marlena nad
:)
A wiesz co ja i moje ADHD:-);-)

Darunia moze gdzies zaraz pojedziecie,czas napewno szybciej by lecial,zycze Ci tego

Kasia,a gdzie TY??????????//sprzatasz czy co?????????;-);-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A wiesz co ja i moje ADHD:-);-)

,

Nie moge wyjsc z szoku, jeszcze jej sie nie zdarzylo
Szkoda tylko ze mamusia nie umiala skorzystac
znow przebudznie o 6 i meka z natlokiem 1000 mysli...
Ufff jeszcze(a moze az) 2tyg i po sprawie bedzie...
My za chwilke do miasta - po buty dla T i Olenki, potem skoczymy do znajomego ciucholandu(chce malej kurtke na jesien-zima kupic)potem do hurtowni popatrzec za lzejsza spacerowka i nakladka na sedes, bo mala za chiny nie usiedzi na nocniku
Takze troche nam zejdzie, pewnie jakies zakupki po drodze i bede szykowac sie na imprezke
Nawet nie wiem gdzie idziemy... ;-)
nie moge zostawic jej na sekunde
dzieciaczki weszly w ciekawy okres... 

z autem wszystko ok, ale koles wezwał policje, bo nie szło sie z nim ponoc dogadac i nam z OC sciagną i znizki pojda sie piiiiii...
a najgorsze jest to, ze znizki są od tesciowej, bo jest z nami włascicielem auta i kurde nie wiem czy ona na swoje auto tez straci znizki, moze któras sie orientuje
heh... oby nie!

ale już doszły mnie słuchy że zaraz gdzies jedziemy- w końcu... 
ale wyczytałam własnie, ze jesli 2 auto w naszym wypadku tesciówka ma w innym TU to nie ma problemu, bo jej firma sie nie dowie
ponoc firmy miedzy soba nie wymieniaja takich informacji... oby!
Bo nie wiem czy cos w ogole tesciowej o tym wspominac czy lepiej siedziec cicho!
ale Ty masz fajnie bo już kończysz, a ja nawet nie wiem kiedy mam się za nią zabrać ;-)
;-)
dzisiaj też nic w domu nie robie, bo pracy jadę odrazu do teściów, tam szybko zjem poźniej jedziemy po znajomych, i szybko na chwilę wpadnę do mieszkanka po jakieś ciuchy do pracy w razie czego jak mnie zawołają w niedziele, bo śpimy u teściów, bo Bartek tam zostanie na noc to my po tej imprezce tam pojedziemy... a w niedziele przeciez sprzątać nie będę- chociaż kto wie.... bo w poniedziałek znowu do pracy- i to cały tydzień i to jeszcze od 8-16 a dwa dni z rzędu będę miała 6-18
dobrze, że week będzę miała wolny- przynajmniej planowo i nrazie ;-)