reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hej laski,
ja dziś troszke dłużej pospałam bo Wojtek z T. wojował:tak:,
a teraz na spacer poszli więc ogarniam mieszkanko i bb:-).
Pogoda fatalisto, zaraz będzie padać, no i nie wiem co z tym zoo,
bo się już nastawilismy.
Wojtek w nocy bez gorączkowo,
chyba Wasze ciepłe mysli pomogły - dzięx!:happy2:

Marlenka super dzionek Ci się szykuje,oby tylko to słonko się nie schowało!
Super, że Marysia już drepta za rączkę, ani się obejrzysz jak się puści!:-)
Darunia o tym internecie w play pisała ostatnio Agusia,
mieli jakieś problemy z oddaniem go w ciągu tych 7 dni! Musisz się do niej zgłosić po szczegóły, bo szkoda by było, jakby i Ciebie tak wrobili:sorry2:
Miłej pracki!
Dziewczyny łobuzy wróciły, teraz leją się wiatraczkiem i mnie przy okazji,
spadam - udanego dzionka!!!!:tak:

Melduje sie :-)

U nas nocka przyjemna, mala pospala do 8:40 :szok: Nie moge wyjsc z szoku, jeszcze jej sie nie zdarzylo :-p Szkoda tylko ze mamusia nie umiala skorzystac :zawstydzona/y: znow przebudznie o 6 i meka z natlokiem 1000 mysli... :dry: Ufff jeszcze(a moze az) 2tyg i po sprawie bedzie... :-p My za chwilke do miasta - po buty dla T i Olenki, potem skoczymy do znajomego ciucholandu(chce malej kurtke na jesien-zima kupic)potem do hurtowni popatrzec za lzejsza spacerowka i nakladka na sedes, bo mala za chiny nie usiedzi na nocniku :sorry2: Takze troche nam zejdzie, pewnie jakies zakupki po drodze i bede szykowac sie na imprezke :-p Nawet nie wiem gdzie idziemy... ;-)

mejdia - ciesze sie ze Wojtas bez goraczki :tak:
darunia - hehehe moja tez sie w pomyslach rozwinela :-D nie moge zostawic jej na sekunde :tak: dzieciaczki weszly w ciekawy okres... :zawstydzona/y:
marlenka - korzystaj ze sloneczka :tak:
ula - pewnie pindrzysz sie przed weselem ;-) ciekawe jak uklady z m :zawstydzona/y:
kasia - odsypiaj, odsypiaj, bo Ci sie nalezy :tak:

To milej sobotki babeczki :-)

witam

P. pojechał na remont, Pauline do łozeczka, a ja na BB:tak:

Joasiek... Ty sie tak nie mecz z tymi myslami tylko odpoczywaj i sie relaksuj;-)
Mejda... super, ze Wojtus juz nie goraczkował:tak:
Darunia... a Ty znów w pracy, współczuje, ale dobrze, ze nie masz duzo roboty:tak:
Marlena... zazdoszcze słoneczka, korzystaj, korzystaj;-)

wczoraj pozyczylismy auto mojemu bratu i kurde stłuczke miał:wściekła/y: z autem wszystko ok, ale koles wezwał policje, bo nie szło sie z nim ponoc dogadac i nam z OC sciagną i znizki pojda sie piiiiii... :wściekła/y:a najgorsze jest to, ze znizki są od tesciowej, bo jest z nami włascicielem auta i kurde nie wiem czy ona na swoje auto tez straci znizki, moze któras sie orientuje:zawstydzona/y:heh... oby nie!

Przed chwila zeżarłam makowca, bo juz nie umiałam wytrzymac i P. skoczył mi rano do cukierni:-p

Asiu kurcze a to wina była Twojego brata? Bo jeśli tak, to niestety zniżka dla teściowej też już przepadnie... kurcze szkoda... :dry:

joasiek szykuje się Wam fajny dzionek-zakupowy- życze w takim razie owocnych zakupów ;-)
Mejdia mam nadzieje że pogoda jednak się wyklaruje i skoczycie do zoo

a ja nadal pierdzę w krzesło :-p ale już doszły mnie słuchy że zaraz gdzies jedziemy- w końcu... :rofl2:

Darunia, niestety wina brata:wściekła/y: ale wyczytałam własnie, ze jesli 2 auto w naszym wypadku tesciówka ma w innym TU to nie ma problemu, bo jej firma sie nie dowie:-pponoc firmy miedzy soba nie wymieniaja takich informacji... oby!:-pBo nie wiem czy cos w ogole tesciowej o tym wspominac czy lepiej siedziec cicho!:nerd:

A ja walczę z lodówką bo jej się już należało odmrożenie . Kurcze pieczone jak ja tego nie lubię robić ale już prawie konczę .
Asiowo szkoda że w ogóle ta stłuczka miała miejsce , dobrze że nic się nikomu nie stało .
Ola to lubi włazić też wysoko i patrzy się wtedy na mnie i uśmiecha a ja mało zawału nie dostaję

no to Asiu w takim razie się ciesze, mam nadzieje że sprawa nie wyjdzie na jaw i będzie... po sprawie ;-)

Kasiu a Ty tylko sprzątasz :-) ja też nie lubię myc lodówki... :baffled: ale Ty masz fajnie bo już kończysz, a ja nawet nie wiem kiedy mam się za nią zabrać ;-)

A mi zzzzimno jak nie wiem co... chyba musze pobiagac sobie po korytarzu :rofl2::-p;-)

Daria po tygodniu nie sprzątania trzeba trochę odgruzować :-D
Odkryłam nowy ząbek- cięzko zajrzec do strasznie gryzie mnie Oleńka
Daria pobiegaj , pobiegaj , dzionek paskudny u mnie pada

reklama
No w sumie sobota zostaje na odgruzowanie... ja wczoraj przeleciałam podłogi, ale już u nas w pokoju i łazience nie dałam rady- tylko u Barta, w kuchni i przedpokoju :sorry2: dzisiaj też nic w domu nie robie, bo pracy jadę odrazu do teściów, tam szybko zjem poźniej jedziemy po znajomych, i szybko na chwilę wpadnę do mieszkanka po jakieś ciuchy do pracy w razie czego jak mnie zawołają w niedziele, bo śpimy u teściów, bo Bartek tam zostanie na noc to my po tej imprezce tam pojedziemy... a w niedziele przeciez sprzątać nie będę- chociaż kto wie.... bo w poniedziałek znowu do pracy- i to cały tydzień i to jeszcze od 8-16 a dwa dni z rzędu będę miała 6-18 :baffled: dobrze, że week będzę miała wolny- przynajmniej planowo i nrazie ;-)

Do góry