziłam z cycami na wierzchui nawet dzis musiałam małej na ławce dać cyca przed prcesją, bo dawała czadu
na szczęście później usnęła jakoś;-)
teraz tylko jedna czerwcówka rodzi a i tak czuc ta adrenalinkę![]()
Ewka !!! Zaraz po dupie dostaniesz !!! Wszystkie tu siedzimy jak na szpilkach a ty gdzies telefon podziałaś ??!!!Znajdź go w tej chwili i napisz smsa jak bedziesz jechała do szpitala i jak dzidzia będzie z Tobą. Oczywiście czekam.
PS Ale byłyby jaja gdybyś urodziła chłopaka ... to tak na marginesie
Dobranoc