witam wszytkie poranne ptaszyny 

ja juz na nogach a me dziecię jeszcze śpi pewnie teraz sie zastanawiacie dlaczego i ja głupia nie śpię
 pewnie teraz sie zastanawiacie dlaczego i ja głupia nie śpię
ano dlatego ze moj M poszedł na badania i obudził mnie telefonem zebym mu nip znalazła wiec sie juz nie kładłam bo i po co Zuzol zaraz i tak pewnie wstanie!

Mejdia trzymam kciuki za szybkie znaleienie dobrej pracy
Oj widze afery smoczkowe moj Zuzol ma jednego i nie cche oddac na szczęście przestawiła sie na NUKa wcześniej miala takie które przywiozłam z Angli i zadnego innego nie chciała musiałam prosić znajomych zeby mi przywozili ale teraz juz spokój
 moj Zuzol ma jednego i nie cche oddac na szczęście przestawiła sie na NUKa wcześniej miala takie które przywiozłam z Angli i zadnego innego nie chciała musiałam prosić znajomych zeby mi przywozili ale teraz juz spokój

o bobik wstał lece!!!!

ja juz na nogach a me dziecię jeszcze śpi
ano dlatego ze moj M poszedł na badania i obudził mnie telefonem zebym mu nip znalazła wiec sie juz nie kładłam bo i po co Zuzol zaraz i tak pewnie wstanie!
Mejdia trzymam kciuki za szybkie znaleienie dobrej pracy

Oj widze afery smoczkowe
 moj Zuzol ma jednego i nie cche oddac na szczęście przestawiła sie na NUKa wcześniej miala takie które przywiozłam z Angli i zadnego innego nie chciała musiałam prosić znajomych zeby mi przywozili ale teraz juz spokój
o bobik wstał lece!!!!

ale i tak  dajesz radę ;-)zakupy, place zabaw, gotowanie, pieczenie, raca, mamuska na dwóch etatach;-)
 ale i tak  dajesz radę ;-)zakupy, place zabaw, gotowanie, pieczenie, raca, mamuska na dwóch etatach;-) 

,
,

Klocek jak Paulinka sie robi
 Klocek jak Paulinka sie robi 

, a jak z przedszkolem?
, a jak z przedszkolem? !
! 

!
!